Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Георги Какалов се връща в Ботев
Щом блиц го пишат, значи не е потвърдено 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- plovdivchanina
- Контакти:
За Какалов бях сигурен, че ще се върне, но сега идва един друг въпрос какво ще правим с толкова много опорни халфове и крила. В защитата имаме недостиг, а в халфовата линия стана пренаселена, освен да преквалифицират Кака като централен нападател и да играем 4-4-2. Според мен ни трябва още двама централни защитници и един бек и с това сме един готов отбор.

plovdivchanina написа:За Какалов бях сигурен, че ще се върне, но сега идва един друг въпрос какво ще правим с толкова много опорни халфове и крила. В защитата имаме недостиг, а в халфовата линия стана пренаселена, освен да преквалифицират Кака като централен нападател и да играем 4-4-2. Според мен ни трябва още двама централни защитници и един бек и с това сме един готов отбор.
Ще си стиснем ли ръцете за 2 бека? Не може чичо Стефчо да го карат да играе бек

- plovdivchanina
- Контакти:
antonzzzz написа:plovdivchanina написа:За Какалов бях сигурен, че ще се върне, но сега идва един друг въпрос какво ще правим с толкова много опорни халфове и крила. В защитата имаме недостиг, а в халфовата линия стана пренаселена, освен да преквалифицират Кака като централен нападател и да играем 4-4-2. Според мен ни трябва още двама централни защитници и един бек и с това сме един готов отбор.
Ще си стиснем ли ръцете за 2 бека? Не може чичо Стефчо да го карат да играе бек
Аз имах предив точно да него

Камъка си тежи на мястото-ако Кака се върне ще бъде страхотно,колкото до това че стават много халфове и нападатели-ами от това по-хубаво има ли?Засилване на конкуренцията,пък и някои могат да заиграят на друг пост-например К.Кръстев на левия бег.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- емо73канар
- Контакти:
Вчера на мача и аз чух такова нещо но после попитах и Курдов и момчето каза че незнае за такова нещо.

ного много халфове ама Танчовски го отпиши,Учиков един мач крило,другия бек...последне,халф а се вижда че за цял мач сили няма.На Гуджев и на него му се разви фантазията от смяна на позиций.
Каката ще ни дойде добре,надявам се е понатрупал опит и си е седнал на дупето вече.Момчето е Ботевистче бе!!!
Със Манчев двамата ще внесът малко тежест на отбора.Играли са в А група,опитни са.В тежките мачове за напред тяхна роля ще е да дават увереност.
Каката ще ни дойде добре,надявам се е понатрупал опит и си е седнал на дупето вече.Момчето е Ботевистче бе!!!
Със Манчев двамата ще внесът малко тежест на отбора.Играли са в А група,опитни са.В тежките мачове за напред тяхна роля ще е да дават увереност.

Oще повече, че на полусезона някой може да си тръгне от отбора и ще има нужда от класни играчи... Какалов трябва само да изчисти лиготиите и става супер попълнение!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
какалов си е класа.самият факт,че стигна до националния и успя да се вреди при положение,че там играят зетьове,синчета или най малкото трябва да си изчукал дъщерята или сина на някой от изпълкома е показателен.а ако прави пиянски изцепки извън терена(а не че играта не му спори)ще яде яко шамари
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Какалов има качества и играта му зависи много от настроението на публиката, което прави идването му на Колежа добър ход и за него и за нас.
105 години / 4 поколения ботевисти!