Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:08

Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:
Cesc Fabregas написа:ако си чел темите, ще знаеш, че повечето Левскари не искаме да играе отбора в ЕКТ!
А по темата, НИКОГА и при НИКАКВИ обстоятелства няма начин да подкрепям ЦСКА! Срещу когото и да играят, все ми е тая, не мога да съм за тях! Няма начин! :!:

не искате?А какво искате?Вие знаете ли, че ако тая година не играете в Европа въобще няма откъде да дойдат пари.нито играчите ви ще ги гледа някой, нито Батков ще вземе пари от Тв права и Лига Европа нито нищо?Това не ви ли навежда на мисълта, че може да стане много по-лошо отколкото е сега?

Точно това е идеята. Основния приход на Батков са ЕКТ! Дано му се спре кранчето и остане на сухо! Стига е прибирал в джоба! Дано не получи и стотинка!
Тва е, тоя период трябва да се преболедува! ;)

е добре, ами ако стане нещо като Ботев?Няма ли да ви е гадно?незнам това не е правилният начин за мене.Аз поне лично, колкото и да си говориме глупости напоследък Левкси носи най-голям коефициент!Ако не сте вие определено ще тръгнем надоло.А в предвит това което искате да направите не е казано, че и догодина ще играете!Незнам много ви е странно положението
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 23:10

Cesc Fabregas написа:
POPCORN написа:
Cesc Fabregas написа:ако си чел темите, ще знаеш, че повечето Левскари не искаме да играе отбора в ЕКТ!
А по темата, НИКОГА и при НИКАКВИ обстоятелства няма начин да подкрепям ЦСКА! Срещу когото и да играят, все ми е тая, не мога да съм за тях! Няма начин! :!:

не искате?А какво искате?Вие знаете ли, че ако тая година не играете в Европа въобще няма откъде да дойдат пари.нито играчите ви ще ги гледа някой, нито Батков ще вземе пари от Тв права и Лига Европа нито нищо?Това не ви ли навежда на мисълта, че може да стане много по-лошо отколкото е сега?

Точно това е идеята. Основния приход на Батков са ЕКТ! Дано му се спре кранчето и остане на сухо! Стига е прибирал в джоба! Дано не получи и стотинка!
Тва е, тоя период трябва да се преболедува! ;)

Старая се да бъда солидарен,но май си е така-тука разсъждавате много синьо,тоя период ще го преболедувата като Ботев-батков ви бил най-големия враг?Защо ли?Просто защото бил агент.Така е.Затова сте зле,защото сте болни психически.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 мар 2010 23:12

Чета тука "Никога, при никакви положения!"............... Абе, пичове, вие българи ли сте?!.................. Аз винаги стискам палци за българските отбори! Независимо кой играе!.............Бъдете българи, моля ви!... Фен си в идеята си, но в живота си оставаме българи!...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:13

Левскарите си мислят, че ако изгонят Батков и ще им върже :) .Истината е че ако не е Батков Левски може да последва съдбата на Ботев...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 мар 2010 23:13

подкрепял съм цска само ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ в макар и краткия си и не много съдържателен живот.този път беше когато играеха с монако във франция и им трябваше Х за да излезнат от групата(ако не се лъжа).само тогава съм подкрепял цска :)

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 23:15

[offtopic]Ще извинявате,ама стига гъзолизачество!Левски като много знаят да се оправят както могат.Попкорн,какво ти става?Какъв коефициент?От БАТЭ и Жилина и големите мечти идва огромен коеф. Не,а огромен срам!Опомнете се!От какъв зор обсъждаме Левски в тема на ЦСКА?Едва ли след две седмици ще ти пука дали сините ще играят в Европа,защото ще имаме мач с тях и ще искаш да ги спукаме,за да не изоставаме от Литекс.[/offtopic]
Последна промяна от Porto на 15 мар 2010 23:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 15 мар 2010 23:15

kartago написа:Чета тука "Никога, при никакви положения!"............... Абе, пичове, вие българи ли сте?!.................. Аз винаги стискам палци за българските отбори! Независимо кой играе!.............Бъдете българи, моля ви!... Фен си в идеята си, но в живота си оставаме българи!...

+0.5!Май го каза както трябва!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:18

Porto написа:Ще извинявате,ама стига гъзолизачество!Левски като много знаят да се оправят както могат.Попкорн,какво ти става?Какъв коефициент?От БАТЭ и Жилина и големите мечти идва огромен коеф. Не,а огромен срам!Опомнете се!От какъв зор обсъждаме Левски в тема на ЦСКА?Едва ли след две седмици ще ти пука дали сините ще играят в Европа,защото ще имаме мач с тях и ще искаш да ги спукаме,за да не изоставаме от Литекс.

чакай сега.това не е никакво гъзолизачество.Аз не обичам Левкси и ги мразя.Ама без тях кво да гледам?Мачове ЦСКа - Сливен и някакви такива?Нали искаме да е интересно.Тях ако ги няма няма да ми е интересно!Да падат от анонимници обаче, има си статисктика братле.Аз не си го измислям.Последните години те носят най-много коефициент за страната!Човек трябва малко да е обективен, преди всичко!Разбира се, че ще искам да ги бием.Както се казва да бием Левски нищо друго не ми трявба , ще го преживея, че и Литекс са шампиони, ама ще знам че сме ги били 2 пъти тая година :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:19

kartago написа:Чета тука "Никога, при никакви положения!"............... Абе, пичове, вие българи ли сте?!.................. Аз винаги стискам палци за българските отбори! Независимо кой играе!.............Бъдете българи, моля ви!... Фен си в идеята си, но в живота си оставаме българи!...

И това по българин ли те прави от другите... ами като не ми идва отвътре как да викам за тях???
Защо трябва да бъдем лицемери само и само да се изкараме по българи от другите??? :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:20

RedeviL написа:Левскарите си мислят, че ако изгонят Батков и ще им върже :) .Истината е че ако не е Батков Левски може да последва съдбата на Ботев...

Абе живота и футбола да не свършва с БАтков бе??? Преди Батков Левски нямало ли го е??? Това са глупости и само наивниците и тези, които мразят Левски вярват в тях :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”