Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Велизар,Бадема,В.Илиев,Хаири,Сторокин,Г.Иванов/Славия/,Д.Атанасов/Генков/,таланта на Пирин,Г.Петков/от подуене/и още поне 4-5 по млади юноши от /школата/ ни в подуене
.трябва да се освободи почти целият ни отбор за съжаление.Асамоа го изтървахме

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
- NIKI_RED
Селекцията през зимната пауза я виждам така:1.Остава М.Радуканов. 2.Освобождават италианските "туристи"Еспозито,Грило,Тибони,плюс Тиеро.3.Спестените пари отиват за една доста солидна заплата за Мболи,напълно заслужена,междувпрочем!4."ТИТАН",ако трябва да си скъсат зад*иците,но да купят Мболи!5.Трябва да спрем с безразборното пазаруване на играчи на килограм,а да вземем такива,от каквито има нужда на конкретен пост!6.При никакви обстоятелства и при никаква цена да не се продава Маркиньос!!!защото той носи отбора на гръб!7.Отборът има нужда от качествен централен нападател,тип Г.Дембеле,който да играе с хъс и да е борбен!
- POPCORN
- Контакти:
незнам защо винаги пази само резервите за последните 5 мин да бави времето.. това е доста остаряло нещоо.. вместо вчера смениме някой играчи и да ги напънеме при 1 на 0 ние не правим смени и локо пд ни напъват нас. а се видя че бяхме по-добрият отбор.излишно им даваме иниацитивата

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
едиствения проблем е Мболи да не отиде в Русия нови нени трябват да се освободят илиев,еспозито ,тибони ,тиеро,трифонов и тошко да стане помощник треньор
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Добрият вратар е половин отбор най-добрият подарък за феновете на ЦСКА ще е МБоли да остане с червената фанелка,вече свикна с отбора и внася необходимата сигурност.Грило в мачовете които игра се представи на ниво.Контузиите му пречат да се изяви.Централен защитник наистина трябва,макар че Виданов взе "да влиза в час",но все още е далеч от еталон за централен защитник.Галчев има бъдеще почна много силно после леко свали гарда и накрая пак показа добра форма.Той,Янчев и Маркиньос оформиха доста гъвкава и борбена средна линия.Тонев, Нелсън са чудесни крила но трябва още да се сработят,Шеридан може много повече.Централен нападател ,някои от френското първенство,бързо се приспособяват за разлика от италианците.В общи линии най-належащо,централен защитник тип Танко Дяков безкомпромисен и твърд,централен нападател,Маркиньос се разигра и нуждата от разиграващ халф тип Гъргоров ,Тасевски намаля.
"
"
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Добре за какво имаме другите вратари особенно Здравко Чавдаров аз не навиждам и непонасям лекето караджов който няма мястп в ЦСКА. Защо не се дава шанс за игра на Здравко а само на Мболи. Да наистина райс е доста добър но не е и болка за мирисане.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Мболи ми харесва естествено,но не мисля ,че дори и да го вземем,ще успеем да го задържим дълго... така,че в далечен план пак ще си разчитаме на българче...най-важно ,особено след последните мачове, ми се вижда да си намерим качествен голаджия, просто нито Платини,нито Муши ,нито Делев са такива !!! Иначе с основния коментар съм напълно съгласен !!
Артилериста написа:Хм... доста добро.С две думи казано така:
1.Да не пипат Радуканов
2.Да Оставят М'боли
3.Да вземат Хайри,Старокин,Димов и Де Карвальо.
[offtopic]Муши,Илиев Тибони както и ШЕРИДАН ВЪН ОТ ЦСКА НЕЗАБАВНО[/offtopic]![]()
А мой човек не се заблуждавай че ЦСКА ще вземе Хайри и Старокин защото Черноморец няма да ги даде - първо защото не им трябват пари че да ги продадат и ако решат няма да е точно на ЦСКА защото знаят че няма да им платите. Вие още не сте платили за Платини 500 000 евро пък камоли да дадете исканата от Черноморец сума - 1000000 евро. Същата е ситуацията със М`Боли и Старокин. Единсвено шанс имате със Де Карвальо и Димов но отново работата е много трудна. Така че мечтите на страна.
Според мен треньора недолюбва новопривлечените играчи, Експозито сам го каза. Разчита смо на "старите" и се е сдушил с тях. Последните мачове показват това. Не прави смени, а ако направи, то пуска от "старите". Имам чуството, че иска да покаже нещо с това. Новите няма как да се докажат дали стават за отбора, ако не влизат поне за 15 минути в игра, това не ми харесва. Прилича ми на някакъв инат или нещо подобно. Трябва по-опитен треньор. Такава игра на инат не може дълго да просъществува. Отбора няма никакъв стил. Игра е се на юруш, па каквото стане.
- TPAKTOP
- Контакти:
vista написа:Според мен треньора недолюбва новопривлечените играчи, Експозито сам го каза. Разчита смо на "старите" и се е сдушил с тях. Последните мачове показват това. Не прави смени, а ако направи, то пуска от "старите". Имам чуството, че иска да покаже нещо с това. Новите няма как да се докажат дали стават за отбора, ако не влизат поне за 15 минути в игра, това не ми харесва. Прилича ми на някакъв инат или нещо подобно. Трябва по-опитен треньор. Такава игра на инат не може дълго да просъществува. Отбора няма никакъв стил. Игра е се на юруш, па каквото стане.
От там идва разликата в играта - играят старите! Новите е явно че за нищо не стават! Треньора си е треньор!Освен М'боли, Нелсън и Акуаро друг не трябва да остава в ЦСКА! Който реве че е онеправдан да си ходи! ЦСКА няма място за ревльовци които не могат да докажат нещо с играта си!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата