Нека помогнем на децата от Хаити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Нека помогнем на децата от Хаити

Мнениеот Lyubooo » 02 фев 2010 21:59

modor написа:Не искам да прозвучи като реклама.....но пуснете по един смс или се обадете на 1021...за децата на Хаити...Нека помогнем макар и с малко...Нека помогнем на тези дечица...Нека направим едно добро дело....Нека върнем надеждата на тези деца....Те са бъдещето на тази земя.

абе аджеба, като пратя тоя СМС, само на децата ли ще помогна?!?
дайте номерът за СМС-и и за възрастните!!!

незнам, ама когато се вкарват такива популистки лозунги, направо ме карат да бъда мнителен, къде точно отиват парите и кой си прави яка печалба на гърба на страдащите!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 фев 2010 22:01

Ще прозвучи кофти, но е така. Къде сте тръгнали да поомагате на децата на Хаити при положение, че българските деца стоят на улицата и няма кой да им помогне? Семейство остава на улицата, защото бащата е освободен от работа и не може да плаща наема от 250 евро. защо не помогнете на децата на България, които ровят в контейнерите и живеят по подлези, гари, контейнери и кашони? Скоро прочетох нещо много интересно, което наистина може да те трогне. Клошар прибрал при себе в импровизираната си къща от кашони дете от улицата и го нагхранил. ей това е благотворителност от сърце.

Нали се сещате, че от този смс ще останат 20 стотинки за децата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 02 фев 2010 22:01

Нека помогнем на хората и децата от Хаити ! Не са виновни те, че им се случи това голямо земетресние. С каквото можем, нека помогнем. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 02 фев 2010 22:19

Lyubooo написа:
modor написа:Не искам да прозвучи като реклама.....но пуснете по един смс или се обадете на 1021...за децата на Хаити...Нека помогнем макар и с малко...Нека помогнем на тези дечица...Нека направим едно добро дело....Нека върнем надеждата на тези деца....Те са бъдещето на тази земя.

абе аджеба, като пратя тоя СМС, само на децата ли ще помогна?!?
дайте номерът за СМС-и и за възрастните!!!

незнам, ама когато се вкарват такива популистки лозунги, направо ме карат да бъда мнителен, къде точно отиват парите и кой си прави яка печалба на гърба на страдащите!

За жалост това е истината

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 фев 2010 22:23

Хаити 100 години не са се оправили,сега ние ще ги оправяме... иначе за Българските деца няма нито пари, нито морал, нито желание да се помогне.... първо бих помогнал на тях, после бих помогнал на децата на българските цигани, на трето място на децата на българските турци, арменци.... дреме ми за децата в Хаити, някакви наркоманчета като във филма Сити оф Готс (въпреки че в него се визират децата от криминалните кланове в Бразилия)

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 фев 2010 22:36

Значи аз на Мтел мога да им плащам по 100-150 лева сметка,а те немогат да отделят от ДДС-то 20 стотинки също за дарение..ай бягайте от тука..България си има повече проблеми..

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 02 фев 2010 22:54

пуснах смс заради дъщеричката ми иначе нямаше и да пусна!тя вика и кряка тате тате пусни 1 смс да им помогнем.А и сина ми ме тормози половин час.По темата ние си имаме достатъчно проблеми и в България да прави сте ,че е така ,но все пак нека да се отнасяме малко по-човечно с другите. Това не ми харасва на мен в нашия народ - манталитета.
Последна промяна от zaqwsxd на 02 фев 2010 23:04, променено общо 1 път.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 02 фев 2010 22:58

Аз лично изпратих смс за децата на Хаити.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 02 фев 2010 23:22

И аз пратих 2 СМС-а. Когато гледаш кадрите от Хаити - как децата пищят, жените плачат... трябва да си от камък и пълен извратеняк, за да не те трогне това поне малко. А този, дето намеси историята и политиката с тази трагедия, да отиде да си прегледа главата. Много е зле. Мен също ме подразни това, че тук у нас има много хора, които са в бедствено положение, но никой не предприема нищо. Къде са медиите? Защо не се помогне и на българските деца, които мизерстват и гладуват?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 02 фев 2010 23:24

Направи добро и ще ти се върне добро .

Трябва да помогнем от любов към човека . Нека да се обединим и да помогнем на Хаити . Всички жители на тази държава преживяха истинска катастрофа . Но заедно можем да се впуснем и да им подадем ръка . Трябва да постъпим по християнски .

От любов към ближния .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”