Италианската Серия А (2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Harbinger
Контакти:

Re: Италианската Серия А (2020-21)

Мнениеот Harbinger » 24 авг 2020 17:26

tevez написа:
Groucho написа:
tevez написа:Това, че Наполи няма да играят в Европа най-вероятно ще им помогне, за да изглеждат по-прилично и да се борят за челните места.

Наполи ще играят в групите на ЛЕ, спечелиха купата.
Или са пропуснали и те евролиценза за борчове към НАП :roll: :lol:

Забравил съм... :lol:

Тъкмо щях и аз да питам, че ме стреснахте, да не би да съм объркал в темата че Наполи са готови за Лига Европа :mrgreen:
Говореха преди че само за Шампионска Лига не са готови и то само откъм стадион...ама те за там не успяха..
За Аталанта и Лацио и аз ще стискам палци...техните представяния внасят свеж въздух в иначе малко еднообразните първенства. Чиро ще го залеят с още повече пари :mrgreen: , a 4-мата бергамаски в нападение имат договори поне за още една година.
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 авг 2020 17:35

To това с ключовите играчи за изминалия сезон е малко... излишен труд според мен. Не, че е лошо да се вижда кой как е играл, ама доста хора ще си сменят отборите. Ибрахимович още не е преподписал за предстоящото първенство, Бонавентура не е вече в Милан. Кой знае как ще се развият трансферите и къде ще се преместят футболерите.

Потребителски аватар
Harbinger
Контакти:

Мнениеот Harbinger » 24 авг 2020 17:44

Groucho написа:To това с ключовите играчи за изминалия сезон е малко... излишен труд според мен. Не, че е лошо да се вижда кой как е играл, ама доста хора ще си сменят отборите. Ибрахимович още не е преподписал за предстоящото първенство, Бонавентура не е вече в Милан. Кой знае как ще се развият трансферите и къде ще се преместят футболерите.

Знам, но отпреди така ги правех миналата година, като имам повече време, само че тогава не ми се падна Серия А. Просто информативно да си го има като статистика, а и не пречи. Джак го знам и аз от известно време че не е при вас от новият сезон, затова и го вкарах към останалите, един вид като почит=)
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

Fbf

Мнениеот Fbf » 24 авг 2020 17:47

Дано Лацио направят силен сезон.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 24 авг 2020 17:58

Harbinger написа:
Groucho написа:To това с ключовите играчи за изминалия сезон е малко... излишен труд според мен. Не, че е лошо да се вижда кой как е играл, ама доста хора ще си сменят отборите. Ибрахимович още не е преподписал за предстоящото първенство, Бонавентура не е вече в Милан. Кой знае как ще се развият трансферите и къде ще се преместят футболерите.

Знам, но отпреди така ги правех миналата година, като имам повече време, само че тогава не ми се падна Серия А. Просто информативно да си го има като статистика, а и не пречи. Джак го знам и аз от известно време че не е при вас от новият сезон, затова и го вкарах към останалите, един вид като почит=)

Не само това, но и резерви като Кайседо и Алексис да се водят ключови играчи е малко смешно. :roll: Без значение каква статистика е извадена за тях. Дет се вика и най-слабата резерва може да се окаже най-добър по дадени показатели. А и не разбирам защо само за 5-6 отбора са дадени 4 ключови играчи, а за останалите по 2.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 авг 2020 18:04

Harbinger написа:Просто информативно да си го има като статистика, а и не пречи.

А, слагай каквото искаш като статистика, след като ти се занимава да правиш темата. Не ми пречи на мен.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2020 18:16

На който не му харесва нещо по темата да вземе да спретне и той някоя тема, че да го оценим. Човека е положил труд, а вместо да сме доволни темата ние тръгваме да критикуваме. Това е смешното.

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 авг 2020 10:25

Кайседо имаше доста голям принос за Лацио миналия сезон, вкара доста голове и игра добре. Но незнам дали може да се определи като ключов играч.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
Harbinger
Контакти:

Мнениеот Harbinger » 25 авг 2020 13:18

Fbf написа:Кайседо имаше доста голям принос за Лацио миналия сезон, вкара доста голове и игра добре. Но незнам дали може да се определи като ключов играч.

Добре, разбрах ви и първият път...объркал съм явно подбора на думи...ще махна определението ключови играчи...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2020 13:46

Harbinger написа:Добре, разбрах ви и първият път...объркал съм явно подбора на думи...ще махна определението ключови играчи...

Не ги слушай, ве. Еви ги философите, който не го кефи, да вземе да спрете една тема по негов вкус.

Кви идиоти сте вие другите, човекът се е постарал, извадил ви е статистика, снимки и пак недоволни. Не били ключови играчи, то и вие не сте ключови форумци, ама спамите тука, нали?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”