XXI кръг: ЦСКА - Пирин ГД 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг: ЦСКА - Пирин ГД /8.12.2013 г., 16:00 ч./
5,6,7-1 Пирин предполагам ще продължат в подобен дух до края и ще скачат сериозно само срещу пачки.
Много голове ще има то е ясно,не разбирам само защо и телевизията ще предава тоя безсмислен мач.
Не вярвам в този мач да имаме проблеми, но след това сме задължение да спечелим и оставащите 3 мача срещу Литекс, Любимец и Левски, просто нямаме друг избор. Напоследък се натрупаха много негативи срещу нас, "разбирачите" си отвориха устите и ние просто трябва да ги затворим. Иначе прогнозата ми е 3:0.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 20 играчи за мача срещу Пирин (Гоце Делчев) утре. Сред избраниците на наставника не са трима титуляри на "червените". Жереми Фо-Поре е наказан, а Джаксън Менди и Томаш Черни не са в състава по решение на Младенов. Мястото на чешкия страж заема ветеранът Стоян Колев. В групата попаднаха и младоците от школата Васил Попов и Петър Витанов. Черни, Фо-Поре и Менди бяха титуляри при загубата с 1:2 от Ботев (Пловдив) в четвъртък. При успех на "Българска армия" срещу Пирин ЦСКА ще се върне на трето място в класирането.
Групата на ЦСКА: 92. Райс Мболи, 99. Стоян Колев, 2. Васил Попов, 5. Тодор Янчев, 7. Мамади Сидибе, 8. Николай Дюлгеров, 10. Марсиньо, 11. Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 15. Браян Хауърд, 16. Петър Витанов, 17. Мартин Петров, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 20. Омар Косоко, 21. Венцислав Василев, 23. Емил Гъргоров, 25. Ангел Грънчов, 45. Григор Долапчиев, 71. Антон Карачанаков
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
мисля си нещо от рода на 3:0 , 4:0 ... за повече няма и нужда ... иска ми се да се даде повече шанс днес на по младите футболисти. ясно е , че няма как да започнат всичките като титуляри, но ... спокойно може да се стартира с Грънчов до Валентин Илиев ... Чочев си е ясно че е титуляр и Карачанаков да е на крилото за сметка на Фо Поре който е наказан, а Милесавлевич ще играе на неговата позиция ляв защитник ... като влезнат головете към 60 мин да се появи и Долапчиев и така ... да се запазят силите на по опитните футболисти че остават 2 изключително важни мача с Литекс и рогатите ...
Хайде Армеции колкото и да е студено , колкото и да е тегаво положението ... иска ми се колкото може повече хора да отидат и да подкрепят отбора ... тези момчета с представянето си до тук го заслужават !! а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!! ля ляяяяяяяяя
Хайде Армеции колкото и да е студено , колкото и да е тегаво положението ... иска ми се колкото може повече хора да отидат и да подкрепят отбора ... тези момчета с представянето си до тук го заслужават !! а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!! ля ляяяяяяяяя
- Stahlgewitter
- Контакти:
-
- Контакти:
tyranta написа:мисля си нещо от рода на 3:0 , 4:0 ... за повече няма и нужда ... иска ми се да се даде повече шанс днес на по младите футболисти. ясно е , че няма как да започнат всичките като титуляри, но ... спокойно може да се стартира с Грънчов до Валентин Илиев ... Чочев си е ясно че е титуляр и Карачанаков да е на крилото за сметка на Фо Поре който е наказан, а Милесавлевич ще играе на неговата позиция ляв защитник ... като влезнат головете към 60 мин да се появи и Долапчиев и така ... да се запазят силите на по опитните футболисти че остават 2 изключително важни мача с Литекс и рогатите ...
Да не стане като вчера.И Лудогорец се точеше за разгром и накрая какво излезе.Нашите не са толкова силни и ако се
закучи мача не ми се мисли.
petko.h.markov написа:Да не стане като вчера.И Лудогорец се точеше за разгром и накрая какво излезе.Нашите не са толкова силни и ако се
Петко, пак почна да ръсиш бисери.
Ако ЦСКА с тия футболисти, дето си намачка канарите миналия кръг въпреки загубата, трябва да се страхува от Пирин на стадион Българска Армия

-
- Контакти:
Кировец написа:petko.h.markov написа:Да не стане като вчера.И Лудогорец се точеше за разгром и накрая какво излезе.Нашите не са толкова силни и ако се
Петко, пак почна да ръсиш бисери.
Ако ЦСКА с тия футболисти, дето си намачка канарите миналия кръг въпреки загубата, трябва да се страхува от Пирин на стадион Българска Армия
Не са бисери.Те са приоритет на умните.Просто не споделям прекаления ентусиазъм.Не говоря за страх.