Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЕЛЕКЦИЯТА В ЛЕВСКИ
Мисля че Дарко Тасевски се превръща в новия Бардон, а и е още на 24 години.След около 1 сезон според мен той ще е най добрия чужденец в България (ако още не е според някой).
[wrapimg=]http://levski-1914.hit.bg/levski_fans3.jpg[/wrapimg]
Аз искам само един трансфер. Батков -вън! Останалото само ще стане...
Дани Кики от Локо ПД, от България никой друг не ни трябва, то и този ще е резерва, че с тази контузия бая назад се върна, т(май още не тренира) . Нито Бардон, нито Мечо са ни нужни, много са дърти, а че Кривия даже е на 35, трябваше преди 4-5 години да го върнат, ама нали е голям приятел с Наско...
Вчера чета, Локо Мездра предлага ли Симонович на Левски, чшшш, АЛО?! кви са тея идиотщини...
Вчера чета, Локо Мездра предлага ли Симонович на Левски, чшшш, АЛО?! кви са тея идиотщини...

Танко Дяков, ти майтапиш ли се бе човек? Това е оригинален убиец, борец, боксьор каквото там искаш ама не и футболист, този ако го вземем още в първия мач в Европа до 30 минута ще е с червен картон. Че Бистрон трябва да си ходи е ясно, но по-добре да се налага Генев, отколкото да купуваме подобни недуразумения. Иначе идея за защитник имам, но никой няма да ме чуе. В Сливен има един много добър защитник, който освен това играе и като десен бек. Мисля че се казва Костадин Стоянов, гледах го срещу Левски, и в няколко други мача- перфектен е. Много чисти шпагати, много добре се пласира и изнася топката- супер е!Ако Петков си тръгне, трябва да се хвърлят пари и за вратар, защото това с Цецо и Божката, го забравете, много им се играе и на двамата и излизат с голямо желание, но са много неопитни и трагични, при центрирания, излизания и въобще не може да ги чакаме, няма за кога!
Нападатели не ни трябват, на Гошо Христов и Жеан им трябват мачове и голове със стоене на пейката няма да стане. Както беше и с Дарко, докато не започна редовно да играе като титуляр за нищо не ставаше, сега не мога да си представя отбора без него. Заместник на Зе Соареш трябва, защото Тиберканин е играч за средняшки отбор не за Левски!
Ако е вярно това за Йовов- супер. Ако не друго ще е смяна както на Зе така и на Жо или Хичо. Да имаш Йовов на пейката си е лукс и страшен жокер. Може да влезе и като втори нападател, може да играе и на мястото на Дарко.
За мен селекцията трябва да се състои в хубав вратар, стабилен централен защитник и един качествен опорен халф, покрай който да се наложат Сърмов и Гаджев, които за съжаление все още правят доста слаби мачове. А Христо Йовов е задължителен най-малкото за настроение в съблекалнята.
Нападатели не ни трябват, на Гошо Христов и Жеан им трябват мачове и голове със стоене на пейката няма да стане. Както беше и с Дарко, докато не започна редовно да играе като титуляр за нищо не ставаше, сега не мога да си представя отбора без него. Заместник на Зе Соареш трябва, защото Тиберканин е играч за средняшки отбор не за Левски!
Ако е вярно това за Йовов- супер. Ако не друго ще е смяна както на Зе така и на Жо или Хичо. Да имаш Йовов на пейката си е лукс и страшен жокер. Може да влезе и като втори нападател, може да играе и на мястото на Дарко.
За мен селекцията трябва да се състои в хубав вратар, стабилен централен защитник и един качествен опорен халф, покрай който да се наложат Сърмов и Гаджев, които за съжаление все още правят доста слаби мачове. А Христо Йовов е задължителен най-малкото за настроение в съблекалнята.
Харесва ми мнението на nikoko, с изключение на коментара за Танко Дяков... без да го познавам много много добре това момче и играта му ми стига факта, че Черно море се представи най-достойно от БГ оборите в Европа тази година, Дяков не си спомням да са го изгонили някой мач, че дори ако не се лъжа вкара и гол в евромачовете на моряците(но не съм сигурен) така, че това определение за него не ми хареса. А и на всичкото отгоре е млад - 24 години.
С другата част от коментара ти съм съгласен!
С другата част от коментара ти съм съгласен!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Р.Периш от Черно море трябва да го вземем за ляв бек. На мястото на Вагнер и Минев
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има природни богатства,
- bigbonusprize
- Контакти:
mikata написа:Р.Периш от Черно море трябва да го вземем за ляв бек. На мястото на Вагнер и Минев
Минев да не го пипат! Добър е, но малко шанс му се дава...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
преди да си кажа моето мнение за селекцията в Левски, искам да съобщя, че юношата на клуба Емил колев роден през 1990 година е записал профисионален договор с първия тим. мился, че добре се прави, че вземаме юношите, както преди години мъри направи с Хичо. Според мен трябва да вземем нападателят Иван Цачев, защото в дубъла прави страхотни мачове и вкарва много голове. ако петков напусна, вратари си имаме Бужидар Митрев и цветан димитров. Други промени не трябват според мен, защото Левски се сработва в последните мачове, което ни кара да мечтаем пак за евроуспехи. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.