Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Трансфери!!!

Мнениеот soilwork » 15 май 2010 12:01

По информация от пресата и спортните сайтове в България от последните два дни-доста оферти за привличане на нови футболисти валят към Павел Дочев и Емо Костадинов.Всичко на този етап все още е в сферата на предположенията и догадките. Емил Гъргоров който вече изпадна със Страсбург и договора му няма да бъде продължен,Тиаго Силва от Генк-за когото също е сигурно че напуска белгийците,Асен Караславов(Гройтер Фюрт) от когото Дочев има преки впечатления при престоя си в Германия-тука ще се плаща,но предполагам че сумата ще е в рамките на разумното,по последна иформация се следи и ситуацията около 30 годишния румънец Флорин Брату,футболист и голмайстор на Динамо(Букурещ) с мачове и за националния отбор-тук се предполага че при желание да го имаме в състава си ще се задействат топлите връзки между Борисов и румънския мениджър Бекали

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Новите момчета в ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 май 2010 12:04

soilwork написа:По информация от пресата и спортните сайтове в България от последните два дни-доста оферти за привличане на нови футболисти валят към Павел Дочев и Емо Костадинов.Всичко на този етап все още е в сферата на предположенията и догадките. Емил Гъргоров който вече изпадна със Страсбург и договора му няма да бъде продължен,Тиаго Силва от Генк-за когото също е сигурно че напуска белгийците,Асен Караславов(Гройтер Фюрт) от когото Дочев има преки впечатления при престоя си в Германия-тука ще се плаща,но предполагам че сумата ще е в рамките на разумното,по последна иформация се следи и ситуацията около 30 годишния румънец Флорин Брату,футболист и голмайстор на Динамо(Букурещ) с мачове и за националния отбор-тук се предполага че при желание да го имаме в състава си ще се задействат топлите връзки между Борисов и румънския мениджър Бекали

той и панку беше добър ама какво стана...на тия мамлигарите им нямам вяра аз!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 май 2010 12:10

Ми не знам човече добър ли е,не е ли :lol: Предполагам че сега при Павката и Емо,ще има някви нови клаузи в договорите за самоволно напускане,за дисциплина и т.н Поне Емо умее да ги държи изкъсо,а и като гледам Дочев очевидно ще бъде строг и безкомпромисен към лекетата и нощния живот-поне така заяви и на пресконференцията!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 15 май 2010 12:14

Собствениците и треньора Ви казаха, че ще взимате само футболисти, които са свободни агенти. Явно кризата в "бг грандовете" е сериозна, щом вече не желаят да купуват футболисти, дори за смешни пари.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 15 май 2010 12:35

За Панку винаги ще твърдя, че е добър. Но мамка му и влах, копеле си излезе. От него насам и аз им нямам вяра на тия.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 май 2010 12:47

На всяка цена трябва да разкарат Руи Мигел :!: Мушо може да го дадат под наем някъде.Тонев се връща от Сливен,трябва ни една 9-ка и Златков от Миниоро :)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 май 2010 12:57

Red_Pride написа:На всяка цена трябва да разкарат Руи Мигел :!: Мушо може да го дадат под наем някъде.Тонев се връща от Сливен,трябва ни една 9-ка и Златков от Миниоро :)
Платини също на Копакабана близо до родителите си-въобще да не се връща,Саидходжа-мисля че Турция е подходящ избор за продължаване на кариерата му,Руй Мигел на самолета и към Португалия,Манчев ще го продават в Русия,Мороз обратно към необятната Руска степ,Петре-благодарности и заслужено пенсиониране,може да го направят скаут за Румъния,Бранеков-при Вили Вуцов в Славия-ще си паснат идеално :lol: и двамата обичат да псуват и да ръкомахат,а в събличането на фланелки нямат равен

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 май 2010 13:08

Трябва да земем Вальо Илиев, Даниел Златков, Илко Пиргов и добра 9тка! Връщат се Сашко Тонев и Митко Илиев и можеби да земеме Бадема на 29 години е и е много добър футболист за БГ! Махат се Бранеков, Св Петров, Мороз, Петре и Мигел...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 май 2010 13:21

засега сигурни са двама- Митко Илиев и Сашо Тонев. и двамата едва ли е играят основна роля през новото първенство но е хубаво да са на раположениеонев е алтернатива на Трифонов в ляво (там маи му е по-удобно като го гледам в Сливен)...
на този етап със сигурност ни трябват хора в заитата- много стабилен стопер и добър ляв бек- за мен тоа са Валйо Илиев и Ангел Йошев. ако могат да вземат Сашщ Александров от морето това ще е повече от добре, за мен той е много добър защитник с огромен потенциал.
в халфовата линия също има нужда от нов човек, който да играе на постоянно добро ниво- Бадема е вариант, но не знам дали е в нужната форма...

Най-накрая трябва да се намери и един централен нападател, изявен реализатор, който да е поне с класа над всичко което имахме последните години! засъжаление за такъв футболист трябват много пари... които ние май не можем да си позволим.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 15 май 2010 13:27

нямам отношение към трансферната ви политика, просто ми стана любопитно изречението "доста оферти за привличане на нови футболисти валят към Павел Дочев и Емо Костадинов"

офертите не валят от Емо към желани играчи, а от мениджъри, драпащи да си продадат калпавата стока към отбора ви. За мен това не е нормална пазарна ситуация и много е вероятно пак да ви пробутат калпава стока

Върни се в “Архив”