Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот JackPackage » 08 яну 2011 12:33

qwerty321 написа:Нараин Картикеян не караше ли във Ф1 и преди години .Спомням си ,че беше взел точки в някакво състезание ,като финиширалите бяха по-мало 10 ,ама той ли беше .
[offtopic]Браво за темата ![/offtopic]

караше, затова не съм писал че е новак, преди време караше за Джордан, взе точки в САЩ в пародията с 6 болида с Бриджстоуни, когато обявиха Мишленките за негодни и че има опастност да не издържат гумите по време на състезанието ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 08 яну 2011 12:36

JackPackage написа:
qwerty321 написа:Нараин Картикеян не караше ли във Ф1 и преди години .Спомням си ,че беше взел точки в някакво състезание ,като финиширалите бяха по-мало 10 ,ама той ли беше .

караше, затова не съм писал че е новак, преди време караше за Джордан, взе точки в САЩ в пародията с 6 болида с Бриджстоуни, когато обявиха Мишленките за негодни и че има опастност да не издържат гумите по време на състезанието ;)

Мерси . А ти сигурен ли си за пилотите на Форс Индия ,че ще са същите ,защото наскоро четох че може Пол ди Реста да замени Лиуци
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 08 яну 2011 12:38

Много хубава тема.Дано поне тази година двигателите на Рено да имат повечко мощност от миналата
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 08 яну 2011 12:40

hajitsu написа:Пожелавам късмет на Ферари и техните пилоти! 8-)

И аз.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 яну 2011 12:57

Пожелавам на Ферари цял сезон да ги гони невероятен карък! Да им се пукат гумите, да им гърмят двигателите и КЕРС-а им да не работи!

Макларън да се стягат и искам двойна победа на края на сезона!

Браво Джак за темата!
Мислех да я правя вчера, но ме домързя, а и си знаех, че след като разръчкам темата за миналият сезон, че ще се намери някой, който да направи за новият. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 яну 2011 12:59

[center]Пол ди Реста може да замени Лиуци[/center]

Витантонио Лиуци може да напусне Форс Индия, въпреки че има договор с отбора от Формула 1 и за сезон 2011.

Той все още не е провел официални разговори с отбора си, но според слуховете неговият заместник вече е ясен - шампионът в германския шампионат за туристически автомобили Пол ди Реста.

"Моята ситуация е ясна. Ръководството на Форс Индия не ме е уведомило за нищо подобно, а за мен значение има само мнението на отбора ми.

Във Формула 1 обаче вече нищо не може да ме изненада", заяви Лиуци.

Друг кандидат за поста на италианеца е Нико Хюлкенберг.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2705210

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 яну 2011 13:01

qwerty321 написа:
JackPackage написа:

Мерси . А ти сигурен ли си за пилотите на Форс Индия ,че ще са същите ,защото наскоро четох че може Пол ди Реста да замени Лиуци

Не съм сигурен на 100%, (особено за Люци, но засега където и да проверя тези двамата пише че ще са.... :roll: ) сега гледам за Ди Реста инфо, още няма подписан договор с никой, затова съм оставил двамата от миналия сезон....

megan fox написа:Пожелавам на Ферари цял сезон да ги гони невероятен карък! Да им се пукат гумите, да им гърмят двигателите и КЕРС-а им да не работи!

Браво Джак за темата!
Мислех да я правя вчера, но ме домързя, а и си знаех, че след като разръчкам темата за миналият сезон, че ще се намери някой, който да направи за новият. 8-)

Мързел такъв :lol: , внимавай какво си пожелаваш да не се обърне с/у твоите хора ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 яну 2011 13:02

[center]Във Ферари започнаха с уволненията[/center]

Ферари започна с преструктурирането на екипа си с цел да предотврати за в бъдеще грешки като тази в Абу Даби в края на миналия сезон.

Тогава заради грешна тактика рейс инженерите позволиха на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо да загуби почти сигурната шампионска титла през 2010 година.

Шефът на Скудерията Стефано Доменикали освободи от поста на главен инженер Крис Дайър, като на негово място покани бившия конструктор в Макларън Пат Фрай.

"Грешката в Абу Даби, когато Алонсо влезе по-рано за смяна на гумите си и след това попадна в трафик, се оказа фатална за шампионската му титла.

Във всяко друго състезание, това щеше да е най-обикновена грешка.

Не можем да уволняваме просто ей така. За доброто на Ферари, обаче, трябва да вземем някои трудни решения.

В следващите часове ще обявим официално и други промени.

Искаме да сме сигурни, че хората, които отговарят за всичко на пистата, няма да допускат повече такива грешки", коментира Доменикали пред "La Repubblica".

Крис Дайър е в екипа на Ферари от 2001 година насам и има голяма заслуга за победите на Михаел Шумахер в началото на десетилетието.

Също така той е бил и рейс инженер на Кими Райконен, когато през 2007 година за последно "черните кончета" спечелиха титлата при пилотите.

Отборът също така планува да привлече Нийл Мартин в своя екип начело на отдела по проучванията. 38-годишният англичанин преди това е работил за Ред Бул и Макларън.

:lol: :lol: :lol: Още от сег али почват с уволненията бе? Смях! А ако си мислят, че с Пат Фрай ще са по-добре... не са познали!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 08 яну 2011 13:02

hajitsu написа:Пожелавам късмет на Ферари и техните пилоти! 8-)

+1
[offtopic]Един път да сме на едно мнение с тебе...[/offtopic]
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 яну 2011 13:03

JackPackage написа:
megan fox написа:Пожелавам на Ферари цял сезон да ги гони невероятен карък! Да им се пукат гумите, да им гърмят двигателите и КЕРС-а им да не работи!

Браво Джак за темата!

Мързел такъв :lol: , внимавай какво си пожелаваш да не се обърне с/у твоите хора ;)

Виновен съм, признавам! :oops: :lol:

А колкото до пожеланията... толкова много титли загубихме по този начин..., мисля че ще мога да преживея още една подобна загубена титла!

Върни се в “Архив”