Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 20:08

durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...

И предполагам сега си нахъсан да почнеш да псуваш? Да ми я трият модераторите нямам против. Като пускат мислиш ли, че ме боли... ;)
Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 07 авг 2009 20:17

Аз съм оптимист за мачовете с Дебрецен по две причини:
1. Достанич работи сериозно. Не се изхвърля с бомбастични приказки, само за да се хареса на феновете. Почва все повече да ми харесва.
2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.

Това ме кара да мисля, че този път наистина са решили да подходят сериозно.
А и въпреки опитите за медийна война, в крайна сметка Левски май запуши устите на всички. И като че ли цари наистина спокойна атмосфера. Както и трябва да бъде.
Остава играчите да са в добра форма дотогава.
Има предпоставки да победим!!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 авг 2009 20:19

Oптимист съм.Няма да ни е лесно,но в последните години срещу отбори от този ранг играеме много силно.По-притеснен щях да съм,ако отбора ,който бяхме изтеглили е абсолютен аутсайдер.Върти ми се из главата нещо от рода на 2:0 в София и 1:1 там.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 07 авг 2009 20:21

vesodoc написа:2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.

Не избързвай,пич. След ден-два мустака ще се разрови из историята на Австро-Унгария и ще ги захапе за нещо. Я ще им каже,че са задния двор на Австрия,я ще възроптае срещу спирането на нашите войски от тях във войната срещу сърбите. Има време...
110 години любов!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 авг 2009 20:24

DukeUnv написа:
durex написа:Да бе ква е тая официална тема при условие че в деня на мача ще се пуснат още 100 такива теми...

И предполагам сега си нахъсан да почнеш да псуваш? Да ми я трият модераторите нямам против. Като пускат мислиш ли, че ме боли... ;)

хаха чак да псувам не,но нали се сещаш че като дойде време за мача ще трябва доста да се ровя докато намеря темата на мача иначе нищо против нямам ;)

PENSO
Контакти:

Мнениеот PENSO » 07 авг 2009 20:27

Samo LEVSKI....ako si povqrvame sha gi biem...moje da ne e mnoo lesno na sha gi biem taka che sinite v ataka i dano Litex i M1ri da im dokarat akala na belarusite

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 07 авг 2009 20:31

groti написа:
vesodoc написа:2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.

Не избързвай,пич. След ден-два мустака ще се разрови из историята на Австро-Унгария и ще ги захапе за нещо. Я ще им каже,че са задния двор на Австрия,я ще възроптае срещу спирането на нашите войски от тях във войната срещу сърбите. Има време...

Май си прав :)))
Дано все пак да си сложи сурдинка пред устата Мустака.
Май сега е запял друга песен - прави се на супергостоприемен с петромилионерите от Азербайджан - вози ги с лимузини и пр. Може би ще иска да изглежда готин пич и пред унгарците...:) Всъщност това е по-печеливша политика. Утре откъде ще взимаме играчи - свободни агенти :)))))

Потребителски аватар
Stani_Stavrev
Контакти:

Мнениеот Stani_Stavrev » 07 авг 2009 20:49

Ще трябва да се хвърлим в глухо нападение ... първата среща и ако ги победим с 2-0 няма страшно ... много е важно головете да са безответни

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 07 авг 2009 21:03

vesodoc написа:Аз съм оптимист за мачовете с Дебрецен по две причини:
1. Достанич работи сериозно. Не се изхвърля с бомбастични приказки, само за да се хареса на феновете. Почва все повече да ми харесва.
2. Батков също за първи път се държи наистина европейски и не прави медийни изцепки, както миналата година. Помните ли? "Отбор на трактористи", Беларус - измислена държава...и пр.

Това ме кара да мисля, че този път наистина са решили да подходят сериозно.
А и въпреки опитите за медийна война, в крайна сметка Левски май запуши устите на всички. И като че ли цари наистина спокойна атмосфера. Както и трябва да бъде.
Остава играчите да са в добра форма дотогава.
Има предпоставки да победим!!!!

прав си, обаче традицията в мачове с унгарски отбори засега е против нас,досега май само БЕРОЕ са елиминирали унгарски отбор.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 21:09

durex написа:
DukeUnv написа:

хаха чак да псувам не,но нали се сещаш че като дойде време за мача ще трябва доста да се ровя докато намеря темата на мача иначе нищо против нямам ;)

Еми да пускат теми. На мен в началото идеята ми беше друга, но после си помислих, че може да я направя официална тема. То нали знаеш, че и без това за 1 нещо например има по 5 теми в различни вариянти, така че е неизбежно :)
Изображение

Върни се в “Архив”