durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...
И предполагам сега си нахъсан да почнеш да псуваш? Да ми я трият модераторите нямам против. Като пускат мислиш ли, че ме боли...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...
vesodoc написа:2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.
DukeUnv написа:durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...
И предполагам сега си нахъсан да почнеш да псуваш? Да ми я трият модераторите нямам против. Като пускат мислиш ли, че ме боли...
groti написа:vesodoc написа:2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.
Не избързвай,пич. След ден-два мустака ще се разрови из историята на Австро-Унгария и ще ги захапе за нещо. Я ще им каже,че са задния двор на Австрия,я ще възроптае срещу спирането на нашите войски от тях във войната срещу сърбите. Има време...
vesodoc написа:Аз съм оптимист за мачовете с Дебрецен по две причини:
1. Достанич работи сериозно. Не се изхвърля с бомбастични приказки, само за да се хареса на феновете. Почва все повече да ми харесва.
2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.
Това ме кара да мисля, че този път наистина са решили да подходят сериозно.
А и въпреки опитите за медийна война, в крайна сметка Левски май запуши устите на всички. И като че ли цари наистина спокойна атмосфера. Както и трябва да бъде.
Остава играчите да са в добра форма дотогава.
Има предпоставки да победим!!!!
durex написа:DukeUnv написа:durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...
хаха чак да псувам не,но нали се сещаш че като дойде време за мача ще трябва доста да се ровя докато намеря темата на мача иначе нищо против нямам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта