Френската Лига 1 (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Френската Лига 1 (сезон 2020-21)
Хубави са на парижани. На мен много ми допадат тези на Оксер и на Олимпик Марсилия затова сложих и тях.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Звезда на Олимпик (Марсилия) с коронавирус
Една от големите звезди на Олимпик (Марсилия) Димитри Пайе е дал положителен тест за коронавирус, съобщиха медиите в страната.
Една от големите звезди на Олимпик (Марсилия) Димитри Пайе е дал положителен тест за коронавирус, съобщиха медиите в страната.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Орлеан - Лавал, трета дивизия

Вчера Оксер са загубили с 0:2 от Сошо в първия мач от началото на сезона.

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Два гола за Гуири в дебюта му за Ница. Изглежда, че Лион изтърваха пореден талант по лековат начин.
Звездата на Олимпик Марсилия Димитри Пайе се възползва от загубата на големия съперник Пари Сен Жермен на финала в Шампионската лига.
Крилото публикува в Туитър кратък клип, на който се вижда как над емблемата на ПСЖ има звезда. След това обаче той размахва пръст в знак на отрицание и издърпва фланелката, за да стане ясно, че въпросната звезда принадлежи на емблемата на Марсилия. “Една история, един клуб, един град, #завинагипърви”, е коментарът на Пайе към публикацията. Неговият отбор е единственият във Франция, печелил Шампионската лига, като това се случи през 1993 година след победа на финала с 1:0 над Милан
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Витрината със спечелените трофеи от Пайет

- rebelheartous
- Контакти:
- KOPScousers
- Контакти:
Без да подценявам Марсилия, все пак са вторият най-успешен френски тим след ПСЖ и единственият, печелил ШЛ, но за мен е мистерия как така през цялата си кариера, Димитри Пайе така и не игра в някой от водещите европейски клубове. В това число включвам и ПСЖ. Футболист с наистина страхотни качества, на който не му отива Марсилия да е върхът на кариерата.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Той беше в Нюкасъл по едно време, когато отборът не беше на лошо ниво.
Марсилия са си сериозен отбор, не е малко според мен да са върхът на кариерата на даден футболист.
Иначе четох, че в Марсилия масово са излезли по улиците да празнуват след загубата на ПСЖ, хич не ги слуша главата тея
.
Марсилия са си сериозен отбор, не е малко според мен да са върхът на кариерата на даден футболист.
Иначе четох, че в Марсилия масово са излезли по улиците да празнуват след загубата на ПСЖ, хич не ги слуша главата тея
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]