ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид

Мнениеот Azz » 19 окт 2010 17:16

защо написа:Тук май на никой не му е до футбол, всички мислят само как да бойкотират и саботират мача, а това ни е домакинството на най-слабия отбор в групата, съответно шанса да направим нещо в турнира тая година. Та викам да пусна и една футболна тема във форума, да се намира. Досега записахме минимални загуби срещу по-сериозни отбори и, според мен, имаме всички шансове даже и за победа. Вярно, досега показахме главно търчане и борба и малко футболни качества, ама в четвъртък няма да е толкова голяма разликата. И ще бъде абсолютна простотия, ако съсипеме единствения мач, в който няма да те е яд да гледаш как играчите се влачат по терена.

поздрави за темата!

от футболна гледна точка, мача е Х...Рапид изпитват неимоверни затруднения да вкарат гол напоследък, гости са...

от друга страна, ЦСКА са в страхотна криза, но винаги отбора се е мобилизирал за европейските мачове-доказват го предходните 2 мача в групата!

предполагам, че стартовия състав на ЦСКА ще е следния: М'боли, Дечев, Виданов, Акуаро, К. Стоянов, Т. Янчев (к), Маркиньос, Трекаричи, Трифонов, Нелсън, Тибони! Вероятно е да видим през второто полувреме някой от следните играчи: Платини, Т. Костадинов, Шеридън или Тонев.

Отсреща очаквам по-дефанзивна игра от Рапид, вероятно в 4-4-1-1!

ЦСКА за да се надява на пълен успех, трябва да успее да вкара ранен гол и след това да съумее да контролира играта, т.е. да използва добре изкуствените засади, да умее да "изтегля" съперника и да сменя темпото с мощни скоростни контра-атаки! Разибра се най-важното като във всеки мач е борбата за първа топка и умелото изпълнение на преки свободни удари!

Публиката на стадиона вероятно ще е решаващ фактор за евентуален пълен успех срещу Рапид!

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 19 окт 2010 17:21

Абе мисля че ЦСКА има своите шансове,досега срещу Бешикташ и Порто играхме коренно различно отколкото в първенството но нямаше кой да вкара положенията.Сега Рапид са на нивото на ЦСКА,в голяма криза са и те трудно бележат голове а като се има предвид че на вратата е М'боли и Коце Стоянов се връща една победа с 1-0 ми се струва напълно възможна.
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 19 окт 2010 17:34

Дано се съберете 3 хиляди :(

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 19 окт 2010 17:53

Аз пък си мисля че трябва всички да сме на стадиона и да протестираме.На Титан ги устройва стадиона да е празен,но ако се съберем доста хора и протестираме ще е друго.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 19 окт 2010 18:14

Каквото и да става трябва да победим Рапид дори с половин гол. Време е играчите най-накрая да направят силен мач, а нападателите да вкарат положенията си. Не са толкова страшни щом Берое им се опъна здраво и в двата мача. Аз ще бъда на стадиона и дано с мен има още поне 15000 зрители. Знам, че хората са обезверени, но трябва да бъдем там, защото след този мач ще се решът почти всички неща. Съдбата на Гьоре, на Костадинов, на италианците и на самия клуб ЦСКА, като някакъв гранд в България и Европа.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 окт 2010 20:59

0:2.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2010 23:21

Трудна работа ще е, "Червените" да вземат нещо ...
Не защото австрийците са много силни а, защото ЦСКА не са на себе си от началото на сезона !
И все пак .... не изключвам ремито.
Когато някой е опрян до стената, е способен на подвизи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 окт 2010 23:41

ЦСКА показва коренно-различно лице в Европа и това ми дава поводи за оптимизъм - 1:0.
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2010 08:27

Клизмарско 0-1 за Рапид

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 20 окт 2010 10:28

ЦСКА-Рапид 2:1 независимо от моментното състояние на Армейците,показаха доста добра игра срещу Порто и се надявам този път да вземат трите точки.Имат нужда от победа поне за самочувствие и да зарадват своите фенове.Относно публиката очаквам минимум 6-7 хиляди по трибуните.Независимо,че съм Левскар най-искрено ви пожелавам успех и дано прогнозата ми се сбъдне ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

Image

Върни се в “Архив”