[18.11.09г.] Малта - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [18.11.09г.] Малта - България
1-2
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
0-2 ще бием,ще вдигнем пак гордо и високомерено главите,докато не дойде поредния мач с отбор от нашата черга и пак да ни ошмулят
Това ни предстои

Трагичен отбор играе контроли със себеподобни!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Иначе като говорим за пияници и иво иванов съм го виждал в панорама в казанлък.Браво.Това беше във времето в което в берое явно са си плащали заплатите, щото курвентиите бяха надушили че има пари и се вартяха около него.Много пиене имаше, голямо натискане абе издигна ми се в очите тоя чоек

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- POPCORN
- Контакти:
Мъри: "А" отборът е единствената светлинка в тунела на футбола ни !Тоя човек, що не престане се излага бе?Коя е тая светлина, защото аз не е вжидам?Тоя почнах да говори и той глупости, преди поне говореше смислени работи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- stefan_bg2
- Контакти:
Когато гледам наши мачове все едно гледам аматьрски футбол....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- POPCORN
- Контакти:
stefan_bg2 написа:Когато гледам наши мачове все едно гледам аматьрски футбол....
а така ли хахах, а аз като гледам националния отбор от 10 години все едно гледам 3 дивизия на Англия и Испания и то благодарения не Боби моби , насковци и Мъровци..Ква светрлина какви тунели, то никой не иска да играе с нас, всеки кой ни хване ни бие, тоя ми говори за светлина в тунела!Кога стан толкова компетентен тоя незнам, мани другото ми и заради неговите глупости отлагат мачове от А група!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
Е, хайде малко по сериозно.....който ни хванел......ни биел ? !
Кой са тези дето ни биели постоянно ? Аз през последната година и половина, се сещам за само две загуби - тази от Кипър и тази от световните шампиони от Италия !
Вярно, тази от островитяните заболя.....обаче ние трябва да престанем да се смеем на отбори като тях, като Черна гора, като Беларус.....и други подобни от такъв калибар.
Незнам дали някой се сеща, как в по миналите квалификаций за европейското.....тези същите от Кипър смляха Ейре с 5:2 ! Сега същите тези кипърци, имат за втора поредна година отбор в Шампионска лига !
Колкото и да ни е неприятно.....страни които преди 10-15 години бяха джуджета във футбола......вече са ни настигнали, а някои и задминали......като Словакия и Словения например - едните са вече на световното......а другите на бараж !
Обаче нееееее, като загубим от подобни отбори, настава трагедия.....видите ли, тия "селяни" ни смачкали.......
А ние какви сме ?
Кои сме във футболна Европа ?
Но иначе победите ни, срещу такива коварни страни като Черна гора и Грузия, се приемат с насмешка.......ЗАЩО ? ? ?
Някой осъзнава ли, че в София, ако Бербата беше оползотворил над 100% -то голово положение няколко минути преди края на мача.......сега щяхме да сме на бараж срещу Франция ?
Но иначе сме царе да се оплюваме ( макар че това става май само когато в национала има преобладаващо левскари ) ....въпреки че, силни отбори като Румъния, Полша и Швеция, са в същото положение като нашето......а някой и доста по зле !
Просто някои трябва да се замислят преди да почнат да плюят по Стоилов и Сираков......или май си го правите по инерция а ?
Само защото постигнаха с "грешният" отбор, най големите ни успехи за клубният ни футбол, след падането на комунизма....
...................................................................................................................
Иначе Малта - България > 0 : 2 най вероятно.....но както някои казвате.....какво от това, че вероятно ще бием.....ами аз ще ви кажа тогава, ако случайно не спечелим: Какво от това.......нали мача е безмислен ?

Кой са тези дето ни биели постоянно ? Аз през последната година и половина, се сещам за само две загуби - тази от Кипър и тази от световните шампиони от Италия !
Вярно, тази от островитяните заболя.....обаче ние трябва да престанем да се смеем на отбори като тях, като Черна гора, като Беларус.....и други подобни от такъв калибар.
Незнам дали някой се сеща, как в по миналите квалификаций за европейското.....тези същите от Кипър смляха Ейре с 5:2 ! Сега същите тези кипърци, имат за втора поредна година отбор в Шампионска лига !
Колкото и да ни е неприятно.....страни които преди 10-15 години бяха джуджета във футбола......вече са ни настигнали, а някои и задминали......като Словакия и Словения например - едните са вече на световното......а другите на бараж !
Обаче нееееее, като загубим от подобни отбори, настава трагедия.....видите ли, тия "селяни" ни смачкали.......

Но иначе победите ни, срещу такива коварни страни като Черна гора и Грузия, се приемат с насмешка.......ЗАЩО ? ? ?
Някой осъзнава ли, че в София, ако Бербата беше оползотворил над 100% -то голово положение няколко минути преди края на мача.......сега щяхме да сме на бараж срещу Франция ?
Но иначе сме царе да се оплюваме ( макар че това става май само когато в национала има преобладаващо левскари ) ....въпреки че, силни отбори като Румъния, Полша и Швеция, са в същото положение като нашето......а някой и доста по зле !
Просто някои трябва да се замислят преди да почнат да плюят по Стоилов и Сираков......или май си го правите по инерция а ?
Само защото постигнаха с "грешният" отбор, най големите ни успехи за клубният ни футбол, след падането на комунизма....

...................................................................................................................
Иначе Малта - България > 0 : 2 най вероятно.....но както някои казвате.....какво от това, че вероятно ще бием.....ами аз ще ви кажа тогава, ако случайно не спечелим: Какво от това.......нали мача е безмислен ?

Последна промяна от THE G.A.M.E на 14 ное 2009 12:33, променено общо 2 пъти.
0:8, помнете ми думата !5 гола на Бербатов два на Мартин Петров и един на Иванков
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

- POPCORN
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Е, хайде малко по сериозно.....който ни хванел......ни биел ? !![]()
Обаче нееееее, като загубим от подобни отбори, настава трагедия.....видите ли, тия "селяни" ни смачкали.......А ние какви сме ?
Кои сме във футболна Европа ?
Само защото постигнаха с грешният отбор, най големите ни успехи за клубният ни футбол, след падането на комунизма....![]()
Иначе Малта - България > 0 : 2 най вероятно.....но както някои казвате.....какво от това, че вероятно ще бием.....ами аз ще ви кача тогава, ако случайно не спечелим: Какво от това.......нали мача е безмислен ?
е кво по сериозно..ти равния с грузия и черна гора за кво го бройш?Това си е чиста загуба!А кажи ми само кога за последно бихме някой сносен отбор?Защото аз не си спомням вече?Бием такива отбори като Кипшър и Грузия и то само у дома!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !