Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Турци напират за Георги Сърмов от Левски

Мнениеот niki87 » 11 май 2010 23:05

bigbonusprize написа:
Djack_84 написа:Аз пък съм сигурен,че си можем и без Сърмов.Даже бих се радвал ако за него и Жоазиньо вземем около 1 млн. евро и гивложим в нови попълнения.Но да не продават никой друг.

:) Ще ги вложим в джоба на Мустака...

Или ще каже,че ще покрива част от бюджета :x

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 май 2010 23:07

moonlight написа:Някъде бях чел ,че Бурса е този отбор (отбора на Иванков). Но не съм 100% сигурен.

Бурса ще става шампион и едва ли се нуждаят точно от играч с качествата на Сърмов ;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2010 23:08

Djack_84 написа:Е да ама няма да има оправдания да не извади поне 250-300 хил за Иво Иванов и още някой играч поне.То че няма да ги даде всички - няма.

Наивен си :). Мустака винаги има с какво да се оправдае и с кой да си измие ръцете... От суматии време се оправдава със световната криза, въпреки сериозните постъпления този сезон. Факта, че не извади пари за треньор, говори достатъчно според мен...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 11 май 2010 23:09

PFC Litex написа:
moonlight написа:Някъде бях чел ,че Бурса е този отбор (отбора на Иванков). Но не съм 100% сигурен.

Бурса ще става шампион и едва ли се нуждаят точно от играч с качествата на Сърмов ;)

Левски е на път да осъществи първите си летни продажби. "Сините" са на крачка от договор с турския Бурсаспор за подписите на Николай Димитров и Георги Сърмов.

Представители на тима, в който се подвизава бившият капитан на Левски Димитър Иванков, са били вчера на "Герена", където са провели разговор със собственика на клуба Тодор Батков и мениджъра Георги Иванов. На нея се е стигнало до принципна договорка на условията „клуб-клуб", като след края на шампионата двамата вероятно ще пътуват до южната ни съседка, за да минат медицински прегледи и да уточнят личните си условия.

С парите от продажбата на двамата ще бъде закърпен поне на първо време бюджетът, а и ще се осигурят средства за Гонзо и евентуалния нов треньор на "сините" за лятна селекция.

"Топспорт"

Накара ме да се разровя. Ето ти инфото, което бях чел. Не гарантирам, че е истина ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2010 23:10

PFC Litex написа:

Забравяш, че Сърмов е национал! ;)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 май 2010 23:11

Да го продават някъде и да започнат да налагат Балтанов.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 май 2010 23:11

Аз искам да се отървеме от Сърмов и да налагаме двойка халфове-Гаджев и Балтанов!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 май 2010 23:13

moonlight, те нашите медии писаха, че Бурса искат Бербатов, но колко е вярно си остава загадка ;)

bigbonusprize, съгласен съм, че е национал, но все пак скаутите им гледат даден играч, а Сърмов през този сезон въобще не беше убедителен ;)
Изображение

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Мнениеот housestyle » 11 май 2010 23:22

Сигурно е в Бурса ;)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 май 2010 23:32

Има причина да съм го гледал, доста преди да отиде в Левски! Странното е, че в предния си отбор играеше много по-добре, но не стана национал, сега играе доста по-слабо ( защото не си е на мястото въобще, няма кой да го сложи там), но го викат в националния!!!!! И мен ме е дразнил, но ми се струва, че сините ще съжаляват след време за него! За далечните му удари ( в България почти иикой не ги ползва!), а че го сложиха дефанзивен халф?!......Е не това е човека!

Върни се в “Архив”