Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот 1914.1902 » 14 май 2015 07:23

Иско трябва да остане !

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 14 май 2015 07:51

Проблемите на Реал са точно три.

Първият се казва Бейл. Играчите инстиктивно го намразват след рекордния трансфер и огромната заплата, зашото те са професионалисти и всеки си казва: ай сиктир, аз пък да не съм по-слаб от тоя дънер та да имам такава голяма финансова разлика с него. Почват да го гледат малко по-накриво, той пък ако не е перде усеща всичко това... и така... Въпросът е какво да го правят оттук насетне.

Вторият е Роналдо. Прекалено на велик се прави /не че не е такъв/, но дразни съиграчите и треньорите си. Иска се просто малко набиване на чумбери, профилактично сядане на пейката, отнемане на някои извоювани от него статути, ама... за това се иска дупе, което сегашният тренер няма.

И третият: Анчелоти. Ако татко Карло бъде сменен с някой прагматик /най-добре немец/, първите два проблема отпадат.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

scot

Мнениеот scot » 14 май 2015 08:06

аз ви пишем по 10 пъти "гелосания вънка"..... амам ми триете постовете.
Гела ви е най-гоуемия проблем. той требе да се махне: незабавно. щот с тоз нарцис никога нема да имате отбор.....реял побеждава - бог роналдо, реал губи - слаб отбор. не става така.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 май 2015 08:31

А ако Кристияно се върне в Ман Ю както се спекулира по медиите.....какво ще правите? Трябва пак да вадите 100 млн на заем от някоя банка(кято след 2-3 години ще фалира). Въпросът е какво ще прави онова шопарче президента Ви....дали пак ще иска да продава фланелки или да прави отбор. Хамес е голямо разочарование и дано си е зибил от фланелки 80-те милиона, отзад Карвахал, Рамос и Марсело са вече много зле, особено последните 2-ма. Още преди да вземете Кроос се знаеше, че той е играч, който се крие на терена. Видяхте и снощи как се отказа да пречи на Мората при гола на Юве.

За трансфери е ясно, че Реал може да купи всеки, но трябва първо да се реши кой ще е треньор и той да си прави трансферите. Стига с тия глупости да се дават по 80-100 млн + извънземни заплати на някакви средностатистическ играчи, вместо да си вземете 4-5 играча, които хем ще дадат дълбочина на скамейката, а и ще бъдат равностойни. Честно, след трансфера на Чичарито направо нямам думи за трансферната политика
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 май 2015 08:35

Да не прозвучи нахално на партньорите на К.Роналдо- Бензема,Чичарито,Бейл са за смяна!
Нито един от тях не е на нивото на партньорите на Меси- Л.Суарес, Неймар и това може да натежи в следващите години ако Реал
не направи промяна там, проблема е че за да уравновесят нещата им трябват играчи като Азар и Кун Агуеро примерно които трудно
ще им ги продадат. Иначе в защита Арбеола, Коентрао вече нямат ниво за Реал, Кедира също. Хесе според мен не е добре да го продават
да не стане като с Мората но иначе ако го продавате да идва в Атлетико!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 май 2015 08:42

Относно Иско мнението ми е че в никакъв случай не е по-лош от един Погба за който се спрягат някакви космически суми!
Погба изглежда по-силен физически заради ръста но Иско е много жилав и здрав също а техниката и на 2-та е на супер ниво.
М/у другото като става дума за защитниците в Реал на мен и Карвахал никак не ми харесва, някак от нищото много бързо
решиха че е нещо специално а той е средняк отвсякъде, Хуанфран макар и преквалифициран от полузащитник в бек ми се струва
по-добър от Карвахал ама може и да е от червенобелите ми очила.

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 14 май 2015 08:54

Pichichi написа:Да не прозвучи нахално на партньорите на К.Роналдо- Бензема,Чичарито,Бейл са за смяна!
Нито един от тях не е на нивото на партньорите на Меси- Л.Суарес, Неймар и това може да натежи в следващите години ако Реал
не направи промяна там, проблема е че за да уравновесят нещата им трябват играчи като Азар и Кун Агуеро примерно които трудно
ще им ги продадат. Иначе в защита Арбеола, Коентрао вече нямат ниво за Реал, Кедира също. Хесе според мен не е добре да го продават
да не стане като с Мората но иначе ако го продавате да идва в Атлетико!

Как Бензема слаб-ти наред ли си ? това че игра след контузия снощи не го прави по-слаб от Л.Суарес или Неймар !!!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 14 май 2015 09:50

След привличането на Данило, едва ли има нужда от нови за защитници. Не мисля, че някъде могат да се намерят по-добри крайни и централни защитници от сегашните. Може би е нужен един централен защитник, защото Начо тотално се провали, а четвърти централен си е нужен. Друг е въпросът как играе отборът в защита, за което е отговорен треньора. За мен основният проблем е с разиграващите халфове. Трябва да се прецени внимателно стават ли Силва и Ияраменди или не. Това са млади играчи, с добро бъдеще, а защо нямат никакво развитие, да каже треньорът. Ако върнат Касемиро, Черишев и най-важното Мората, на отбора са нужни класен вратар, един или двама разиграващи халфове, нов треньор и запазване на отбора. На всички, които защитават Касияс ще кажа, че на фона на спасяванията на Нойер, Тер Щеген, Клаудио Браво, Буфон, Ян Облак, Куртоа и т.н., головете, които пуска Касияс(вкл. и вчера) са направо нелепи. Нормално ли е Диего Алвеш да прави такива спасявания, на фона на първия гол на Валенсия в неделя?

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 май 2015 10:28

bobo_13 написа:А ако Кристияно се върне в Ман Ю както се спекулира по медиите.....какво ще правите? Трябва пак да вадите 100 млн на заем от някоя банка(кято след 2-3 години ще фалира). Въпросът е какво ще прави онова шопарче президента Ви....дали пак ще иска да продава фланелки или да прави отбор. Хамес е голямо разочарование и дано си е зибил от фланелки 80-те милиона, отзад Карвахал, Рамос и Марсело са вече много зле, особено последните 2-ма. Още преди да вземете Кроос се знаеше, че той е играч, който се крие на терена. Видяхте и снощи как се отказа да пречи на Мората при гола на Юве.

За трансфери е ясно, че Реал може да купи всеки, но трябва първо да се реши кой ще е треньор и той да си прави трансферите. Стига с тия глупости да се дават по 80-100 млн + извънземни заплати на някакви средностатистическ играчи, вместо да си вземете 4-5 играча, които хем ще дадат дълбочина на скамейката, а и ще бъдат равностойни. Честно, след трансфера на Чичарито направо нямам думи за трансферната политика

А значи Хамес е пълно разочарование? Ти наред ли си, какви ги говориш? Хамес прави страхотен първи сезон, повтарям ''първи''! Кроос му падна мега много формата, той едвам ходи - факт. Дали е по-добре да се купуват 4-5 средняка както прави Ливърпул (нищо лично), или е по-добре да се вземе една класа тип Неймар/Суарес - евала за трансферите. Още ме е яд за продажбата на Игуаин. Преди поне, когато единият измежду него и Биг Бенз не играеше добре, другия го сменяше и имаше някаква конкуренция за поста. Сега както и да играе триото в атака, няма да има човек за смяна. Малко промени трябват, не се залъгвайте. 2-3 класни играчи и сме готови. Нека Карло остане!
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 май 2015 10:36

Така е, в Реал е пълно със слаби играчи. Горе долу са на нивото на Компостела. Затова трябват 3 нови Месита и поне 5-има Роналдовци. Боже, до какви извращения води гледането на съвременен футбол.

Върни се в “Архив”