Мнениеот Roger_Federer » 30 май 2011 19:57
Браво за страхотната тема!През последните 1,2 години почти не следях Висшата лига,само накрая,но за новия сезон съм се ндъхал още отсега,защото борбата за титлата ще е голяма,определено конкуренция на Юнайтед ще има,но те ще искат да защитават титлата,тъй като Сър Алекс Фъргюсън приключва с тренерството след края на следващия сезон.Манчестър Сити ще са претендент за златото,но мисля че още не са готови.Общо взето лятото ще е показателно.Ако бъдат осъществени силни трансфери може да станем свидетели на интересни подсилвания.Поне според мен Юнайтед ще се подсили с още един нападател и вратар.Ливърпул ще иска първи шампионски трофей след 22 г. насам , нов неуспешен сезон за Челси ще бъде приет като тргедия.Тотнъм е кандидат за Топ 4,очаквам Болтън,Астън Вила и Евертън да се подсилят с нови силни попълнения,за да направят традиционно силен сезон.Очаквам догодина някой измежду тези 3 отбора в челнат шестица.От новаците в елита съм много заинтригуван още отсега.Куинс парк са отбор с огромни традиции,но никога не съм имал възможността да ги гледам,така че чакам с нетърпение да видя какво ще е представянето им.Норич са супер готин отбор и съм сигурен,че при добра селекция ще останат в Премиършип.Суонзи са пълна загадка за мен ще ги видим догодина.Още е много рано,но още отсега е ясно,че битката за титлата ще е невероятно завързана.Смятам че в нея ще бъдат вплетени следните отбори:Манчо,Челси,Ливърпул,Арсенал,Сити.Не трябва да забравяме,че нов провален сезон за Арсенал ще означава край за Венгер като наставник на артилеристите.5 отбора с големи шансове,жадни за успехи и доказване.Като фен на Челси се надявам кралско сините да спечелят титлата,но може би би било по интересно някой друг извън Челси и Юнайтед да грабнат златото.
Чакаме с нетърпение трансферните удари,коит до голяма степен ще насочат вниманието ни към дадени отбори.