Без да ги обиждам Тотнъм според мен можем да ги преборим за всеки един играч.От една страна заради името и феновете,а от друга по нищо не им отстъпваме като финанси.Въпроса е дали наистина го искаме или всичко е спекулация.Аз по принцип бих заложил като първи трансфер на например Жервиньо или Азаард.
Иначе за Кларк със сигурност голям удар и много ще ни помогне.
Луиз Суарес все по-близо???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Луиз Суарес все по-близо???
Ako наистина го вземем,това ще бъде първото качествено попълнение от много време насам.А колкото до това,че и Тотнъм го искали-формата е временна,класата-вечна!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Нападението ще стане бомба стига да имаме на разположение онзи Торес от предишните сезони. Оформя се доста силна офанзивна линия и по това което гледах вчера достатъчно надеждна защита.
- Leooo
- Контакти:
Стискаме палци да го вземат , това ще бъде поредната грешка
[center]
[/center]

[/center]

И защо ще бъде поредната грешка? На какво основание го казваш? Луис Суарез е един от най-класните нападатели в света, заедно с Фернандо Торес. Такова нападение ми се вижда малко-по добро от тандема Руни-Бербатов и доста по добро от двойката Дрогба-Анелка.
Интересен е факта, че Суарез е писал във своя Фейсбук, че се намира в Турция на подготовка с Аякс 
Аз определено съм за такъв траснфер.
Аз определено съм за такъв траснфер.
Това ще бъде третата прекрасна новина за тима този сезон
Първо се махнаха вирусите, след това след дълго очакване се върна Краля (нещо, което аз лично чаках още откакто бяха почнали спекулациите за смяна на Жерар Улие преди 7-8 години) и сега е на път да дойде в редиците на Ливърпул и най-добрият нападател в света в момента (лично мнение, не ангажирам никого с него) и първи мой любимец сред активните футболисти след Стиви 
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Суарес иска да играе в голям отбор , а тотнам с цялото ми уважение към реднап и момчета му не може да се мери с един от 2та най-славби отбори в света !
[offtopic]другия е реал , да не си помислите че е МЮ
[/offtopic]
[offtopic]другия е реал , да не си помислите че е МЮ
- liverpool-4ever
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:Суарес иска да играе в голям отбор , а тотнам с цялото ми уважение към реднап и момчета му не може да се мери с един от 2та най-славби отбори в света !
[offtopic]другия е реал , да не си помислите че е МЮ![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
Помислих си, че е МЮ, защото си мислех, че говориш за ПШ и все пак Барса са по-готини, за мен, от Реал.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
MaCuMo написа:Viktor4o_Rs написа:Като фен на Аякс съжалявам, че Луис наи-вероятно ще напусне, но това е ... Без да обиждам славен тим като Ливърпул, смятам че той заслужава да играе в доста по-силен отбор, ако трябва да се избира между Тотнъм и Пуул , определено шпорите са по-разумният избор за него в момента
Той не може да играе в Шампионската лига тази година, а догодина Тотнъм едва ли ще са там, така че не виждам защо ще отиде там, те имат 4 нападателя и няма да играе редовно, докато в Ливърпул ще е титуляр с Торес.
П.С. последните слухове са за Лукаку!!!
Този адски ме кефи ЛУКАКУ ВЛЕЗЕ ЛИ В ЛИВЪРПУЛ НЕ ТОП 4 А ПАРВИ ЩЕ СТАНЕМ