Честито Българи !!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито Българи !!!!
Лека нощ ВИЕНА 

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

-
- Контакти:
знаете ли какво.тези отбори рапид и лил ги правят силни отбори само медийте.те ни втълпяват тези глупости.за това не вървим на горе и като излезем на терена умираме от страх.със какво рапид и лил са по добри аз не знам.вижте бате борисов какво правят вижте румънците какво правят.излизат и играят без да им пука за нищо.ние ги правим големи другите отбори а всъщност не са нищо повече.Левски игра със отбор който е с класите на литекс а рапид със класите на левски например а ние ги правим големите звезди големите отбори и за това ни е такъв манатлитета.подценяваме се.неска се обедих че отбори като лил като рапид като гент са нищо повече дори и под класите на нашите отбори.разликата е във финансите!!!!
- Roger_Federer
- Контакти:
Поздрави,много добра евровечер.Левски какво се дразните,че е Х!Това все пак е френски отбор,следващият път ще биете.Така трябва да се играе!
Браво на футболистите и на двата отбора! И браво на Радуканов! Явно знае как да ги подреди, да изгради тактика за конкретния мач и да направи подходящи смени - и като постове и като време на смяната. За разлика от един друг "треньор", който продължава да "работи" ...
Не помня от кога ЦСКА не са имали по-добър вратар и треньор от Левски, но и това стана, уви!
Не помня от кога ЦСКА не са имали по-добър вратар и треньор от Левски, но и това стана, уви!
-
- Контакти:
честита победа на всички фенове на футбола българия
Честито на любителите на българските грандове, които доказаха, че има надежда за истински футбол в България. Честито!!!!!
Последна промяна от JASSA1 на 05 ное 2010 00:28, променено общо 1 път.
Честито и на ЦСКА ! Левскар съм и честно ви казвам като видях как топката влиза в мрежата от Иво Иванов сърцето ме заболя ...
Но случват се и такива неща , не е първия нито последния не бива да го обвиняваме ! Само напред и успех и на двата ни тима в Европа , пък за А група после пак ще се псуваме :D В Европа сме си приятелчетА 

Бинчо Динев написа:знаете ли какво.тези отбори рапид и лил ги правят силни отбори само медийте.те ни втълпяват тези глупости.за това не вървим на горе и като излезем на терена умираме от страх.със какво рапид и лил са по добри аз не знам.вижте бате борисов какво правят вижте румънците какво правят.излизат и играят без да им пука за нищо.ние ги правим големи другите отбори а всъщност не са нищо повече.Левски игра със отбор който е с класите на литекс а рапид със класите на левски например а ние ги правим големите звезди големите отбори и за това ни е такъв манатлитета.подценяваме се.неска се обедих че отбори като лил като рапид като гент са нищо повече дори и под класите на нашите отбори.разликата е във финансите!!!!
Прав си само към примерите ще допълня и Лех(Познан) които смачкаха с 3:1 мулти милионерите от Ман Сити

А дано понатрупаме малко коефициент докрая на тоя турнир. Така още няколко точки ако могат да вземат двата отбора.
Честито на Левски и ЦСКА!