Чемпиъншип 2016 - 2017
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чемпиъншип 2016 - 2017
Дано се качат Форест и Лийдс. За третия нямам претенции.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Дано се качат Форест и Лийдс. За третия нямам претенции.
Не е в традицията два отбора от долната половина на предишното първенство да заемат първите две места.
Шнур за Нюкясъл! Добре започнаха, да си стоят там, дано и Съндърланд се присъединят скоро към тях. 

На книга Вила,, Нюкясъл и Норич са фаворити, заради безумните парашутни пари, които ще получават в следващите си 2-3 години от изпадането от ВЛ. Те похарчиха и най-много. Вила имат и нови собственици.
Както казват всички специалисти - Чемпиъншип е най-трудната лига в целия свят. Фулъм доказаха вече, че колкото и да похарчиш за трансфери не гарантират мигновено връщане във ВЛ.
Но този сезон Нюкясъл, Норич и Вила похарчиха колкосални суми за Чемпиъншип. Подобриха всички рекорди за изхрачени пари. Да, те продадоха и много, но все пак.....
Аз като фен на Лийдс се надявам да влезем поне в плей0фите, но.....ние се борим със себе си и най вече със собственикани - Масимо Челино. Всичко зависи от него. Взехме млад специалист за мениджър, с опит във ВЛ - Гари Монк. Може би най-доброто име от идването на Челино, но колко ли ще се задържи...по-точно колко време ще го изтрае Челино.....не се знае.
Както казват всички специалисти - Чемпиъншип е най-трудната лига в целия свят. Фулъм доказаха вече, че колкото и да похарчиш за трансфери не гарантират мигновено връщане във ВЛ.
Но този сезон Нюкясъл, Норич и Вила похарчиха колкосални суми за Чемпиъншип. Подобриха всички рекорди за изхрачени пари. Да, те продадоха и много, но все пак.....
Аз като фен на Лийдс се надявам да влезем поне в плей0фите, но.....ние се борим със себе си и най вече със собственикани - Масимо Челино. Всичко зависи от него. Взехме млад специалист за мениджър, с опит във ВЛ - Гари Монк. Може би най-доброто име от идването на Челино, но колко ли ще се задържи...по-точно колко време ще го изтрае Челино.....не се знае.
Интериорни врати - Врати хармоника
Аз съм за Брайтън и мисля че те, заедно с Норич и Астън Вила имат най-големи шансове за класиране за Premier League
но предвид колко е непревидимо и лудо това първенство си мисля че най-много един от тези отбори ще завърши на едно от първите две места 

LIVERPOOL RULZZ
Йоката победи милионите на Нюкасъл . Стискам палци да стабилизира Фулъм и ако може да ги докара до плейофф , но без пара за трансфери едва ли ... Направи ми впечатление , че при 1:0 в края на мача отбора му пак игра атакуващо и въобще не се затвори а търсеше втория гол и за малко да го реализират. Не оставиха никаква възможност за играчите на Бенитес . голям тактик е Слав признат от всички с изключение на един шопар в Дарик Радио .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Хмс : 0 Не избързваш ли с една година за темата : 0 Още не сте се върнали

+1, но + чичо Мик

rhaegar написа:Дано се качат Форест и Лийдс. За третия нямам претенции.
+1, но + чичо Мик
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
В интерес на истината, на Нюкасъл не им дадоха 2 дузпи, една при 0:0, втората в 90-тата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По традиция рядко след третия кръг има отбор с 9 точки. Този път Норич могат да си ги вземат тия 9 точки.
saffron написа:. голям тактик е Слав признат от всички с изключение на един шопар в Дарик Радио .
А не е само той, и във форума има много специалисти