rebelheartous написа:Спартак ще излезнат ли за мача утре?
Излязоха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rebelheartous написа:Спартак ще излезнат ли за мача утре?
Вълчан написа:Добруджа има специфичен начин на подготовка преди и след мач.Специален режим на хранене и почивка.Мисля че тази година АКО поискат ще завършат на призово място и ще влязат във А група.Не са лоши футболистите но за сега са за ниво Б група.Дано се намери чичко- паричко да оправи стадиона че е доста зле като цяло.2 сектора не правят добър такъв.Има една фирма ИЗИДА прозводители на сладолед която прави чудеса със подръжката и обновяването на градската градина града.Но тя се е съсредоточила във волеиболният клуб.А по принцип това е много футболен град със страхотни фенове.Мисля че през последните 10на години доста млади хора го напуснаха.Едва ли е вече повече от 70000 души....но стадиона винаги е посещаван добре предвид стандартите на Б групата.Едно от важните неща е че на треньора Тодоров му е дадено времето и спокоиствието да ръководи и развие този отбор.Бавно и методично това се отразява положително и са на лице добрите игри и достигане на такава фаза за купата на България където отпадна от Локо Пловдив.До последните 2 кръга отборът имаше шанс да се бори за влизане в А група.Не пожелаха.Знаят си нивото на този етап и предпочетоха да не стават поредните нововлезли отбори станали боксови круши..А и не са отбор предлагащ пари за симулативни игри....Дано всичко върви по план и отборът до изгради своят облик.Със няколко нови попълнения и обиграните вече млади момчета си мисля че догодина е време този отбор да влезе при МАИСТОРИТЕ.
DDFC_Supporter написа:Понеже "непожелахме" затова предпоследния кръг изритахме Каварна от професионалния футбол, въпреки че имаше натиск от всякъде да се даде този мач, и последния кръг се пусна билет от 1 лев да се напълни стадиона, дойдоха 3000 човека разбихма Разлог с 4:0, но само договорката между играчи на Банко и Хасково ни лиши от това.... не сме били пожелали...айде като се правите на анализатори помислете или се поинтересувайте. Изида правила чудеса в градската, ей това ме разби....колко проекта минаха през тая градска, той Изида ми хвали...пу.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта