XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи) 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red thunderstorm
Re: XXXIV кръг: ЦСКА - Черно море (плейофи)
"Черно море" играят затворено по принцип и срещу тях ще ни е трудно да създаваме положения! Вкараме ли обаче в първите 15-20 минути, ще ги "отворим" и тогава може да стане мач! Домакинските си мачове до края трябва да ги вземем задължително! Успех Армейци, трябва да ги държим под напрежение онези пред нас! 

Последна промяна от Red thunderstorm на 25 апр 2014 11:00, променено общо 2 пъти.
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Red thunderstorm написа:"Черно море" играят затворено по принцип и срещу тях ще ни е трудно да създаваме положения! Вкараме ли обаче в първите 15-20 минути, ще ги "отворим" и тогава може да стане мач! Домакинските си мачове до края трябва да ги вземем задължително! Успех Армейци, трябва да ги държим под напрежение онези пред нас!
Не "онези", защото можете да догоните само един. Другия вече е пред финала. Него само Литекс може да го догони.
Моряците играят успешно като гости,така че мачът е Х2
Първа седмица:
Литекс - Черно море 0:0 плейоф
Ботев - Черно море 1:1 плейоф
ЦСКА - Черно море 0:0 есента
Лудогорец - Черно море 1:1 есента
Левски -Черно море 1:1 есента
Първа седмица:
Литекс - Черно море 0:0 плейоф
Ботев - Черно море 1:1 плейоф
ЦСКА - Черно море 0:0 есента
Лудогорец - Черно море 1:1 есента
Левски -Черно море 1:1 есента
- Red thunderstorm
мили написа:Red thunderstorm написа:"Черно море" играят затворено по принцип и срещу тях ще ни е трудно да създаваме положения! Вкараме ли обаче в първите 15-20 минути, ще ги "отворим" и тогава може да стане мач! Домакинските си мачове до края трябва да ги вземем задължително! Успех Армейци, трябва да ги държим под напрежение онези пред нас!
Не "онези", защото можете да догоните само един. Другия вече е пред финала. Него само Литекс може да го догони.
Имам предвид онези от Литекс! Не сме толкова наивни да смятаме, че ще стигнем и Лудогорец!

аз мисля че е дошел точния момент Черно море да ви изненада приятно като ви бие насред София да речеме 0-2е приемлив резултат.
- anihilator
- Контакти:
0:0 от мен