Middlesbrough написа:Аз съм за Ейбар![]()
: )
Да не си и от Чавдар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Аз съм за Ейбар![]()
: )
JimBeam написа:frente atleti написа:Pichichi написа:Ето какво казва и капитанът на шампионите от миналата година.Gabi: "El año que viene vamos a ser mejores que este año"
Стягайте се!!!
Атлетико Мадрид отново шампион на Испания наред е 11-та
О мишок ти се появи след като се покри след финала в ШЛ и сега си готов и зареден с нова порция провокацииПреди финала беше много активен в раздела на Реал, че дори в темата на Атлетико, ама след него се покри като мишле и имаш едно мнение само в темата на Атлетико
Такива мишлета най-ги обичам като се дуят когато имат мускули, ама после бягат котката като ги подгони.
![]()
Атлетико няма да са шампиони тази година и дори като нищо може да са извън зоната за ШЛ. Просто няма как да задържат това темпо от миналата година, а и не малко играчи ги напускат по една или друга причина. Ще чакат пак там колко 20 години за нова титлаШампион според мен ще е Реал време е на Татко Карло да вдигне и титлата в Испания след Купата на Испания, титлата на Европа и след 2 месеца суперкупата на Испания. Барселона и те ще имат не малко шансове, Валенсия ще са интересни как ще тръгнат с новият собственик.
matador написа:Страшно ми е интересно как ще се представи Атлетик Билбао в ШЛ за мен имат сили поне до 1/4 финал да стигнат.

JimBeam написа:frente atleti написа:Pichichi написа:Ето какво казва и капитанът на шампионите от миналата година.Gabi: "El año que viene vamos a ser mejores que este año"
Стягайте се!!!
Атлетико Мадрид отново шампион на Испания наред е 11-та
О мишок ти се появи след като се покри след финала в ШЛ и сега си готов и зареден с нова порция провокацииПреди финала беше много активен в раздела на Реал, че дори в темата на Атлетико, ама след него се покри като мишле и имаш едно мнение само в темата на Атлетико
Такива мишлета най-ги обичам като се дуят когато имат мускули, ама после бягат котката като ги подгони.
![]()
Атлетико няма да са шампиони тази година и дори като нищо може да са извън зоната за ШЛ. Просто няма как да задържат това темпо от миналата година, а и не малко играчи ги напускат по една или друга причина. Ще чакат пак там колко 20 години за нова титлаШампион според мен ще е Реал време е на Татко Карло да вдигне и титлата в Испания след Купата на Испания, титлата на Европа и след 2 месеца суперкупата на Испания. Барселона и те ще имат не малко шансове, Валенсия ще са интересни как ще тръгнат с новият собственик.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

paceto написа:Аз не бих бил толкова спокоен за Атлетико, защото малко по-малко ключовите им играчи си тръгват или ще си тръгнат.
Това няма как да не се отрази на играта на отбора, а каквито и техни заместници да са вземат за един сезон надали ще успят да постигнат това, което постигна Атлетико през вече изминалият сезон.
Ще видим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта