Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milko.
Контакти:

Re: СЕЛЕКЦИЯТА В ЛЕВСКИ

Мнениеот milko. » 02 дек 2008 13:54

Мисля че Дарко Тасевски се превръща в новия Бардон, а и е още на 24 години.След около 1 сезон според мен той ще е най добрия чужденец в България (ако още не е според някой).
[wrapimg=]http://levski-1914.hit.bg/levski_fans3.jpg[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 дек 2008 13:55

Аз искам само един трансфер. Батков -вън! Останалото само ще стане...

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 02 дек 2008 14:04

Дани Кики от Локо ПД, от България никой друг не ни трябва, то и този ще е резерва, че с тази контузия бая назад се върна, т(май още не тренира) . Нито Бардон, нито Мечо са ни нужни, много са дърти, а че Кривия даже е на 35, трябваше преди 4-5 години да го върнат, ама нали е голям приятел с Наско...
Вчера чета, Локо Мездра предлага ли Симонович на Левски, чшшш, АЛО?! кви са тея идиотщини... :mrgreen:

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 02 дек 2008 14:05

Танко Дяков, ти майтапиш ли се бе човек? Това е оригинален убиец, борец, боксьор каквото там искаш ама не и футболист, този ако го вземем още в първия мач в Европа до 30 минута ще е с червен картон. Че Бистрон трябва да си ходи е ясно, но по-добре да се налага Генев, отколкото да купуваме подобни недуразумения. Иначе идея за защитник имам, но никой няма да ме чуе. В Сливен има един много добър защитник, който освен това играе и като десен бек. Мисля че се казва Костадин Стоянов, гледах го срещу Левски, и в няколко други мача- перфектен е. Много чисти шпагати, много добре се пласира и изнася топката- супер е!Ако Петков си тръгне, трябва да се хвърлят пари и за вратар, защото това с Цецо и Божката, го забравете, много им се играе и на двамата и излизат с голямо желание, но са много неопитни и трагични, при центрирания, излизания и въобще не може да ги чакаме, няма за кога!
Нападатели не ни трябват, на Гошо Христов и Жеан им трябват мачове и голове със стоене на пейката няма да стане. Както беше и с Дарко, докато не започна редовно да играе като титуляр за нищо не ставаше, сега не мога да си представя отбора без него. Заместник на Зе Соареш трябва, защото Тиберканин е играч за средняшки отбор не за Левски!
Ако е вярно това за Йовов- супер. Ако не друго ще е смяна както на Зе така и на Жо или Хичо. Да имаш Йовов на пейката си е лукс и страшен жокер. Може да влезе и като втори нападател, може да играе и на мястото на Дарко.
За мен селекцията трябва да се състои в хубав вратар, стабилен централен защитник и един качествен опорен халф, покрай който да се наложат Сърмов и Гаджев, които за съжаление все още правят доста слаби мачове. А Христо Йовов е задължителен най-малкото за настроение в съблекалнята.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 02 дек 2008 15:42

Харесва ми мнението на nikoko, с изключение на коментара за Танко Дяков... без да го познавам много много добре това момче и играта му ми стига факта, че Черно море се представи най-достойно от БГ оборите в Европа тази година, Дяков не си спомням да са го изгонили някой мач, че дори ако не се лъжа вкара и гол в евромачовете на моряците(но не съм сигурен) така, че това определение за него не ми хареса. А и на всичкото отгоре е млад - 24 години.
С другата част от коментара ти съм съгласен!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 дек 2008 11:24

Р.Периш от Черно море трябва да го вземем за ляв бек. На мястото на Вагнер и Минев
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 дек 2008 13:03

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 дек 2008 13:17

mikata написа:Р.Периш от Черно море трябва да го вземем за ляв бек. На мястото на Вагнер и Минев

Минев да не го пипат! Добър е, но малко шанс му се дава...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 03 дек 2008 14:40

преди да си кажа моето мнение за селекцията в Левски, искам да съобщя, че юношата на клуба Емил колев роден през 1990 година е записал профисионален договор с първия тим. мился, че добре се прави, че вземаме юношите, както преди години мъри направи с Хичо. Според мен трябва да вземем нападателят Иван Цачев, защото в дубъла прави страхотни мачове и вкарва много голове. ако петков напусна, вратари си имаме Бужидар Митрев и цветан димитров. Други промени не трябват според мен, защото Левски се сработва в последните мачове, което ни кара да мечтаем пак за евроуспехи. Левски завинаги в моето сърце.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 дек 2008 13:58