orgi написа:kubik написа:Двама от основните ни футболист Данчо и Мечето няма да играят, имате шанс за равен(това в кръга на шегата)
Иначе залагам на хикса!
защо няма да играят?
Заради картони.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
orgi написа:kubik написа:Двама от основните ни футболист Данчо и Мечето няма да играят, имате шанс за равен(това в кръга на шегата)
Иначе залагам на хикса!
защо няма да играят?
ЛЕВСКАРКА написа:0:0.
edmon_dantes написа:ЛЕВСКАРКА написа:0:0.
Е, как може така. Бъди оптимистка, няма да се отчайваме. Горе главата, ще победим!
Qu1cky написа:наще май са отписали тоя мач с очакването на следващите 2 мача с монтана и сливен мечето и данчо нарочно си изкараха картони да пропуснат тоя мач да са на линия за другите ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
drughi написа:Qu1cky написа:наще май са отписали тоя мач с очакването на следващите 2 мача с монтана и сливен мечето и данчо нарочно си изкараха картони да пропуснат тоя мач да са на линия за другите ...
Няма такова нещо...никой мач не може и не трябва да се отписва...това че Мечето и Данчо са наказани, не е причина да мислиш това. Аз пък съм обиден, че ще се хвърлим задраво на Герена и ще се борим за точки от този мач. Имаме играчи с които може да изненадаме Левски на техния стадион. Ако не друго поне съм сигурен, че на синия отбор никак няма да му е лесно срещу нас.
TristaNNN написа:2-1 за Левски е моята прогноза - Локото играят добре но Левски си е ЛевскиСлаби или не, една победа срещу корав отбор, ще вдигне самочуствието на момчетата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта