ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Санта Хулия 2 кръг ШЛ 15.07

Мнениеот hlucho » 07 юли 2009 22:55

fabregas_949 написа:
Masaba написа:Aко Левски не победи и в двата мача,трябва отбора да бъде закрит.

е няма как вече, този отбор е възможно най-лесния съперник който ще срещнат в следващите 15 години по евротурнири... ако и тези не ги бият....

То така беше и за БАТЭ, а после и Жилина! Успех, всичко различно от две победи си е трагедия!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2009 23:15

hlucho написа:
fabregas_949 написа:
Masaba написа:Aко Левски не победи и в двата мача,трябва отбора да бъде закрит.

е няма как вече, този отбор е възможно най-лесния съперник който ще срещнат в следващите 15 години по евротурнири... ако и тези не ги бият....

То така беше и за БАТЭ, а после и Жилина! Успех, всичко различно от две победи си е трагедия!

абе всички видяхме че Бате Борисов и Жилина не са случайни отбори, всеки може да го потвърди, вярно че загубихме от тях, факт е, но Бате Борисов игра много по-добре от нас в групите! но това Е случаен отбор, викам първия мач всички титуляри да излезнат, за да сме сигурни в успеха
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2009 23:17

OOOO YEA,SANTA JULIA IS HERE AGAIN :mrgreen: .Радвам се,че тези симпатични звездобройци,сервитьорите и готвачите от Жулията пак ще дойдат в Бъглария :lol: .Вратаря им е кварталния полицай :) .....няма такива пичове като тях в Европа и треньора им е пич.На пресконференцията преди мача си с нас като го питаха как тренирате и той се изцепи "След работа,ако остане време.Разберете....пълни аматьори сме" :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юли 2009 23:19

Дали ще им вкарате повече от 9 гола в двете срещи.По този показател да си измерим шпагите.Кой ще е по-добър срещу андорците,вие или моя любим зелен отбор,дето ви врътна реми днеска. :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 07 юли 2009 23:21

Ако Левски не бият този гранд на андорския футбол,трябва да си прекръстят стадиона "Euroidot`s arena" :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2009 23:28

Те,че са пълни аматьори е вярно,но имат по 2 футболни сърца и аз само им правя евала,че ни държаха на тръни 85 минути :P .Говорим за продавачи,келнери....всичко друго,но не и проф.футболисти,това са пичове играещи в махалата за здраве,като всички нас :twisted: .Разликата е,че имат възможност за изява в ЕКТ,а ние нямаме :evil: .Въпроса е до първия гол на Левски,от там насетне кошницата им може да поеме страшно много голове :mrgreen: ,но не се заблуждавайте....имат дух,имат сърце и ако ги подценят Левски,ако се лигавят...не знам :!: Факт е,че ни правеха смешни 85 минути,а съдията не им даде чиста дузпа и не изгони Карамфил Илчев,а и изгони пресилено техен играч... :)
Последна промяна от Sagittarius на 07 юли 2009 23:29, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2009 23:28

Абе деда знам....сега бъркаме името на отбора(Хулия вместо Жулия)!Ама имам чувството че ще му научим правилно името на отбора след двата мача! :lol:
П.П Майтап си правим,дано ги биете,че ще стане пълна трагедия ако не успеете! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 07 юли 2009 23:30

На тея 5 гола са им малко в 1вия мач, ако тях не бием, чесно мисля да се откажа от футбола, аз нямам такива нерви, поне докато не видя резултат :!: Чесно ви казвам аз се отказвам ако не ги бием, а ако ги бием само с по 1:0, тогава не ми се мисли за по-нататък. Успех и на Цска и Литекс, Моряците също....нека малко българско да има в Европа бе мама му стара :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 07 юли 2009 23:31

garfild8 написа:Дали ще им вкарате повече от 9 гола в двете срещи.По този показател да си измерим шпагите.Кой ще е по-добър срещу андорците,вие или моя любим зелен отбор,дето ви врътна реми днеска. :P

Да ли ще вкараме 9 гола на този отбор незнам но знам че ще продължим дори да играем като в мача с Локо Сф.

Върни се в “Архив”