И как ще се случи това, след като взимане на лиценз на друг отбор е разрешено, само ако и двата отбора са от една област?
А в случая ще се получи точно това, независимо дали ще се нарече сливане, обединение и т.н.
Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bnborisov1
- Контакти:
Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:
Защо за Ботев,Локо ПД,Берое и др може и не е срамно.Как само за ЦСКА неможе
Ботев ли

Аз съм ЗА
На българския футбол е нужно да има силни: ЦСКА, Левски, Локо ПД., Ботев, Берое...отбори с фенска маса, заради които футбола е смислен.
На българския футбол е нужно да има силни: ЦСКА, Левски, Локо ПД., Ботев, Берое...отбори с фенска маса, заради които футбола е смислен.
Ако ще се сливат да включат направо и Левски и Лудогорец , защо продължават да харчат пари за 4 треньора , 4 отбора , виж четири ръководства трябват за да има място за всички

Мирослав Танчев написа:Аз съм против.Като фен на ЦСКА искам отбора да остане да съществува във варианта в който е сега. Но имам един въпрос:
Защо за Ботев,Локо ПД,Берое и др може и не е срамно.Как само за ЦСКА неможе
Защото ЦСКА и Левски са комунистически отрочета и се използват в стратегията "разделяй и владей". Ако няма вечно "дерби", овците, които се псуват и се делят на сини и червени може да им дойде акъла и да вземат да се обединят за доброто на страната и на децата си и тогава ще има катаклизми страшни!
Наистина ли вярвате на това нещо...За кой път вече ще се сливаме с Литекс...Давайте по-сериозно...
- Megatron_69
- Контакти:
Каквото сме дробили-да си го сърбаме,каквото дължим трябва да си го платим! Ние не сме нито Ботевъ/Сопот/,нито Локомотив/Кюстендил/,нито 101 годишната въртиопашка -любимка на всички власти.Ние сме ЦСКА и трябва да си плащаме за грешките.Били сме,сме,ще бъдем..... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Доколкото разбирам няма да е сливане, а преименуване на Литекс в ЦСКА. Явно ЦСКА ще фалира, и ще преименуват Литекс на ЦСКА, като евентуално се купи там "марка" или каквото е заложено в НАП. Поне аз така ги разбирам нещата. Но честно казано ми се вижда голяма измислица. Ама знам ли, в България сме.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Това ще е вторият отбор в България, победил сам себе си и станал едновременно шампион и вецешампион. 

- openminded
- Контакти:
Аз пък съм "за" да има отбори като Разград, които да бъркат в здравето на Левски и ЦСКА
Иначе по темата - кой пусна тая невероятна глупост и какво изобщо коментираме

Иначе по темата - кой пусна тая невероятна глупост и какво изобщо коментираме