Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Право на отговор срещу г-н Д. Байлов

Мнениеот milen.hristov » 10 окт 2013 23:37

tsonpen написа:Браво за този отговор! Това е достойна и човешка позиция. Преди всичко човешка, след това пристрастна. И аз се възмутих от това, което трябваше да е поне съжаление, ако не извинение. Дори да беше с половин уста, а то се заключи до абсурда да се каже, че Петев бил на неподходящо място в неподходящ момент. Хм, с току що сключен договор в джоба си, на пресконференция, пред камерите. Та кое му е неподходящото място и кое е неподходящият момент? По скоро там имаше неподходящи хора с неподходящи реакции.
Бързам да се застраховам, че не искам да коментирам правото на феновете на "Левски" да неодобрават, да бойкотират и да опитват да влияят на съдбата на клуба си. И не коментирам това.
На мен ми си струва, че в основата на хулиганската проява стои някакво усещане на тези фенове, че допускането на Петев за треньор ги унизява. Но не защото бил казал в едно интервю, че като малък симпатизирал на ЦСКА. А защото бившият треньор на Лудогорец, този който им отмъкна титлата може да стане техен треньор. Явно по някакъв начин това ги е жегнало.
И стана така, че Петев, който никой не го е чул да обиди агитка или друг клуб, понесе публичен удар по своето достойнство. Ако имаше мъже сред хулиганите, някой щеше да излезе и да се опита поне отчасти да компенсира човека Петев като му се извини публично. Ако имаше мъже в ръководството на "Левски" (на най-високото ниво), те щяха да се разграничат публично и недвусмислено от постъпката на тези фенове и дори да им наложат санкции. Никой футболен клуб не се нуждае от такива хора и от такива постъпки.

Колко са мъже хулиганите, се видя когато покрили лица с качулки избягаха от идващата полиция.
Петев бил казал нещо или пял(недоказано), да не би другите играли в ЦСКА и в Левски в последствие да са
рецитирали Шекспир, докато са били при червените. Всеки греши, но тези с побелелите носове са безгрешни.
Защо не се извиниха дори с половин уста , както написах информацията при тях все още отчаяно търси мозък.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 10 окт 2013 23:37

[quote="samatoranaga"]Ако позволите едно мнение на страничен наблюдател..:
Откакто тия ваши "ултраси" взеха да взимат нещата в свои ръце публиката ви се изпари и честно казано не познавам нормален (интелигентен) левскар който да подкрепя подобни дивотий като тази. Автора на темата да не му пука, защото и 10 човека тук да го плюят нищо не значи, при условие, че над 99% от левскарите са на друго мнение. Не искам да съм лош пророк, но тази постъпка ще постави нов рекорд на посещаемостта на галактическото ви дерби.[/quo
За съжаление такива ултраси има и по другите отбори, затова стадионите ще се изпразват, а имаше някаква надежда да почнат да се пълнят със зрители и фенове

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 10 окт 2013 23:40

Само не одобрявам подкрепата на г-н Байлов към Ганя , за всичко друго беше прав.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 окт 2013 23:42

Калигула написа:Айде пак декларацийки , постчета само и само да правиме интрижки , да разделяме хората. Кой по по-левскар. Остани със здраве , г-н Христов. Да беше отишъл днес да му го кажеш в очите, ама в интернет всеки е силен. ;)

Не може, защото както знаете не се допускат различни фенове от тези, които са част от т.нар. нкп.
НИКОГА, не съм си позволил да напиша кой е повече лвскар, за сметка на байлов който го прави постоянно. Аз, винаги цитирам Голди, няма повече и по-малко левскари

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 окт 2013 23:44

Твърдо подкрепям казаното от Милен. Абсолютно прав е за всичко. Има и фенове на Левски, които имат различна позиция от тази на качулатите. Защо клубът трябва да се съобразява с тяхното мнение, а не с това на всички останали, които на всичкото отгоре май са много повече.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 окт 2013 23:46

Калигула написа:Само не одобрявам подкрепата на г-н Байлов към Ганя , за всичко друго беше прав.

Добре бе хора намерете ми поне един оправдал ги, който ги е подкрепил

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 окт 2013 23:53

plamenst7 написа:Твърдо подкрепям казаното от Милен. Абсолютно прав е за всичко. Има и фенове на Левски, които имат различна позиция от тази на качулатите. Защо клубът трябва да се съобразява с тяхното мнение, а не с това на всички останали, които на всичкото отгоре май са много повече.

Ама вие като май сте повече, къде сте?
И вие делите сините фенове на качулати и нормални, а? Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?
Кажете нещо, господа филантропи!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 окт 2013 23:58

sin4ec написа: Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?

Може ли да си по-конкретен. Следях отблизо Петев, докато беше треньор на Лудогорец, но явно ти имаш някаква друга информация... ;)
Много сме спорили в подфорума на Лудогорец за качествата на Петев, но мисля в едно сме единни, че никога не е обидил съперник с нищо.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2013 00:02

tsonpen написа:
sin4ec написа: Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?

Може ли да си по-конкретен. Следях отблизо Петев, докато беше треньор на Лудогорец, но явно ти имаш някаква друга информация... ;)
Много сме спорили в подфорума на Лудогорец за качествата на Петев, но мисля в едно сме единни, че никога не е обидил съперник с нищо.

Това е невярно. Репликата за сини говеда аз лично я чух по канал 3. Мен качествата на Петев не ме бъркат. Той не беше желан на Герена и точка. А КЗЛ е пял на празненствата за титлата, теб ква ти е информацията?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 окт 2013 00:07

sin4ec написа:
plamenst7 написа:Твърдо подкрепям казаното от Милен. Абсолютно прав е за всичко. Има и фенове на Левски, които имат различна позиция от тази на качулатите. Защо клубът трябва да се съобразява с тяхното мнение, а не с това на всички останали, които на всичкото отгоре май са много повече.

Ама вие като май сте повече, къде сте?
И вие делите сините фенове на качулати и нормални, а? Подлагате се на човек, дето пее КЗЛ и ни нарича сини говеда, и леете филантропски сълзи, че му съблекли синята фанелка, а? Забравяте какви ги снасяше за Левски цяла пролет след всеки кръг, а?
Кажете нещо, господа филантропи!

1. Ние не сме бабаити, които ще тръгнат да се саморазправят с някакви хулигани. Ние сме интелигентни и възпитани хора.
2. Няма как да не се случи това разделение след чудовищната глупост сътворена от тези индивиди. Ние не сме едни от тях!
3. Аз досега никога и никъде не съм чул нещата в които се обвинява Петев. Видял съм само едно интервю в 24 часа в което казва, че симпатизира на ЦСКА от дете. Дали досега не са играли или работили в Левски хора симпатизирали на ЦСКА? Дали сега със Сухия ще сме по-добре, отколкото бихме били с Петев?

Върни се в “Архив”