Литекс - Зимна подготовка и селекция 2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс -Зимна подготовка и селекция,2013/2014
От това което чета Литекс доста сериозно си работят по селекцията,а колумбийците може да станат не двама,а трима.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Син до гроб_ написа:haha написа:Син до гроб_ написа:SARVI_BG написа:Син до гроб_ написа:Селекцията зависи от това как върви контрабандата на захар.
А вашата от дрогата ли зависи?
Не съм чул нашият Ганьо да се занимава с дрога, да арестуват сина му и прочие. Дали върви контрабандата на захар, как мислиш?
Факт. Аз пък не съм чул Гриша Ганчев да върти парите на Чорни.
Факт. Не върти парите на Чорни, а на Нора Ананиева и старите номенклатурчици, раздаващи червените куфарчета с пари.
Да бе, тя защото Нора Ананиева живее, като кралица в палатите. Това, че разни като теб пишат клиширани глупости, няма да го направи истина.
Син до гроб_ написа:Факт. Не върти парите на Чорни, а на Нора Ананиева и старите номенклатурчици, раздаващи червените куфарчета с пари.
На Батков вече почна ли да му духаш, щото всички други са престъпници, а той не е?

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Kрилото на Левски Ларсен Туре призна, че „шпионира" младите играчи на „сините". Националът на Гвинея разкри в интервю за предаването „Спортен свят с Крум Савов" по Канал 3, че е помолен от френски мениджъри да им докладва за развитието на Антонио Вутов и братята Цоневи.
„Много харесвам Кевин Брю, както и Владимир Гаджев. Интересувам се от Антонио Вутов, защото ме помолиха хора от френския клубове. Същото важи и за братя Цоневи. Имам задача да следя и да докладвам, да бъда нещо като скаут. В Лига 1 се интересуват от млади играчи. Ангажиментът не финансов, но след като са ме помолили, и моя личен мениджър също го направи, е нормално да помагам с нещо, да давам мнение и да хвърлям по един поглед.", заяви Туре.
„Има и в Литекс сериозни млади играчи, които биха могли да играят на ниво, аз съм си отбелязал и техните имена, но това не ми е основен ангажимент", допълни още роденият в Брест играч на Левски.

„Много харесвам Кевин Брю, както и Владимир Гаджев. Интересувам се от Антонио Вутов, защото ме помолиха хора от френския клубове. Същото важи и за братя Цоневи. Имам задача да следя и да докладвам, да бъда нещо като скаут. В Лига 1 се интересуват от млади играчи. Ангажиментът не финансов, но след като са ме помолили, и моя личен мениджър също го направи, е нормално да помагам с нещо, да давам мнение и да хвърлям по един поглед.", заяви Туре.
„Има и в Литекс сериозни млади играчи, които биха могли да играят на ниво, аз съм си отбелязал и техните имена, но това не ми е основен ангажимент", допълни още роденият в Брест играч на Левски.

[center]R.I.P[/center]
Босът на Литекс Гриша Ганчев е напът да осъществи пореден трансферен удар. Той е спазарил албанския нападател Армандо Ваюши за 1,2 млн. евро в отбор от италианската Серия А. Най-вероятно става въпрос за Удинезе, който върви 12-и в класирането и през зимата ще развърже кесията за нови. Албанският национал беше желан и от Палермо през пролетта, но след изпадането на сицилианците интересът им спадна, тъй като не можеха да си позволят исканите пари. От април Ваюши има и български паспорт, което го прави още по-атрактивен за пазара в ЕС. Мениджърските права на албанеца се държат от същата агенция, която представлява Лионел Меси и осъществи транфера на Георги Миланов в ЦСКА (Москва). Старши треньорът на Литекс Златомир Загорчич вече е харесал заместник на 22-годишния бързак. Това е колумбиецът Данило Морено Асприля. Той е на 24 г., висок е 172 см и е много бърз. Цената му е 250 000 долара и той пристига от местен отбор. Преди да дойде в Литекс Ваюоши беше харесан и от германски отбори. Той изкара проби в Кьолн и Аугсбург, но не му беше предложен договор. Този с Литекс пък изтича през юни 2015 г. "24 часа"
http://www.sportal.bg/news.php?news=461935
http://www.sportal.bg/news.php?news=461935
[center]R.I.P[/center]
- paceto
- Контакти:
Според мен Ваюши ще се продава на лято, а и не вярвам Литекс да се раздели с толкова играчи през зимата ако иска да гони място в Европа.
Това да продадеш Бодуров, Славчев, Ваюши и дори Берберович са си ключови играчи за отбора, което ще е сигнал че Литекс не търси място в Европа, а го пази за някой друг.
Това да продадеш Бодуров, Славчев, Ваюши и дори Берберович са си ключови играчи за отбора, което ще е сигнал че Литекс не търси място в Европа, а го пази за някой друг.
Най-големия трол и антифен на Литекс е пуснал тема за селекцията и подготовката, която съм сигурен, че няма да поддържа 

olympic teteven написа:Къде ще си карате зимната подготовка? Обикновено идвате при нас. Заповядайте пак!![]()
http://www.olympsportshotel.com/
А ти ще отидеш сигурно и ще ги напсуваш

- shotgun blues
- Контакти:
MaX написа:olympic teteven написа:Къде ще си карате зимната подготовка? Обикновено идвате при нас. Заповядайте пак!![]()
http://www.olympsportshotel.com/
А ти ще отидеш сигурно и ще ги напсуваш

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- OrangePower
- Контакти:
За сега е сигурен един нов играч, но да видим какви ще са другите.Говори се, че ще взимаме и български момчета, ама за кои постове не се знае.