Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DGDobrev
Контакти:

Re: Отбор от "моряци" за Каменица Фен Купа- Варна

Мнениеот DGDobrev » 15 апр 2010 19:27

Пишете ме и мен. На 28 съм, играя вратар от малък. Проблемът е, че не съм ритал от известно време и ще трябва да се събера с ентусиастите тук да си припомня кое как беше и да видя дали рефлексите как както навремето, но не смятам, че ще има проблеми.

Въпросът е да се съберем достатъчно хора.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 19:31

Ами, как ще се казва отбора? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 19:31

A пък според мен ще има прекално много желаещи, така че ще трябва да направим една контрола и най-добрите да бъдат селектирани ;) или поне да се избере титулярен състав, все пак не може да отидем без да се познаваме и да не сме играли заедно и веднага да участваме в турнира
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 19:33

ogrizko написа:Навих се аз. Ама каква е тая схема 5+1.... и ние ли ще го играем дефанзивно като А отбора на Черно море... и само аз в атака, после да не ме псувате като не мога да вкарам :mrgreen: :mrgreen:

А ако случайно се объркат работите и сме 4 човека... служебно ли падаме, или играем 6 срещу 4 човека ? :roll:

Отбора е от 6 човека и 2 резерви ;)
2 защитника, 1 вратар, 1 нападател и 2 халфа ;)
Няма такъв филм да сме 4- ма... Просто няма да ни допуснат до участие и отново ще излезе, че сте несериозни и във форум нищо не може да се направи :? :| :arrow:

Моуриньо, ти навит ли си ? Нека всеки да казва дали е съгласен и след това да коментираме ;)
Като се съберем примерно достатъчна бройка- ще си разменим скайповете и ще се разберем как да се зпаишем, кога да се събираме и т.н....
Не мисля, че ще сме повече хора.,... Проблема е, че според мен сега хората които казват, че уж ще дойдат- накрая няма да се навоият......
А тук няма отказване- запишеш ли се, няма как да с еоткажеш....
Събират се лични данни, капитана ходи на конференция....
Отбора предлагам да го кръстим "моряците" или - Warna Crew :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 19:47

Навит съм, ама не съм играл от много отдавна :lol: качил съм и килограми

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 19:51

То и аз не съм играл от много месеци, но вече споделих- не е това най-важното ;) Ние не сме професионалисти, така че е водещо ще е да се съберем и да си направим кефа....
Пък и, ако има достатъчно сериозни хора, които наистина да са наивти- ще се събираме преди турнира - и ще потренираме ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 апр 2010 19:53

MORSKI написа:То и аз не съм играл от много месеци, но вече споделих- не е това най-важното ;) Ние не сме професионалисти, така че е водещо ще е да се съберем и да си направим кефа....
Пък и, ако има достатъчно сериозни хора, които наистина да са наивти- ще се събираме преди турнира - и ще потренираме ;)

Ето го на Ариана турнира http://football.ariana.bg/ ако спечелим ще играем срещу Литекс :mrgreen: , но все пак май Каменицата е по-добре :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2010 19:54

MORSKI написа:Събират се лични данни, капитана ходи на конференция....
Отбора предлагам да го кръстим "моряците" или - Warna Crew :lol:

Според мен капитана трябва да е най-сигурния човек дето ще участва във всичките фази на турнира, ама това значи да е свободен или да не му е проблем да се освобождава. Аз чакам сега да почна на едно място от май месец и не знам как ще се стекат нещата просто. Пък на 30.04 пак трябва да ходя на изпит и ще съм в Търново 4-5 дни... то ще е хубаво още тази събота-неделя да се съберем някъде да поритаме, поне на мен сега ще ми е удобно де.

Иначе си мислех за името "форумните моряци" ама може да звучи малко тъпо :mrgreen:
Това "моряците" и "варна крю" си мисля, че ще има доста отбори желаещи такова име, ама може и да бъркам :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sharenia
Контакти:

Мнениеот Sharenia » 15 апр 2010 20:01

Аз с удоволствие бих се включил
гледам че е събота и неделя така че не е проблем

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 апр 2010 20:03

Като подаваме документите ще се разбере, но се съмнявам... А и дори да има съвпадение на имената се запсиват имената на капитаните след отбора ;) Така, че двете имена 100% можем да ги използваме....
Иначе ние да се съберем първо добра бройка и наближи ли 26- ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОТВЪРДИ ДАЛИ ЩЕ УЧАСТВА НАИСТИНА!
След което някой(може и аз) ще запише отбора на сайта и оттам нататък вече ще се разбираме кога да се събираме, къде, как и т.н...
Ще си разменим скайповете и така...
Аз съм в София, но мога да си идвам във Варна от време на време ;) Само да има надъхани...
Иначе можем да се включим и в другия турнир, който предложи Моуриньо....
Той и без това е след този ....
И ,ако играем с Литекс ще се радвам да им отмъстим за това 0-4 :twisted:

Върни се в “Архив”