Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Съдията на Литекс-Левски

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 20:01

pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!

Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 мар 2010 20:02

Ама разбираш ли съдия не може да се падне два пъти за един сезон да свири на един и същи отбор иначе го обвиняват за фен на отбора :lol:
Последна промяна от paceto на 02 мар 2010 20:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 20:03

paceto написа:И да е така това какво касае форума на Левски за предстоящ мач на Литекс :roll:
Защо не обърнете внимание на вашият тежък мач с Миньор, който се очертава да имате ми гледате по другите лагери :roll:

И да мисля, че е случайно или не може да се падне един и същи съдия на отбор за цял сезон?
По тази логика би трябва той самият да свири всички мачове на Литекс не го прави?
Пак търсите конспирации ... :)

Ами, ако го напиша в друг форум се страхувам, че може да има мнения от сорта на "говедо, пиши си във вашия форум, гледай си ОБОРА и т. н. За това си пиша в нашия форум. А колко случайно се падат съдиите, вярват само наивници като теб!!! Виж колкопъти ще се падне въпросния съдия на Литекс и в кои мачове! Както и колко съдии свириха мачовете на морето във Варна! Е...и и случайността. Като еднакви числа в два поредни тиража на тотото!!! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 20:06

Ето ти кои мачове е свирил Йорданов, който е левскар и бивш юноша на Левски през сезон 2009/2010
http://litex-stats.eu/index.php?option= ... &Itemid=14
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 мар 2010 20:07

Да, то защото в А група свирят 300 съдии и няма шанс да се падне един и същи.
Значи да гледам всеки път когато Литекс са гости да им свири този съдия - Ок :)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 20:08

PFC Litex написа:

Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?

Еми и в двата случая резултата беше един и същ! Да не говорим, че имаше страхотни скандали!!! Аз да те питам, ти ако беше шеф на съдиите би ли сложил съдия на даден отбор, при положение че е имало страхотни скандали на мач ръководен от същия съдия със същия отбор? Защото аз бих сложил друг! Това е все едно отборът ти да губи и треньорът да не прави смени и да си играе с един и същи състав.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 02 мар 2010 20:13

Кво значение има кой ще е съдия на Пирин-Литекс и кога ще се играе мача, да му мислят чорбарите... ясно е и на малките деца, че шампиони ние не можем да станем... Предпочитам Литекс шампион през ЦСКА... :roll:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 20:16

PFC Litex написа:Ето ти кои мачове е свирил Йорданов, който е левскар и бивш юноша на Левски през сезон 2009/2010
http://litex-stats.eu/index.php?option= ... &Itemid=14

От тук виждам, че единствено Литекс от претендентите за титлата не е губил мач при този рефер (мача с Левски си е чиста победа)! Левски губи два мача, Черноморец, Локо Сф, Черно Море, също по няколко! единствено на ЦСКА не е свирил още и ми е интересно ако се случи какъв ще е резултата! Това е случайност, пак казвам САМО ЗА НАИВНИЦИТЕ!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 мар 2010 20:19

А относно този съдия, аз знам (както си знам ЕГН-то), че е фен Левски, но свири за Литекс защото Гришата го държи за топките!!! За сега спирам да пиша. Пак ще си говорим за него ще видите!

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 02 мар 2010 20:24

pehopeho написа:
PFC Litex написа:

Еми и в двата случая резултата беше един и същ! Да не говорим, че имаше страхотни скандали!!! Аз да те питам, ти ако беше шеф на съдиите би ли сложил съдия на даден отбор, при положение че е имало страхотни скандали на мач ръководен от същия съдия със същия отбор? Защото аз бих сложил друг! Това е все едно отборът ти да губи и треньорът да не прави смени и да си играе с един и същи състав.

1. ТИ КОЙ СИ ?
2. дай да сложим някакви "зайци" да свирят мачове наред .... Аз безгрешен съдия и човек не съм видял .

pehopeho написа:А относно този съдия, аз знам (както си знам ЕГН-то), че е фен Левски, но свири за Литекс защото Гришата го държи за топките!!! За сега спирам да пиша. Пак ще си говорим за него ще видите!

Еми щом Гришо го е хванал за топките , ти го хвани за .... :lol: . Не ви ли писна да се правите на врачки , Дико Сашовци и ++++ . И да серете и да ревете щом работата е уредена няма какво да направите .
Да ме извинявате за езика ама ми е на кеф :)

Върни се в “Архив”