Карло Анчелоти - треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Карло Анчелоти - тема

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 юни 2013 23:06

paceto написа:Очакванията са големи към него както и към всеки треньор на Реал Мадрид.Всеки дошъл на този пост знае какво го очаква, така че вярвам ще работи на 101 % затова, но нека да му дадем време.

Аз не искам от него още на първата година да заграби всичко, но ако успее няма да му се сърдим :mrgreen:

Успех Карло !

Колко време да му дадем?
Аз смятам, че 12 месеца са добре, за да се адаптира към всичко.
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 юни 2013 02:14

Именно, че аз очаквам точно през следващият сезон да му се видят плодовете на труда.
Вярно отбора за момента е цял и няма да има сътресения в състава, но все пак той ще има своя схема на игра и т.н. :)

Ще видим какво ще се случи, но според мен за момента да спечели първенството и да се противопоставя успешно на Барселона са добри цели за първата година, а за следващата вече може да се погледне сериозно за 10-та в Европа.

Аз така виждам нещата не че не искам още тази година да се вземе титлата в Европа, но предпочитам да съм реалист без много очаквания, за да няма после разочарования :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 26 юни 2013 15:59

Изображение
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 27 юни 2013 09:18

Честито! Мисля че Татко Карло е супер попадение за Реал. Успех.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 16:48

tibidabo написа:Честито! Мисля че Татко Карло е супер попадение за Реал. Успех.

Дано да не съжаляваме, след време, а да се радваме, на успехите, които ще постигне!
8-)

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 27 юни 2013 20:44

Дали ще се опита да задържи Игуаин?

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 28 юни 2013 15:53

ЦСКА _завинаги написа:
tibidabo написа:Честито! Мисля че Татко Карло е супер попадение за Реал. Успех.

Дано да не съжаляваме, след време, а да се радваме, на успехите, които ще постигне!
8-)

Само времето ще покаже. А като фен на Барселона искрено се надявам Реал да по-силен през следващия сезон, защото по този начин и моят отбор ще се стреми да е на супер ниво. Видя се какво стана, когато Реал бяха на 18 точки разлика в началото на годината. Единствено ме е яд, че Фалкао замина извън Испания и по този начин един топ футболист по-малко в Примера, но какво да се прави - руските и арабски милиони заобикалят Пиринеите. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 юни 2013 16:55

TottenhamFC написа:Дали ще се опита да задържи Игуаин?

Не.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 юли 2013 22:50

ФОРМУЛАТА „JEC“- Jovenes, españoles y canteranos /Млади, испанци и юноши/
Анчелоти вярва в клубна философия, основана на юноши на отбора плюс няколко добри национални състезатели.
Това, че Анчелоти даде съгласието си за привличането на Карвахал и Иско не е случайно. Също така, и да подкрепи решението на клуба да не се купува нападател и да се заложи на Мората, като заместник на Игуаин. Това е част от философията на Карло като треньор, повлияна от големият Милан на Ариго Саки, където и той беше ключов участник.
В своята автобиография Анчелоти разкрива вкусовете си при изграждането на един отбор. За новият треньор на Реал е жизненоважно основата на отбора да е от юноши, както и няколко висококласни национални състезатели.
„Милан на Саки имаше силна италианска душа. Задължително в отбора имаше 5 или 6 италианци.“
Логично, не всеки клуб може да си позволи подобна политика, но Карло го направи в Милан и вярва, че може да направи това и в Реал. Клубът разполага с чудесни играчи в младежките си формации, като и доказани испански национали в мъжкият отбор. За момента всичко е по вкуса на Карло: заварва отлична група национали на Испания, подсилени с покупката на Иско, и множестно юноши, в чиято група се прибавят Хесе и Карвахал.
Тази политика разбира се, се допълва с най-добрите футболисти в света на определени позиции. В случая на Карло, той е готов да вземе нов човек, само ако е по-добър от досега представящият се футболист на неговото място.
Покупките в отбора са най-добрият симптом да се види какво замисля треньорът. За момента Карло е верен на тази схема. Тя е атрактивна за феновете и клубът, но също така трябва да се постигат и резултати.
От дълго време Флорентино иска да испанизира отбора и да се дава шанс на младите таланти от школата. Може би, затова толкова време преследваше Анчелоти, чиято философия пасва идеално на такъв проект.
в. Марка
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 04 юли 2013 15:04

С каква схема обикновено играе Карло Анчелоти?Писна ми тая на Моуриньо,чак ме дразни!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Архив”