Честито Българи !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Честито Българи !!!!

Мнениеот DANS » 05 ное 2010 00:16

Лека нощ ВИЕНА :lol:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Бинчо Динев
Контакти:

Мнениеот Бинчо Динев » 05 ное 2010 00:21

знаете ли какво.тези отбори рапид и лил ги правят силни отбори само медийте.те ни втълпяват тези глупости.за това не вървим на горе и като излезем на терена умираме от страх.със какво рапид и лил са по добри аз не знам.вижте бате борисов какво правят вижте румънците какво правят.излизат и играят без да им пука за нищо.ние ги правим големи другите отбори а всъщност не са нищо повече.Левски игра със отбор който е с класите на литекс а рапид със класите на левски например а ние ги правим големите звезди големите отбори и за това ни е такъв манатлитета.подценяваме се.неска се обедих че отбори като лил като рапид като гент са нищо повече дори и под класите на нашите отбори.разликата е във финансите!!!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 05 ное 2010 00:22

Поздрави,много добра евровечер.Левски какво се дразните,че е Х!Това все пак е френски отбор,следващият път ще биете.Така трябва да се играе!

fen1914

Мнениеот fen1914 » 05 ное 2010 00:22

Браво на футболистите и на двата отбора! И браво на Радуканов! Явно знае как да ги подреди, да изгради тактика за конкретния мач и да направи подходящи смени - и като постове и като време на смяната. За разлика от един друг "треньор", който продължава да "работи" ...
Не помня от кога ЦСКА не са имали по-добър вратар и треньор от Левски, но и това стана, уви!

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 05 ное 2010 00:23

честита победа на всички фенове на футбола българия

Потребителски аватар
JASSA1
Контакти:

Мнениеот JASSA1 » 05 ное 2010 00:27

Честито на любителите на българските грандове, които доказаха, че има надежда за истински футбол в България. Честито!!!!!
Последна промяна от JASSA1 на 05 ное 2010 00:28, променено общо 1 път.

rfecBG
Контакти:

Мнениеот rfecBG » 05 ное 2010 00:35

Честито и на ЦСКА ! Левскар съм и честно ви казвам като видях как топката влиза в мрежата от Иво Иванов сърцето ме заболя ... :( Но случват се и такива неща , не е първия нито последния не бива да го обвиняваме ! Само напред и успех и на двата ни тима в Европа , пък за А група после пак ще се псуваме :D В Европа сме си приятелчетА :P

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 ное 2010 00:40

Бинчо Динев написа:знаете ли какво.тези отбори рапид и лил ги правят силни отбори само медийте.те ни втълпяват тези глупости.за това не вървим на горе и като излезем на терена умираме от страх.със какво рапид и лил са по добри аз не знам.вижте бате борисов какво правят вижте румънците какво правят.излизат и играят без да им пука за нищо.ние ги правим големи другите отбори а всъщност не са нищо повече.Левски игра със отбор който е с класите на литекс а рапид със класите на левски например а ние ги правим големите звезди големите отбори и за това ни е такъв манатлитета.подценяваме се.неска се обедих че отбори като лил като рапид като гент са нищо повече дори и под класите на нашите отбори.разликата е във финансите!!!!

Прав си само към примерите ще допълня и Лех(Познан) които смачкаха с 3:1 мулти милионерите от Ман Сити :shock:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 05 ное 2010 00:45

А дано понатрупаме малко коефициент докрая на тоя турнир. Така още няколко точки ако могат да вземат двата отбора.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 05 ное 2010 00:57

Честито на Левски и ЦСКА!

Върни се в “Архив”