2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

:)

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 15:50

Pichichi написа:Ти не беше ли за Далас/ФИЛИ или бъркам?

Доколкото си спомням беше фен на Селтикс, но се кефеше и на Мавс, заради Кюбан...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: :)

Мнениеот boabbb » 11 апр 2022 16:11

Drunken_Master написа:
Pichichi написа:Ти не беше ли за Далас/ФИЛИ или бъркам?

Доколкото си спомням беше фен на Селтикс, но се кефеше и на Мавс, заради Кюбан...

Да, уе. Кюбан е пич и отборът му е симпатичен. Като индивидуален играч, извън зелените, съм фен на Брадата - въпреки всичките му недостатъци.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 16:17

Бък, имам един въпрос, между другото. Понеже много "ланкаше" снощи (плещеше глупости на русенски), какво очакваше да направи Дъ Кинг след толкова много години в Кавалиърс без да получи реална подкрепа от страна на ръководството ? Коя суперзвезда му докараха за седем години ? В смисъл, да стои през цялата кариера там, максимума да му е финал на Изток и т.н. ? Това ли трябваше да направи ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pan_Joro » 11 апр 2022 18:14

Абе колеги, преди малко мярнах като включен потребител "Google [Bot]". Стоя 20-на секунди и изчезна. Да не сме обект на кибер-атака? :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 11 апр 2022 18:17

Buck32 написа:Точно обратното, не са изпуснали влака, но са постигнали успеха следвайки някакви принципи. Ще опитам още веднъж да обясня гледната си точка, после отивам да пия "кафе". Спортът е противопоставяне и съревнование. Гледаме го и се занимаваме с него (доколкото можем) за (да видим) победата срещу противника. Ти на Механото да победиш другия ли искаш или да се присламчиш към него? А като става въпрос за човек, който се опитва да "преследва призрак" и да остави "легаси", този стремеж за скатаване и вървене по лесния път изглежда съвсем не на място.
Последно - това е моята гледна точка, не е задължително да е и твоята. Аз нито мога, нито искам да ти налагам моите възгледи. Но, особено в твоя случай, както обичаш да величаеш миналото и като знам какви ценности се проповядваха тогава ( и те са много хубави, но само се проповядваха, народа особено на ръководни позиции ги използваше за собствено благо), изглежда доста странно да защитаваш не спортсменското отношение, а опортюнизма.

Добре бе пич защо обръщате баскетбола и живота като цяло на детско филмче и бели и черни герои, това ми е най-странното при феновете на MJ.
Хем докато ЛеБрон си седи в Кавс и най-доброто което му дават за 7 години е Мо Уилямс,Варехао и Big Z се плюе че е безтитленик хем като смени отбора пак проблем. И защо сменянето на даден отбор да е търсене на лесен път човек ще каже че е отишъл при Бостън след като го биха или при ГСУ след рекордният им сезон.

ЛеБрон ако имаше съотборници като Скоти Пипън и Фил Джаксън за тренер можеше да си остане в Кавс, а как може да гарантирате че ако това го нямаше при Майкъл можеше да си набие камшика от Булс.

И говориш за спортсменското отношение, да удариш съотборник по време на тренировка е супер спортсменското.
Ако имаше социални медии по времето на Майкъл идеалният имидж далеч нямаше да е толкова идеален.

Това е едното от нещата които най ме дразнят от фенщитата самите фенове ме карат да се дразня на играчи които харесвам защото вместо да се кефят на играта хейтят играчи които я бутат напред.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 11 апр 2022 18:23

Лука Дончич е казал: "Едно не мога да разбера в Америка – маниакалната пристрастеност на американците към статистиките. Абе хора, защо просто не се наслаждавате на играта?!"
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Митко от Чикаго

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 18:27

pan_Joro написа:Абе колеги, преди малко мярнах като включен потребител "Google [Bot]". Стоя 20-на секунди и изчезна. Да не сме обект на кибер-атака? :-)

Не, вероятно е Мишо от Мемфис...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 18:28

rmfan5 написа:И говориш за спортсменското отношение, да удариш съотборник по време на тренировка е супер спортсменското.

И то само това да беше... Ама е съвсем отделна тема.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 19:43

Drunken_Master написа:Бък, имам един въпрос, между другото. Понеже много "ланкаше" снощи (плещеше глупости на русенски), какво очакваше да направи Дъ Кинг след толкова много години в Кавалиърс без да получи реална подкрепа от страна на ръководството ? Коя суперзвезда му докараха за седем години ? В смисъл, да стои през цялата кариера там, максимума да му е финал на Изток и т.н. ? Това ли трябваше да направи ?

Бъки мълчи като комунист на разпит...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2022 22:12

Или пък не живее във форума като нас?

Тайбeл се е оказал още по-прост и от Кайри и няма да играе в плейофите, както е тръгнало.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”