Ballancee написа:Честит празник на всички бургазлии , много печени и приятни хора , града също е много красив.
Честит празник, Бургас !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Честит празник, Бургас !
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Честит празник на всички съграждани и гости на града ни!
Един въпрос имам за името на светеца - Защо Никола все по-често се заменя с Николай? Едно време никой не му е казвал Свети Николай. На град Черноморец (вече е град) старото име е Свети Никола. Прадядо ми се е казвал Никола. Не съм срещал нито един Николай сред старите хора в региона. Аз ли нямам достатъчно познания по въпроса (което си е истина) или наистина заменяме името на светеца?
Един въпрос имам за името на светеца - Защо Никола все по-често се заменя с Николай? Едно време никой не му е казвал Свети Николай. На град Черноморец (вече е град) старото име е Свети Никола. Прадядо ми се е казвал Никола. Не съм срещал нито един Николай сред старите хора в региона. Аз ли нямам достатъчно познания по въпроса (което си е истина) или наистина заменяме името на светеца?
Честит празник на всички бургазлии.Радвам се че съм роден в този прекрасен град.
И аз честитя празника на съгражданите ми. Честитя и на всички именници. Що се касае за рибката. Нека да я има на трапезата пък каквато ще да е.
Честито и наздраве !!!
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Живи , здрави и много щастливи 
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Айде честито Бургас и да сте шампиони
- hristo1306
- Контакти:
ntodorov написа:И аз честитя празника на съгражданите ми. Честитя и на всички именници. Що се касае за рибката. Нека да я има на трапезата пък каквато ще да е.Честито и наздраве !!!
честито и да почерпиш !!!
Честит празник на всички,дано хубавите неща в града ни продължат,а лошите намалеят и дано в най-скоро имаме 2 отбора борещи се за титлата 
mazut написа:Честит празник на всички,дано хубавите неща в града ни продължат,а лошите намалеят и дано в най-скоро имаме 2 отбора борещи се за титлата
Ей те това го искам най-много.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
pas написа:Честит празник на всички съграждани и гости на града ни!
Българското име на светеца е Никола. "Николай" е русизъм, който се налага след църковните реформи на руския патриарх Никон през 1654 г.
Честит празник на съгражданите ми