Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00
Мъри срещу Мъри?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Здравейте, Мъри каза ли официалноче остава в Ботев, поне аз не съм чул никакъв официален отговор
3-0 Служебна победа за Ботев
samobotev написа:Aко нашите играят на 100% срещу тази разпасана команда на Левски нищо добро не чака сините и най вероятно още първото полувреме ще свият знамената.
Но първо да бием босненците, а после ще мислим и за мача с вас. Все пак трябва да отсрамваме името на България в евро турнирите тази година

Победа за Левски .[offtopic]с автогол на неделев[/offtopic]

itzo22 написа:Здравейте, Мъри каза ли официалноче остава в Ботев, поне аз не съм чул никакъв официален отговор
Как няма да остане?
Там му е мястото.каун начело на задруга.

Объркал си се, не се пише Мистри, а Мисир.
Мистри написа:samobotev написа:Aко нашите играят на 100% срещу тази разпасана команда на Левски нищо добро не чака сините и най вероятно още първото полувреме ще свият знамената.
Но първо да бием босненците, а после ще мислим и за мача с вас. Все пак трябва да отсрамваме името на България в евро турнирите тази година
Много си повярвахте от един мач, но пак ще си говорим.Скоро, много скоро.
![]()
Победа за Левски .[offtopic]с автогол на неделев[/offtopic]

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Победа за Ботев.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
В Пловдив ще пристигнем, ще разбием майните, песен ще запеем за отбора най - велик, (а той е) ЛЕВСКИ, ШАМПИОН, ША-ЛА-ЛА-ЛА-ЛА

С тази защита Левски са трагедия,напред също не са цъфнали и вързали но едно 2-1 за Ботев е логичен резултат.Освен ако Везалов не реши да ми обърка сметката с прогнозата и не отбележи за 3-1