tsonpen написа:Браво за този отговор! Това е достойна и човешка позиция. Преди всичко човешка, след това пристрастна. И аз се възмутих от това, което трябваше да е поне съжаление, ако не извинение. Дори да беше с половин уста, а то се заключи до абсурда да се каже, че Петев бил на неподходящо място в неподходящ момент. Хм, с току що сключен договор в джоба си, на пресконференция, пред камерите. Та кое му е неподходящото място и кое е неподходящият момент? По скоро там имаше неподходящи хора с неподходящи реакции.
Бързам да се застраховам, че не искам да коментирам правото на феновете на "Левски" да неодобрават, да бойкотират и да опитват да влияят на съдбата на клуба си. И не коментирам това.
На мен ми си струва, че в основата на хулиганската проява стои някакво усещане на тези фенове, че допускането на Петев за треньор ги унизява. Но не защото бил казал в едно интервю, че като малък симпатизирал на ЦСКА. А защото бившият треньор на Лудогорец, този който им отмъкна титлата може да стане техен треньор. Явно по някакъв начин това ги е жегнало.
И стана така, че Петев, който никой не го е чул да обиди агитка или друг клуб, понесе публичен удар по своето достойнство. Ако имаше мъже сред хулиганите, някой щеше да излезе и да се опита поне отчасти да компенсира човека Петев като му се извини публично. Ако имаше мъже в ръководството на "Левски" (на най-високото ниво), те щяха да се разграничат публично и недвусмислено от постъпката на тези фенове и дори да им наложат санкции. Никой футболен клуб не се нуждае от такива хора и от такива постъпки.
Колко са мъже хулиганите, се видя когато покрили лица с качулки избягаха от идващата полиция.
Петев бил казал нещо или пял(недоказано), да не би другите играли в ЦСКА и в Левски в последствие да са
рецитирали Шекспир, докато са били при червените. Всеки греши, но тези с побелелите носове са безгрешни.
Защо не се извиниха дори с половин уста , както написах информацията при тях все още отчаяно търси мозък.