POPCORN написа:как се ебавате само , догодина да не му се кефите. Не съдете по-външния вид. Още повече не сте го виждали как играе. Дайте му шанс , пък ако не се справи тогава го плуйте
Пуканке, напълно сериозен съм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:как се ебавате само , догодина да не му се кефите. Не съдете по-външния вид. Още повече не сте го виждали как играе. Дайте му шанс , пък ако не се справи тогава го плуйте
pomiqrat написа:За миг си помислих, че е дошъл онзи италиански нападател, който игра в Ман Юн преди години. Влезе резерва и вкара победен гол в някакъв мач и залезе.
kiril.a.d написа:Защо ли имам много лоши спомени от италиански играчи при нас?...Спомням си че Титаните бяха организирали санаториум за останали без договор италиански играчи, от които, само един защитник държеше да играе футбол! - другите и на терена продължаваха със СПА процедурите...
Та не ми харесва италианец при нас, въпреки че този, може да се е понаучил че и на Балканите трябва да се играе футбол...
boabbb написа:pomiqrat написа:За миг си помислих, че е дошъл онзи италиански нападател, който игра в Ман Юн преди години. Влезе резерва и вкара победен гол в някакъв мач и залезе.
Оня е Федерико Македа и последно беше някъде в Серия БСега виждам, че вече е в Панатинайкос ... Тоя пич има 1 мач за национала на Италия, едвали е много зле
Идва от гранд като Ботушари
, така че няма как да не е животно
![]()
![]()
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта