Cesc Fabregas написа:POPCORN написа:Cesc Fabregas написа:ако си чел темите, ще знаеш, че повечето Левскари не искаме да играе отбора в ЕКТ!
А по темата, НИКОГА и при НИКАКВИ обстоятелства няма начин да подкрепям ЦСКА! Срещу когото и да играят, все ми е тая, не мога да съм за тях! Няма начин!
не искате?А какво искате?Вие знаете ли, че ако тая година не играете в Европа въобще няма откъде да дойдат пари.нито играчите ви ще ги гледа някой, нито Батков ще вземе пари от Тв права и Лига Европа нито нищо?Това не ви ли навежда на мисълта, че може да стане много по-лошо отколкото е сега?
Точно това е идеята. Основния приход на Батков са ЕКТ! Дано му се спре кранчето и остане на сухо! Стига е прибирал в джоба! Дано не получи и стотинка!
Тва е, тоя период трябва да се преболедува!
е добре, ами ако стане нещо като Ботев?Няма ли да ви е гадно?незнам това не е правилният начин за мене.Аз поне лично, колкото и да си говориме глупости напоследък Левкси носи най-голям коефициент!Ако не сте вие определено ще тръгнем надоло.А в предвит това което искате да направите не е казано, че и догодина ще играете!Незнам много ви е странно положението