За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- puhisamolevski
- Контакти:
Re: За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
Естествено, че е пълна пародия тази класация...не може да разчиташ на това кой ще даде 1,20 лв. за да направиш "национално преброяване"...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Против.Тези резултати никога не са били реални и винаги може да бъдат манипулирани.
- Show Must Go On
niki87 написа:И аз сЪм против,това са пЪлни глупости.Феновете се мерят на стадиона,а там ги няма,което е основния проблем.
Много правилно казано.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
За какво да пълня джоба на някаква телевизия, аз да не съм луд!?! Дали ще пратя СМС или не не ме прави повече или по-малко фен на Левски( Същото важи и за пичовете от ЦСКА
) Разберете го това, и не им позволявайте да забогатяват на наш гръб! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- mad butcher
- Контакти:
DeyanFCK написа:За първи път си позволявам да пусна тема в секцията за български футбол, но днес наистина останах много разочарован, когато разбрах за една нова инициатива.
Т.нар. спортна телевизия на България Ринг Тв организира преброяване на феновете на Левски и ЦСКА.
Искам да повдигна следните въпроси:
1. Защо се избират само фенове на Левски и ЦСКА? Не е ли обидно спрямо запалянковците на другите отбори това пренебрежение?
2. Защо гласуването става със СМС-и, при което се събират пари? Ако не мога или не искам да платя 1,20 лв. с ДДС означава ли това, че не съм фен?
3. Какво изобщо налага това гласуване, при положение, че досега няколко статистически агенции са излизали с резултати? И какво изобщо ще произлезе от гласуването, освен печалбата от СМС-ите, при положение, че от сега се знае - резултатът няма да бъде признат от губещата страна?
Моля за Вашето мнение. Аз лично от сега нататък демонстративно няма да гледам телевизията, защото гафовете й станаха прекалено много. Имам още какво да добавя, но не искам мнението ми да се превръща в назидателна тирада![]()
Поздрави на всички и предварително ви благодаря за участието в анкетата. Ще броим кой е за и кой против анкетата на Ринг Тв. Моля за аргументирани мнения.
Eваллла за твоята позиция,да не говорим че имаше потребители които призоваваха да се гласува с по два три smsa.Твърдо против.
Последна промяна от mad butcher на 01 мар 2010 22:01, променено общо 1 път.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
- Обичам Батков
- Контакти:
Доживях сини и червени да сме на едно мнение,значи тоя който е измислил тая класация, трябва доста да се замисли!
Против съм,защото резултатите няма да са обективни.Аз мога да пратя 30 смс не само 1.И въобще не вярвам,че парите ще отидат за школите на отборите.Най-много да отидат 20-30 стотинки.
-
venelin_valchev
- Контакти:
Определено - ПРОТИВ. За мен Борис Касабов винаги не само заради това (тъй като е главен редактор на телевизията мисля) е най-ПРОСТИЯ журналист.
Днес по Ринг казаха,че за Левски са гласували 3200 души,а за Цска 3800,което прави над 7000 гласували
...Явно доста хора се врЪзват на такива номера 
- slavia_forever
- Контакти:
Поздравявам автора за темата! Радвам се като виждам, че такива хора пишат тук. Аз също съм против преброяването, но не се изчерпвам само с това. Аз съм зад всичко, което стои зад изложението в темата!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]