Очаква повече и от ГСУ, че класата им не отговаря на показанито в послендите им два сезона!
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Има и по-дръгливи отбори от нашия. А ти да не мислиш, че Сакраменто ще са там за наша сметка!?
Очаква повече и от ГСУ, че класата им не отговаря на показанито в послендите им два сезона!
Това са: Минесота, Хюстън, Сакраменто, НОЛА и Оклахома. Ако приемем и че може да има криза
в още един отбор примерно който не съм изброил пак стигаме до 9-тото място макс!
Обаче съвсем спокойно Минесота или пък НОЛА примерно може да направят силен сезон и да изненадат
така че плейофи просто не виждам как. Калсиране м/у 9/11-то място. То сега вярно че м/у 7-мия и 10-ти класиран
има плей-ин мачове ама това не са плейофи. Просто не виждам как бихме надиграли цели два отбора измежду
Портланд, Мемфис, Клипърс и ГСУ примерно.
в още един отбор примерно който не съм изброил пак стигаме до 9-тото място макс!
Обаче съвсем спокойно Минесота или пък НОЛА примерно може да направят силен сезон и да изненадат
така че плейофи просто не виждам как. Калсиране м/у 9/11-то място. То сега вярно че м/у 7-мия и 10-ти класиран
има плей-ин мачове ама това не са плейофи. Просто не виждам как бихме надиграли цели два отбора измежду
Портланд, Мемфис, Клипърс и ГСУ примерно.
miro_rz написа:Очаква повече и от ГСУ, че класата им не отговаря на показанито в послендите им два сезона!
Пък аз си мисля, че предвид състава им последните два сезона няма чак такова разминаване между класата и резултатите им. Аз хранех Коби (лека му пръст) за онези 48 милиона за два сезона, но сега с договорите на Стеф, Клей и Дреймънд трудно ще сглобят сериозен конкурент. Чудя се колко му трябва на човек - дали 150 милиона (примерно) за 5 сезона са толкова необходими или ще се оправиш и със 100, а отборът ще може да ти осигури по-добра подкрепа. Те си знаят де, кога съм вземал аз такива пари, че да направя разликата.
Дано поне нашите живнат. Независимо от първия мач, Уестбрук последните сезони демонстрираше някакво израстване в отборната игра. Мело от пейката осигурява някакви точки, които миналата година понякога нямаше кой да даде и така. Поне има достатъчно, че да ги въртим при неизбежните контузии.
- slash1912
- Контакти:
Лейкърс шампион
Макар че след отказването на Коби рядко гледам НБА и освен Леброн другите не са ми познати.
Макар че след отказването на Коби рядко гледам НБА и освен Леброн другите не са ми познати.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Къри им е сипал яко тая сутрин. Първата четвърт 9 от 9 стрелба, пет тройки и 25 точки 
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Аз ви казах, че Войните ще се вдигнат!
Маями се подиграха с шампиона, яко презимяване!
Адебайо, Бътлър и Херо са с над 20 точки.
Маями се подиграха с шампиона, яко презимяване!
Адебайо, Бътлър и Херо са с над 20 точки.
Здраво снощи. Тре е пребил Лука, Маями са се подиграли на Бъкс и победа за ГСУ с/у Клипърс.
ГСУ взеха две победи в първите два мача с/у ЛА отборите супер!
Клипърс тази година много бой ще изядат докато (ако въобще) се върне в игра Ленард. Даже ги виждам най-много
6/7-ми а може и да имат повече проблеми и да се борят за влизане в плейофите дори.
Атланта са интересни браво на тях, това лято свършиха основното подновиха Тре и задържаха Колинс
имат силна селекция с дълга скамейка.
ГСУ имат нелоши изгледи за сезона, по някое време трябва да се върне Клей и ако младежите им Дж. Пуул и Дж. Вайсман
се укрепят в лигата може и да са изненадата на сезона. Върнаха си Иги и взеха и Ото Портър който е добър играч с
много опит не са никак за подценяване.
ГСУ взеха две победи в първите два мача с/у ЛА отборите супер!
Клипърс тази година много бой ще изядат докато (ако въобще) се върне в игра Ленард. Даже ги виждам най-много
6/7-ми а може и да имат повече проблеми и да се борят за влизане в плейофите дори.
Атланта са интересни браво на тях, това лято свършиха основното подновиха Тре и задържаха Колинс
имат силна селекция с дълга скамейка.
ГСУ имат нелоши изгледи за сезона, по някое време трябва да се върне Клей и ако младежите им Дж. Пуул и Дж. Вайсман
се укрепят в лигата може и да са изненадата на сезона. Върнаха си Иги и взеха и Ото Портър който е добър играч с
много опит не са никак за подценяване.
NBA сезон 2021-22
Абе той Къри им сипа много яко въобще – 45 точки, 8 тройки, 5 от 5 наказателни, 10 борби… Като направим сметката, останалите 16 точки идват от пробиви. И то от човек, който не бил атлетичен, както казва мистър УестбрИк (според него Къри въобще не можел да се сравнява с него).
В интерес на истината мача беше на кантар (гледах го на живо), макар че по средата на 2-та четвърт ГСУ водеха с 19 точки. Разбира се, Къри наниза 2 тройки в последните секунди…
Интересното е, че топ-фаворитите падат. ЛАЛ, ЛАК, Нетс, Бъкс… Интересен сезон се очертава…
В интерес на истината мача беше на кантар (гледах го на живо), макар че по средата на 2-та четвърт ГСУ водеха с 19 точки. Разбира се, Къри наниза 2 тройки в последните секунди…
Интересното е, че топ-фаворитите падат. ЛАЛ, ЛАК, Нетс, Бъкс… Интересен сезон се очертава…
НЕма начин да нЕма начин!
Е това са само по един два мача още. Нека изиграят по 15 мача поне да видим накъде тръгват нещата.
Не че и 15 е представително и не може да се обърне сезона след това де!
Не че и 15 е представително и не може да се обърне сезона след това де!