ЛЕВСКИ - Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bad Boy

Re: В Жилина смениха треньора, заради равенството с Левски !

Мнениеот Bad Boy » 24 сеп 2008 16:28

А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 24 сеп 2008 16:31

Bad Boy написа:А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?

Много добре знам, че на Батков не му пука за Левски и гледа само да краде от отбора! Просто си изказвам моето мнение...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 сеп 2008 16:31

Това че Емил Велев няма достойнство, стана ясно на всички....напълно прав си Син терор, че трябваше да си тръгне, но той определено оставя впечатлението, че е слаб характер, и ако има поне грам останало достойнство....то ако не вземе мача с Литекс ( дори и при равен ) трябва да си подаде оставка !
Иначе въобще не искам да си мисля, че този ще остане треньор, дори до зимната пауза....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

BesSseN
Контакти:

Мнениеот BesSseN » 24 сеп 2008 16:33

Bad Boy написа:А бе син терор и G.A.M.E. нали това ви го обяснавам: "НЕ МУ ПУКА НА батков". Не можете ли да го разберете дявол да го вземе. След като взимаш само свободни агенти и не си търсиш кадърни треньори как да стане?

Не мисля, че не му пука, просто не му се дават пари, това е истината. Но ако не му се дават пари да обяви Левски за продан да се намери някой, които иска да дава и да вижда Левски там където му е мястото, а не както сега. Не е толкова проблем, че сме на някое си незавидно място във вртеменното класиране, проблема е че нама игра, няма желание, няма хъс, няма тактика, има само добри футболисти, напрегнати и нервни.
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 24 сеп 2008 16:35

Според мене батков е отписал сезона. Сега ще прави сигурно "нов план 2010 година". Какво искате, ръбака си е ръбак.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 24 сеп 2008 16:35

Според мен Давид Бистрон е дупка в защитата на Левски и не ми е ясно защо се опитват да залагат на него :shock: При положение, че имаме юноши и вместо да им дават шанс за изява те ги държат на скамейката! За мен Виктор Генев е по-добър от Бистрон и има много по-голям потенциал от него. Все пак е на 19-20 години...

Bad Boy

Мнениеот Bad Boy » 24 сеп 2008 16:41

Син терор я го обясни на батков това , което казваш. Той ще ти затвори устата, с аргумента, че е "КУПИЛ" този защитник. Според излязла информация в спортните медии през юли , Бистрон е купен за около 350 000 евро. Ето така ще ти отговори господина.

Потребителски аватар
los7

Мнениеот los7 » 24 сеп 2008 16:41

Еми какво да кажем. За каква форма,стратегия и организация става дума като 90% от играчите се напиват като ивотни ден след ден. За наркотиците които със сигурност използват не ми се и говори. Светъл лъч няма дори, а слънце да огрее скоро въобще не мога дори да си мечтая.

Бистрон е доста добър защитник, харесва ми. Има време да се обиграе и когато го направи ще е доста голям стълб в защитата. Срещу Жилина направи доста себеотвержени решаващи шпагати, владее добре топката също. Прави и грешки но на фона на моментното състояние на отбора е разбираемо.
Последна промяна от los7 на 24 сеп 2008 16:44, променено общо 1 път.
От утре съм локомотивец!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 сеп 2008 16:42

Пич, ситуацията при Батков ми е ясна....опитва се с тънки сметки да прави голям отбор....в интерес на истината веднъж вече успя ! Според мен след изгонването на Стоилов, той се опита, да го направи отново....естествено че не успя ! По простата причина че Левски на практика смениха почти целият отбор, и той опита с не толкова голямо име ( Вуцов младши ) , както и с мъри, преди години, да направи отново същото както направи Стоилов.....но бих казал че, мъри имше готови играчи, просто ги подреди в един модерен стил на игра....а сега, играчите са все още недоказани....с качества, но недоказани !
Според мен спасението е в опитен треньор, няма значение, дали българин или чужденец.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 24 сеп 2008 16:43

Вижте мустакатия http://www.vbox7.com/play:bb50af13 :D

Върни се в “Архив”