Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.
Само левскар може да ги преброи иначе успехи няма! Като умре човек в България, тогава става герой, ако беше жив щеше да умре в нищета като Соколов!
- batkovstyle
Tommi написа:GOLEADOR написа:Другият мит за Гунди е,че е първият българин отбелязал гол на митичния Уембли.Истината е,че е трети!
Гунди е първият българин, отбелязал гол на "Уембли" на мъжкия национален отбор на Англия!
... с удар с крак, извън наказателното поле, без да гледа към вратата
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
Аз ще посоча една реалност - Георги Аспарухов Гунди е избран за най-добър футболист на България за 20ти век.
- tzvetan_tee
- Контакти:
Първият чуждестранен футболист, който вкарва 2 гола на Бенфика... и то тази на Еузебио
Факт?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
tzvetan_tee написа:Първият чуждестранен футболист, който вкарва 2 гола на Бенфика... и то тази на ЕузебиоФакт?
Това сигурно ли е?
saract написа:tzvetan_tee написа:Първият чуждестранен футболист, който вкарва 2 гола на Бенфика... и то тази на ЕузебиоФакт?
Това сигурно ли е?
Да.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
saract написа:tzvetan_tee написа:Първият чуждестранен футболист, който вкарва 2 гола на Бенфика... и то тази на ЕузебиоФакт?
Това сигурно ли е?
Толкова сигурно , колкото, че темата е за ключ.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Първият българин, вкарал гол на световно първенство, като дори вкарва единствените голове за България на две поредни световни първенства.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
bobmarli написа:Аз ще посоча една реалност - Георги Аспарухов Гунди е избран за най-добър футболист на България за 20ти век.
Но тази реалност става такава благодарение на един мит (този за първият българин отбелязал гол на Уембли).Във визитката на играча тази лъжа бе на първо място и само заради това Гунди спечели.Сега ако зададеш въпрос на на феновете:"Какво още трябва да спечели Стоичков за да бъде избран за футболист на 20ти век" всеки ще мълчи като риба.Докато такива изисквания към Гунди има много и то все важни за един футболист!Та толкова за тази награда.Незаслужена е!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]