Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Статистика между мачовете на Левски - Ц(*ка

Мнениеот Deliba6 » 03 окт 2008 20:12

Valeri написа:Евроидиот какво означава? :lol:

Задаваш отговор! Просто се погледни в огледалото!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Velbajd

Мнениеот Velbajd » 03 окт 2008 20:13

Говеждата наглост и безочливост нямат край.
САМО ЦСКА!!!
Да продължавате да ни радвате като снощи подуенски говеда.
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 03 окт 2008 20:16

защо им правите кефа да им се връзвате оставете ги да си умират в кофата :roll:

blueteror

Мнениеот blueteror » 03 окт 2008 20:19

ei shibanqk kato ne si ot cska kvo pishesh tuk be palash.selqnino pros maika ti e mush.gonk li si ne te znam ama begai 4e.....ikata

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 03 окт 2008 20:20

kvi statistiki,kvi pobedi be sme6nik....sto nese skrie6 sled tia rezili..diskutirai problemite na na6ia futbol,koito sa sledstvie nai ve4e na naglasenite ma4ove na va6eto otbor4e prez godinite. to ne be6e gonene na titli i kupi na vs cena,otnemane na licenzi,staistici,kato tebe...dalaveri i min osigurovki na futbolisti....i t.n.REZULTATAT GO VIDIAHME...SRAM....A SEGA VIJ STATISTIKATA NA BATE,JILINA,TAMPERE I.............................................................................................................................I OSTE MNOOOOOOOOOOOOOOGO.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЦСКА

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 03 окт 2008 20:20

Към плакатите в стаята си, които имам на Бате Борисов и Тампере ще прибавя и този на Жилина :twisted: :twisted: :twisted: Всички на колене пред сините свине!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

LancerDoctor

Мнениеот LancerDoctor » 03 окт 2008 20:21

Престанете с тези статистики бе хора,защото нашите отбори наистина представляват просто едни статисти.За Левски повече няма какво да са каже.Отборът бе провален още преди 2 години когато преди Тампере не направихме никаква селекция.На отборът бе нужен както и снощи класен тандем или трио в атака.Не се купиха класни нападатели,а сега взехме поредните Гаучовци.Още при Мъри разигравахме добре,но стигнехме ли пеналта всичко приключваше.ЦСКА бе провален от собственото си ръководство и разточителните харчове.Литекс и Черно море винаги просто ще се представят достойно,защото са със селски манталитет и до там.Всичко,което се случва е много жалко,а ние вадим статистики,които не значат нищо и никой не е чувал за тях.Спрете да ходите на стадионите.Всички приказки за безрезервното подкрепяне на отбора са простотии.Футболът е продукт и за да отидат феновете на стадиона те трябва да знаят,че ще получат нещо различно от ядове и разочарования.Когато отборът играе добре публиката ще плаща и билети от 30 40 50 лева,но когато отборът е жалък както в момента и безплатния вход няма да напълни и половината стадион както бе снощи.Стигнахме дъното.Предстои конгрес на БФС и ако няма радикални промени в брой отбори от А група,отказване на лицензи заради лоша база,вкарване на чужди съдии за мачовете,нищо добро не ни чака.Ще си припомняме само удобните ни в даден момент статистики,а няма да поглеждаме истинските проблеми.Що се отнася до Левски,защото съм левскар.АКО ТРЯБВА ЩЕ УБИЕМ БАТКОВ,НО ТОЙ ТРЯБВА ИЛИ ДА СЕ МАХА ИЛИ ДА ИНВЕСТИРА В НОВ ЧУЖДЕСТРАНЕН ТРЕНЬОР И ПОСЛЕДВАЩА ЗИМНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ КЛАСНИ ИГРАЧИ,А НЕ ЦИГАНИ ОТ КОПА КАБАНА И НЕЩАСТНИ ГОНЗОВЦИ И ТИБЕРКАНИНОВЦИ.

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 03 окт 2008 20:24

gong написа:
ebalsammumaikata написа:
gong написа:...и, изобщо, имаш ли представа колко си жалък с тази... статистика?

тая статистика не я давам за да кажа нещо а просто се води вечно дерби и давам статистика !Вярно Левски е в криза и сега сичките вие прасета цъфнахте по форумите дано някой сезон да ви гледаме и вас в евротурнирите а ти к****о да не ти се чува гласа !!!
Първо, не съм цесекар (макар че са ми по-симпатичния отбор) и, второ, к***а ще викаш на майка си...

А, щях да забравя!!! Трето, няма да ми казваш къде да ми се чува гласа, ясно!?!?

еми незнам дали майака ми е к***а щото твойта я *** секи ден и не ми обяснявай щот си боклук и ше траеш пиши в свинарника а не тука ясно ??
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 03 окт 2008 20:38

Има некаква грешка в тази статистика. Виж индивидуалната за голмайстори и ми кажи дали Наско Сираков е наистина с толкова гола колкото пише. Същото се отнася и за ГУНДИ.

И въпреки всичките боклуци дето разхождат синята фланелка, Левски ще е шампион.
Последна промяна от angelov на 03 окт 2008 20:45, променено общо 1 път.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 03 окт 2008 20:42

blueteror написа:ei shibanqk kato ne si ot cska kvo pishesh tuk be palash.selqnino pros maika ti e mush.gonk li si ne te znam ama begai 4e.....ikata

Изпразни ли се върху монитора, докато го пишеше? :lol: :lol: :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Архив”