Кои да махне Андоне?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой да махне Андоне?
гу, знаеш ли, аз съм съгласен с тези футболисти да се разделим и без особени финансови претенции, със сигурност обаче не така мислят шефовете. Иначе определено не можем да разчитаме да вземем милиони за Котев, Тодоров, или Тимонов. Аз лично се съмнявам, че изобщо някой от нашите футболисти реално струва над 900 хиляди евро. Може би Иван Стоянов, Коста Стоянов, Иван Иванов са с такава цена... другите са доста евтини.
То хубаво да се махнат 9-10 играчи,ама замислете се,кой или кои са виновни за положението да имате около 50 играчи на щат и 33 на лагер в Турция.Това го няма никъде по света.
Само Черно море.
antonio написа:гу, знаеш ли, аз съм съгласен с тези футболисти да се разделим и без особени финансови претенции, със сигурност обаче не така мислят шефовете. Иначе определено не можем да разчитаме да вземем милиони за Котев, Тодоров, или Тимонов. Аз лично се съмнявам, че изобщо някой от нашите футболисти реално струва над 900 хиляди евро. Може би Иван Стоянов, Коста Стоянов, Иван Иванов са с такава цена... другите са доста евтини.
Ами виж, ако Андоне покаже, че няма никакво намерение да разчита на дадени играчи, и ако ги държи постоянно извън групата или резерви, неминуемо ще дойде момент, когато собствениците ни ще се съгласят да се разделят и без пари с тях (както се случи подарените на Своге Гомез и Баес). Все пак е безмсилено да се плащат заплати на футболисти, които не помирисват терен. А при група наброяваща 30 човека със сигурност ще има такива.
антонио аз нашите звезделини си ги знам,но тук се говореше за вашите и затова ще те попитам от колко години братле продавате Тъча?И ние сме същите защото бездарниците в Левски и ЦСКА са си много добре в БГ с по 7-8 хил евра заплата ето затова не ходят никъде.А класа не си мисли че има у тях.
LEVSKI_FOREVER
Ами с Данчо се получава нещо като с Гонзо на времето, само че тогава вие извадихте късмет и взехте пари за Мистър Лакът. Иначе футболните качества и на двамата са абсолютно еднакви, жалко, че балъците в Европа доста намаляха и вече се търсят само футболисти с качества, а не такива със сърце, каквито ние в ЦСКА, а и изобщо в България има предостатъчно - говоря за Тошко Янчев, за Данчо Тодоров, за Ивайло Петров, за Владо Манчев в ЦСКА, за Георги Петков, за В.Минев, доскоро и за Ж.Миланов в Левски.
- blue avalanche
- Контакти:
Накрая ще стане така,че,вместо да се избистря и обиграва титулярния състав,в игра ще влизат играчите,които са на "сергията".За какво е тази подготовка тогава?При нас,поне,групата е ясна.Само Симонович се запъва.
Ами виж, ако Андоне покаже, че няма никакво намерение да разчита на дадени играчи, и ако ги държи постоянно извън групата или резерви, неминуемо ще дойде момент, когато собствениците ни ще се съгласят да се разделят и без пари с тях (както се случи подарените на Своге Гомез и Баес). Все пак е безмсилено да се плащат заплати на футболисти, които не помирисват терен. А при група наброяваща 30 човека със сигурност ще има такива.[/quote]
Именно, по-добре като не играят, а само тренират да се продадат, макар и за мизерни суми, отколкото да са тук и да взимат безбожни заплати само за да тичат и да се лигавят по 1 час на ден.
Именно, по-добре като не играят, а само тренират да се продадат, макар и за мизерни суми, отколкото да са тук и да взимат безбожни заплати само за да тичат и да се лигавят по 1 час на ден.
blue avalanche, при вас за добро или лошо имате един собственик от дълго време и няма такова текучество - от една страна заради нежеланието на Борат да купува, от друга заради нулевия интерес към вашите играчи. Затова и групата ви не е голяма и нямате този проблем, който имаме ние.
Отдавна сам ги написал фаворитите ми за гонене. Това са: Баес, Гомес, Николай Манчев, Светослав Петров, Тодор Янчев, Давид Силва, Руи Мигел, Йордан Тодоров, Иван Иванов, Кирил Котев, Орлин Орлинов. Като за Янчев не казвам да го изритваме, а просто да му се предложи пост в клуба и да спре с футбола. А за другите и без пари да ги дадем пак печелим. Поне няма да взимат заплати. Чета, че от тук присъстващите плюят и Коста Янев. И на тях ще им кажа едно. Явно вие не сте гледали мачове на ЦСКА. Винаги когато Коста е на терена отбора е играел горе долу добре. Просто той ни правеше играта цяла есен. И така като сметнем бройката на футболистите след като разкараме тия стават точно колкото ги иска Андоне.
[center]
[/center]

[/center]Re: Кой да махне Андоне?
stannn написа:Чета, че от тук присъстващите плюят и Коста Янев. И на тях ще им кажа едно. Явно вие не сте гледали мачове на ЦСКА. Винаги когато Коста е на терена отбора е играел горе долу добре. Просто той ни правеше играта цяла есен.
Мен ли визираш ?
Виж сега, за мен този футболист няма качества за ЦСКА. Ти сам даде определение за играта му "горе-долу добре", а на нас такива играещи горе-долу добре не ни трябват.А всъщност, въпросният Янев игра на върха на силите си, въпреки това обаче не впечатли. В последните години ЦСКА винаги са имали изключителни силни футболисти на постта, на който играе сега Янев, поради което и очакванията към него са по-големи. От сегашните играчи и Тошко Янчев, и Маркиньос, и Морозс, и Галчев (следил съм му мачовете в Пирин) превъздхождат Янев като качества.
Между другото, като каза, че Янев ни е правил играта през пролетта, май наистина ще да съм гледал някакви други мачове...