КБ ЦСКА София - Левски FT 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ ЦСКА София - Левски |16.11| 15:15ч.
Два повече от посредствени отбора се изправят в напълно безмислено мачле.Все пак нека по-малко слабият победи ако има такъв,де.
- Red_Girl
- Контакти:
С тоя смотан час, няма да е много готино. Сутринта да беше- по-добре.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Вдигаме се и бием в този мач, това е изхода и няма друг начин! Очаквам отново доминация по трибуните и момчетата да се вдигнат малко след тези загуби и да покажат какво могат, и да победят! 2:0 за ЦСКА! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА! НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
И двата отбора влизат в този мач след като са загубили за първенство! *беш ли мама му какво ще стане?!? 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
Иначе за мача- 1:1 или 1:2 за ЛЕВСКИ.Няма какво да се лъжем, в мача за първенство ЦСКА ни хвана в много лош момент след всички глупости които се разиграха при нас-треньорски смени, събличания, скандали и т.н. Имаха и шанс- шест късметлийски минути, след като при 0:0 Генков изпусна две чисти положения.Сега Левски се стабилизира, докато ЦСКА бележи сериозен спад.Отстраняваме ги ТВЪРДО! 

-
В последните си 4 мача( с/у Локо ПД, Берое, Черно море и Лудогорец), ЦСКА е създал около 3 голови положения ,нещо не ми е ясно от къде идва тази тяхна увереност 

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В последните си 4 мача( с/у Локо ПД, Берое, Черно море и Лудогорец), ЦСКА е създал около 3 голови положения ,нещо не ми е ясно от къде идва тази тяхна увереност
Уау, а Левски откъде черпи увереност? От Гоце Делчев ли? Или от двете майни? Все "борбени" мачове!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
russia написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:В последните си 4 мача( с/у Локо ПД, Берое, Черно море и Лудогорец), ЦСКА е създал около 3 голови положения ,нещо не ми е ясно от къде идва тази тяхна увереност
Уау, а Левски откъде черпи увереност? От Гоце Делчев ли? Или от двете майни? Все "борбени" мачове!
"двете майни" са добри отбори и ги бихме. Ако не беше съдията щяхме да бием и Берое.Определено играем по-добре отколкото преди месецм и най-важното-определено играем по-добре от ЦСКА към днешна дата.КАЗАХ!

- Udoji90
- Контакти:
Като се има предвид, че нито един от двата отбора няма релани шансове за титлата (предполагам, че и едните, и другите вече го осъзнаха), именно Купата е възможност за тях да се борят за някакъв трофей, така че ще се хвърлят здраво. На всички цесекари ни се иска да се повтори резултатът от мача за първенството, но си мисля, че такова нещо трудно би могло да се случи. Смятам, че като цяло мачовете ще бъдат равностойни и разликата в общия резултат няма да е голяма. Тъй като това е турнирен сблъсък, в първия мач очаквам доста предпазлива игра и от двата отбора, които повече ще искат да избегнат поражение, отколкото да спечелят. При това положение изключително вероятен ми се струва резултат 0-0, който би оставил всичко за реванша. Предвид факта, че от доста време не се е получавал Х в дербито, аз лично бих прогнозирал именно нулево равенство.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
ГОРКАТА ТОПКА