"Б" Футболна група - Сезон 2014/15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
frgocho
Контакти:

Re: "Б" Футболна група - Сезон 2014/15

Мнениеот frgocho » 13 авг 2014 13:50

rebelheartous написа:Спартак ще излезнат ли за мача утре?

Излязоха ;)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2014 14:37

Добруджа има специфичен начин на подготовка преди и след мач.Специален режим на хранене и почивка.Мисля че тази година АКО поискат ще завършат на призово място и ще влязат във А група.Не са лоши футболистите но за сега са за ниво Б група.Дано се намери чичко- паричко да оправи стадиона че е доста зле като цяло.2 сектора не правят добър такъв.Има една фирма ИЗИДА прозводители на сладолед която прави чудеса със подръжката и обновяването на градската градина града.Но тя се е съсредоточила във волеиболният клуб.А по принцип това е много футболен град със страхотни фенове.Мисля че през последните 10на години доста млади хора го напуснаха.Едва ли е вече повече от 70000 души....но стадиона винаги е посещаван добре предвид стандартите на Б групата.Едно от важните неща е че на треньора Тодоров му е дадено времето и спокоиствието да ръководи и развие този отбор.Бавно и методично това се отразява положително и са на лице добрите игри и достигане на такава фаза за купата на България където отпадна от Локо Пловдив.До последните 2 кръга отборът имаше шанс да се бори за влизане в А група.Не пожелаха.Знаят си нивото на този етап и предпочетоха да не стават поредните нововлезли отбори станали боксови круши..А и не са отбор предлагащ пари за симулативни игри....Дано всичко върви по план и отборът до изгради своят облик.Със няколко нови попълнения и обиграните вече млади момчета си мисля че догодина е време този отбор да влезе при МАИСТОРИТЕ.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 13 авг 2014 16:22

Вълчан написа:Добруджа има специфичен начин на подготовка преди и след мач.Специален режим на хранене и почивка.Мисля че тази година АКО поискат ще завършат на призово място и ще влязат във А група.Не са лоши футболистите но за сега са за ниво Б група.Дано се намери чичко- паричко да оправи стадиона че е доста зле като цяло.2 сектора не правят добър такъв.Има една фирма ИЗИДА прозводители на сладолед която прави чудеса със подръжката и обновяването на градската градина града.Но тя се е съсредоточила във волеиболният клуб.А по принцип това е много футболен град със страхотни фенове.Мисля че през последните 10на години доста млади хора го напуснаха.Едва ли е вече повече от 70000 души....но стадиона винаги е посещаван добре предвид стандартите на Б групата.Едно от важните неща е че на треньора Тодоров му е дадено времето и спокоиствието да ръководи и развие този отбор.Бавно и методично това се отразява положително и са на лице добрите игри и достигане на такава фаза за купата на България където отпадна от Локо Пловдив.До последните 2 кръга отборът имаше шанс да се бори за влизане в А група.Не пожелаха.Знаят си нивото на този етап и предпочетоха да не стават поредните нововлезли отбори станали боксови круши..А и не са отбор предлагащ пари за симулативни игри....Дано всичко върви по план и отборът до изгради своят облик.Със няколко нови попълнения и обиграните вече млади момчета си мисля че догодина е време този отбор да влезе при МАИСТОРИТЕ.

"До последните 2 кръга отборът имаше шанс да се бори за влизане в А група.Не пожелаха."

Понеже "непожелахме" затова предпоследния кръг изритахме Каварна от професионалния футбол, въпреки че имаше натиск от всякъде да се даде този мач, и последния кръг се пусна билет от 1 лев да се напълни стадиона, дойдоха 3000 човека разбихма Разлог с 4:0, но само договорката между играчи на Банко и Хасково ни лиши от това.... не сме били пожелали...айде като се правите на анализатори помислете или се поинтересувайте. Изида правила чудеса в градската, ей това ме разби....колко проекта минаха през тая градска, той Изида ми хвали...пу.
САМО ДОБРУДЖА!!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2014 17:19

Кои тогава направи тези игрища долу...кметицата ли.. :) .Площатките за спорт наясно ли си кои ги плати. Въобще от Добрич ли си или от селата някъде....не се правя на анализатор.Няколко кръга преди това имаше домакинство равенство...а бе воден за сигурна победа уж.За този отбор какво да се интересувам...аз като съм ходил там на мачове и съм ги подкрепял....85-92год....може и даже да се познавам със баща ти по мачовете... А това не е изритване на Калиакра чист феърплеи...Навремето такова бе и съперничеството със Ген Тошево като имаха отбор.....Ама караи....пу пу...

Потребителски аватар
frgocho
Контакти:

Мнениеот frgocho » 16 авг 2014 09:59

16 август 2014, събота, 18:00 ч:
Локомотив (Горна Оряховица) - Созопол (Созопол) -
Раковски 2011 (Раковски) - Пирин 2002 (Разлог) -
Банско (Банско) - Монтана 1921 (Монтана) -
Добруджа 1919 (Добрич) - Септември (Симитли) -
Ботев (Враца) - Спартак 1918 (Варна) -
16 август 2014, събота, 19:30 ч:
ОФК Пирин (Благоевград) - Локомотив 2012 (Мездра) -
16 август 2014, събота, 20:00 ч:
Черноморец Бургас (Бургас) - Ботев (Гълъбово) -
Верея (Стара Загора) - Бургас (Бургас) -

Потребителски аватар
frgocho
Контакти:

Мнениеот frgocho » 20 авг 2014 10:18

След темата за "А" група, напълно обновена е вече и темата за "Б".
gong/viewtopic.php?f=61&t=139601&st=0&sk=t&sd=a - тук ще намерите статистика от всеки един мач игран през сезона по кръгове.
gong/viewtopic.php?f=61&t=139601&st=0&sk=t&sd=a&start=170 - а тук в продължение на 3 страници - класиране, статистика за всеки 1 отбор поотделно, както и статистика за посещаемостта :)

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 авг 2014 12:08

В момента най-много в А им се влиза на Ботев (Вр.), Пирин (Бл.) и Монтана. Като изключим Пирин, освен тях добра игра показват Добруджа и Локомотив (Г.О.). Още обаче е рано да се правят прогнози кой ще е пръв и кой ще е последен. Монтана изглежда лидер, защото бюджета им е набъбнал - 1 200 000 лв., което за Б група е много предвид финансовите наличности на другите отбори, Добруджа, които до момента имат успехи (макар още да не са срещнали наистина силен отбор) разполагали само с 450 000 лв., което е странно, предвид това че показаха и миналата година, че стават за нещо, но вместо да им се дигне бюджета е паднал (миналата година е бил 650 000 лв.), но пък ги издържа общината. И пак, от Сметната палата казват, че по богаташи Добрич е на трето място в страната, макар да е средноголям град (явно Добруджа си е златна наистина, агробизнесът върви), но пък милионерите там явно са селяци, а не меценати.

Спартак пък и Симитли са първи кандидати за В и към момента боксова круша на първенството. Мен лично Б групата май ми е по-интересна от А-то този сезон.

Предполагам, че Монтана ще са първи, заради парите. Най-добра игра цялостно ще покажат Добруджа и Локомотив (Г.О.) обаче. В футбола ни в момента, за съжаление много по-важни са парите от уменията, затова тези отбори няма да влязат (няма да имат пари), а играчите и теньорите им ще бъдат като артикули на пазара за Монтана и другия отбор, който влезе в А. Което ще доведе до крах в най-приятните за следене два отбора в Б групата за догодина: Добруджа и Локомотив (Г.О.) . Лош пророкок съм. Зная. Обача ще го видите, ако не намерят пари. А те няма да намерят дори да си задържат колективите.

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 22 авг 2014 12:17

DDFC_Supporter написа:Понеже "непожелахме" затова предпоследния кръг изритахме Каварна от професионалния футбол, въпреки че имаше натиск от всякъде да се даде този мач, и последния кръг се пусна билет от 1 лев да се напълни стадиона, дойдоха 3000 човека разбихма Разлог с 4:0, но само договорката между играчи на Банко и Хасково ни лиши от това.... не сме били пожелали...айде като се правите на анализатори помислете или се поинтересувайте. Изида правила чудеса в градската, ей това ме разби....колко проекта минаха през тая градска, той Изида ми хвали...пу.

Аз искрено вярвам, че ти си мислиш, че сме влезли в А група с договорки. А как ще обясниш фактът, че цял сезон сме пред вас(2-ри)? Нямаше ли да изглежда трижди по-договорено, ако въпреки че ви бихме в прекия мач втория полусезон и ви водихме през целия шампионат, ни бяхте минали в последния кръг само по голова разлика?
Не е истина как ви промиха мозъците на север. А Тоди колкото го харесвах, толкова ми падна в очите.
И все пак, темата не е за това и ще те помоля да не я оскверняваш с прояви на нездравост.

Относно "Б" група: мисля, че ще се класират Пирин (Благоевград) и Добруджа/Монтана.
Пожелавам успех и на Раковски, защото там играе един мой съсед от село. Рангел Кордов, бивш капитан на Спартак ПД. Успех пожелавам и на него.

Потребителски аватар
frgocho
Контакти:

Мнениеот frgocho » 22 авг 2014 20:01

23 август 2014, събота, 18:00 ч:
Созопол (Созопол) - Спартак 1918 (Варна) -
Септември (Симитли) - Ботев (Враца) -
Монтана 1921 (Монтана) - Добруджа 1919 (Добрич) -
Бургас (Бургас) - Банско (Банско) -
Ботев (Гълъбово) - Верея (Стара Загора) -
Пирин 2002 (Разлог) - Черноморец Бургас (Бургас) -
Локомотив 2012 (Мездра) - Раковски 2011 (Раковски) -
Локомотив (Горна Оряховица) - ОФК Пирин (Благоевград) -

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 23 авг 2014 19:55

Ей, сега разбрах, че Монтана вече са първи в класирането след победа с 1:0 над Добруджа.

Върни се в “Архив”