Аз през този сезон имам очаквания - само че не знам какви. Колко добре би звучало 4 немски отбора на полуфиналите в ШЛ. Тогава няма да знам кого ще подкрепям. (Поне в единия полуфинал) Ех, мечтиииии......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Robbery написа:Браво за положения труд и благодаря, че ни "построи" този "дом" на нас - феновете на Бундеслигата. На който му трябва повече информация за клубовете, за него има "википедия".
Аз през този сезон имам очаквания - само че не знам какви. Колко добре би звучало 4 немски отбора на полуфиналите в ШЛ. Тогава няма да знам кого ще подкрепям. (Поне в единия полуфинал) Ех, мечтиииии......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
За 39 000 притежатели на сезонни карти на БАЙЕРН цените ще бъдат коригирани за първи път от пет години насам. Това се дължи на нарастващите разходи, например разходите за енергия в последните пет години са се увеличили с повече от 25 на сто.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
soilwork написа:Оправи името на стадиона на Нюрнберг.....вече се казва Грундиг Щадион Темата е супер,ще пускам тук новините от Бундеслигата
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Една идея, ако ти се занимава, слагай под всеки тим пристигащи и напускащи.
Иначе тези дни се зачудих, защо Дортмунд продадоха Перишич. Не беше лош играч, а те имаха и без друго къса скамейка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта