Дускисии: БЪЛГАРИЯ - ГРУЗИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Дускисии: БЪЛГАРИЯ - ГРУЗИЯ
Малко налудничаво, но по-добре да се дъним, докато не решат да сменят треньора. Иначе провала ще дойде в по-важните мачове, а именно в следващите квалификации.
Скромно 2:0 и дано след този мач ако победим да тръгнем нагоре 

- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Според мен ще бием,все пак Грузия не е велик отбор като Кипър.Само да не стане така да ги бием с 2-3 гола разлика и пак да има коментари от сорта , "спокойно има светлина в края на тунела".
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Според мен ще бием,все пак Грузия не е велик отбор като Кипър.Само да не стане така да ги бием с 2-3 гола разлика и пак да има коментари от сорта , "спокойно има светлина в края на тунела".
Само да не се окаже,че светлината е от идващия влак

Само Черно море.
тоя да си ходи,лееееле,още едни квалификации с правилния футбол,,,,,,няма да издаржа!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
ruashh написа:тоя да си ходи,лееееле,още едни квалификации с правилния футбол,,,,,,няма да издаржа!
Още един пост от тебе и аз няма да издържа.

Re: Прогнози БЪЛГАРИЯ - ГРУЗИЯ
plovdivmraziselskiq написа:Изобщо не ме интересува ФК България колко ще направи. Когато спре да изпълнява поръчки на БФС и на мениджъри тогава би ме заинтересовал
НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧА!!!
Re: Прогнози БЪЛГАРИЯ - ГРУЗИЯ
naziata написа:plovdivmraziselskiq написа:Изобщо не ме интересува ФК България колко ще направи. Когато спре да изпълнява поръчки на БФС и на мениджъри тогава би ме заинтересовал
НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧА!!!
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- everlast66
- Контакти:
milen.hristov написа:След събота ми е трудно да дам прогнози,но искам да помоля пуберите с плаката от събота да не са на стадиона.Максимум 500 човека
И аз мислех да пиша 500 но после се сетих че те 500 ще са само грузинците

shevchenko написа:Ще си бият без проблем. 3-0.
Кой това, Грузия ли?