pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!
Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!
paceto написа:И да е така това какво касае форума на Левски за предстоящ мач на Литекс![]()
Защо не обърнете внимание на вашият тежък мач с Миньор, който се очертава да имате ми гледате по другите лагери
И да мисля, че е случайно или не може да се падне един и същи съдия на отбор за цял сезон?
По тази логика би трябва той самият да свири всички мачове на Литекс не го прави?
Пак търсите конспирации ...
PFC Litex написа:pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!
Момиров ТИМаджия, а новия шеф на съдиите какъв е, че мача между Черно море - Черноморец беше свирен от съдията свирил Черно море - Левски за купата на България?
PFC Litex написа:Ето ти кои мачове е свирил Йорданов, който е левскар и бивш юноша на Левски през сезон 2009/2010
http://litex-stats.eu/index.php?option= ... &Itemid=14
pehopeho написа:PFC Litex написа:pehopeho написа:Момиров беше Тимаджия и това не беше тайна за никой!!
Еми и в двата случая резултата беше един и същ! Да не говорим, че имаше страхотни скандали!!! Аз да те питам, ти ако беше шеф на съдиите би ли сложил съдия на даден отбор, при положение че е имало страхотни скандали на мач ръководен от същия съдия със същия отбор? Защото аз бих сложил друг! Това е все едно отборът ти да губи и треньорът да не прави смени и да си играе с един и същи състав.
pehopeho написа:А относно този съдия, аз знам (както си знам ЕГН-то), че е фен Левски, но свири за Литекс защото Гришата го държи за топките!!! За сега спирам да пиша. Пак ще си говорим за него ще видите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта