zaqwsxd написа:От 1 месец се чудя защо Атлети , а не АтлетиКО?? Иначе силно се надявам да отидем на 3ти финал в ШЛ !
Барселона - Барса
Ювентус - Юве
Атлетико - Атлети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zaqwsxd написа:От 1 месец се чудя защо Атлети , а не АтлетиКО?? Иначе силно се надявам да отидем на 3ти финал в ШЛ !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
bez-nick написа:JackPackage написа:bez-nick написа:usurper написа:Трябва да бием ! Не ме интересува как и защо !
Защо пък трябва да биете, футболът на Жозето не е за да носи трофеи, а за да дразни хората!
Именно, за да ви дразни може да вземе 3-та ШЛ![]()
Ами нека, няма да свърши света ако стане това, само че запомене, че занапред ще гледаме все по-скучен футбол именно заради Моуриньо, в който сте влюбени...все повече треньори ще използват затворена тактика, видяхме и Реал М, които уж играеха атакуващо, дано не съм прав и отборите, които искат да играят атакуващ и зрелищен футбол като Борусия Д, Ливърпул, Рома, Байерн и др...не започнат и те с тази простотия, защото наистина жалко за футбола в бъдеще и за неговите фенове и неутралния такива.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:bez-nick написа:JackPackage написа:bez-nick написа:usurper написа:Трябва да бием ! Не ме интересува как и защо !
Защо пък трябва да биете, футболът на Жозето не е за да носи трофеи, а за да дразни хората!
Именно, за да ви дразни може да вземе 3-та ШЛ![]()
Ами нека, няма да свърши света ако стане това, само че запомене, че занапред ще гледаме все по-скучен футбол именно заради Моуриньо, в който сте влюбени...все повече треньори ще използват затворена тактика, видяхме и Реал М, които уж играеха атакуващо, дано не съм прав и отборите, които искат да играят атакуващ и зрелищен футбол като Борусия Д, Ливърпул, Рома, Байерн и др...не започнат и те с тази простотия, защото наистина жалко за футбола в бъдеще и за неговите фенове и неутралния такива.
Това че Реал М използва затворена тактика не е проблем на Моуриньо....наслушахме се как тяхната философия винаги е атаката (затова уволниха и Капело въпреки че им спечели титлата преди няколко години) и ето че и те използват по-затворена тактика....на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?!
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Мачът на сезона до момента.Излизаме пределно концентрирани,със свежи играчи и търсим гола от първата минута! 2:0 ще е уникално постижение,дано го постигнем.А до хейтърите - дано на 19 май пак така да плюете по отбора,само това ще ви остане
JackPackage написа:на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?!
Unforgiven_M написа:JackPackage написа:на този етап в ШЛ е важна победата, а не как изглеждаш в очите на неутралните запалянковци...който и треньор да попиташ какво предпочита - красива загуба или грозна победа, как мислиш ще ти отговори ?!
Футбола е за запалянковците. Ако гледането на отбора ти не ти носи удоволствие, съвсем скоро ще спреш да го гледаш, дори и въпреки спечелените купи. Само ще отваряш някой сайт да провериш резултата след мача. И феновете са най-важни, защото ако ги няма - няма да има и пари във футбола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта