Pichichi написа:Ти не беше ли за Далас/ФИЛИ или бъркам?
Доколкото си спомням беше фен на Селтикс, но се кефеше и на Мавс, заради Кюбан...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Ти не беше ли за Далас/ФИЛИ или бъркам?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Pichichi написа:Ти не беше ли за Далас/ФИЛИ или бъркам?
Доколкото си спомням беше фен на Селтикс, но се кефеше и на Мавс, заради Кюбан...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Buck32 написа:Точно обратното, не са изпуснали влака, но са постигнали успеха следвайки някакви принципи. Ще опитам още веднъж да обясня гледната си точка, после отивам да пия "кафе". Спортът е противопоставяне и съревнование. Гледаме го и се занимаваме с него (доколкото можем) за (да видим) победата срещу противника. Ти на Механото да победиш другия ли искаш или да се присламчиш към него? А като става въпрос за човек, който се опитва да "преследва призрак" и да остави "легаси", този стремеж за скатаване и вървене по лесния път изглежда съвсем не на място.
Последно - това е моята гледна точка, не е задължително да е и твоята. Аз нито мога, нито искам да ти налагам моите възгледи. Но, особено в твоя случай, както обичаш да величаеш миналото и като знам какви ценности се проповядваха тогава ( и те са много хубави, но само се проповядваха, народа особено на ръководни позиции ги използваше за собствено благо), изглежда доста странно да защитаваш не спортсменското отношение, а опортюнизма.
pan_Joro написа:Абе колеги, преди малко мярнах като включен потребител "Google [Bot]". Стоя 20-на секунди и изчезна. Да не сме обект на кибер-атака? :-)
rmfan5 написа:И говориш за спортсменското отношение, да удариш съотборник по време на тренировка е супер спортсменското.
Drunken_Master написа:Бък, имам един въпрос, между другото. Понеже много "ланкаше" снощи (плещеше глупости на русенски), какво очакваше да направи Дъ Кинг след толкова много години в Кавалиърс без да получи реална подкрепа от страна на ръководството ? Коя суперзвезда му докараха за седем години ? В смисъл, да стои през цялата кариера там, максимума да му е финал на Изток и т.н. ? Това ли трябваше да направи ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта