Партизан - Цървена Звезда /16.03 - 18 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Партизан - Цървена Звезда /16.03 - 18 ч.
Мача ще се предава по некодираната телевизия RTS.За притежателите на сат.антени няма да е проблем да го гледат.
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:South_Tribune написа:Победа за Партизан
Те не бяха ли бивш отбор на югославската народна армия, колега?!![]()
![]()
П.П. Иначе се присъединявам към друг съфорумец: Баш ме брига и за гробаре, и за звездаше!
Колега, според мене Партизан ще победят, не, че им симпатизирам

ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
- Captain Stottlemeyer
South_Tribune написа:Captain Stottlemeyer написа:South_Tribune написа:Победа за Партизан
Те не бяха ли бивш отбор на югославската народна армия, колега?!![]()
![]()
П.П. Иначе се присъединявам към друг съфорумец: Баш ме брига и за гробаре, и за звездаше!
Колега, според мене Партизан ще победят, не, че им симпатизирамИначе относно гадните сърби : "Србе на врбе"
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Какво значение има дербито на Сърбия за нас ? Ако ще се прави тема,свързана със Сърбия,по-добре да е свързана с височината на върбите 

-
- Контакти:
zvezda je ime shampiona
аз съм за звездашите, защото имам много приятели сърби, които следят ЛЕВСКИ и си пишем след всяко вечно дерби в България.
А не знам каква ви е омразата към сърбите,? Аз съм от Видинския край и българи и сърби си живеят добре даже преди години са се правили общи панаири в пограничните месности
аз съм за звездашите, защото имам много приятели сърби, които следят ЛЕВСКИ и си пишем след всяко вечно дерби в България.
А не знам каква ви е омразата към сърбите,? Аз съм от Видинския край и българи и сърби си живеят добре даже преди години са се правили общи панаири в пограничните месности
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
-
- Контакти:
ss_killer написа:zvezda je ime shampiona
+1
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."
партизан сигурно ще бият, но все пак се надявам Звезда да изненадат
Go go Red Star

Go go Red Star
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Captain Stottlemeyer
ss_killer написа:.......А не знам каква ви е омразата към сърбите? Аз съм от Видинския край и българи и сърби си живеят добре даже преди години са се правили общи панаири в пограничните месности
А моят род по бащина линия е от Охридско. Преди повече от 200 години прадедите ми са се преселили в пределите на стара България заради гоненията на турци и шиптари. Мисля, че е излишно да ти разказвам за антибългарската кампания, водена от сърбите в Македония по времето на Титова Югославия, както и за националното предателство, извършено спрямо нашите братя от комунистическата "народна" власт във България.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Gonzo0009
- Контакти:
Blue_Lion написа:Какво значение има дербито на Сърбия за нас ? Ако ще се прави тема,свързана със Сърбия,по-добре да е свързана с височината на върбите
абе Павка как гърмат гранатите

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore