"Цветан Василев направи добър проект с това правителство"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Проект на Цветан Василев ли е според вас Кабинетът "Орешарски"?

Да
43
61%
Не
27
39%

Общо гласове: 70

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: "Цветан Василев направи добър проект с това правителство"

Мнениеот galin56 » 01 юни 2013 00:04

slavia_forever написа:Не бих се ангажирал с акуратно мнение, само цитирам източници и статии, всеки да си вади изводите. Който има аргументирано и адекватно мнение може да го сподели.

Пак да кажа - от фактите които се изложил не може да се съди, че реди правителството. Фактите са няколко депозита. Определено пораждат съмнение за връзки и лоби във властта, но нареждането на едно правителство(управление на цяла държава) е доста сериозно и мащабно нещо. И да се твърди, че някакъв си банкер на средно ниво за страната, в чиято банка държавата има няколко депозита, дърпа конците на държавата е меко казано несериозно.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 юни 2013 00:05

валидол за теб написа:Интересно :roll: Аз като пусна тема винаги имам коментар по нея, защото нещо ме е впечатлило. Така всеки може да си цитира нещо и да го пуска във форума и ще стане мазало.

Мнението ми по темата, не знам дали и вие ще се съгласите с мен е, че Бойко Борисов го казва от яд и злоба, нещо като феновете на Левски след изгубината титла. Гледам сте цитирали подобно нещо в подписа си.

Не мога да коментирам чувствата на Борисов в момента, в който е казал това, както и чувствата на човека от цитата в подписа ми. Казах, че мнението ми не следва да е акуратно и затова не искам да ангажирам с него. Това не значи, че нямам мнение. Аз лично се съмнявам, че е възможно да има доза истина и съм гласувал с "Да".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 юни 2013 00:07

galin56 написа:
slavia_forever написа:Не бих се ангажирал с акуратно мнение, само цитирам източници и статии, всеки да си вади изводите. Който има аргументирано и адекватно мнение може да го сподели.

Пак да кажа - от фактите които се изложил не може да се съди, че реди правителството. Фактите са няколко депозита. Определено пораждат съмнение за връзки и лоби във властта, но нареждането на едно правителство(управление на цяла държава) е доста сериозно и мащабно нещо. И да се твърди, че някакъв си банкер на средно ниво за страната, в чиято банка държавата има няколко депозита, дърпа конците на държавата е меко казано несериозно.

Аз не съм написал, че твърдя нещо. Аз поставям нова тема от изказване на експремиера на дискусия и отварям анкета ако някой иска да участва. Да, смятам, че въпросът е интересен и съм се постарал да направя и темата такава, без излишни интерпретации.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 юни 2013 00:10

Цветан Василев е кукла на конци и от него нищо не зависи.Когато стане ненужен или неудобен кукловодите му режат конците и го хвърлят на боклука и вадят следващата кукла.

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 01 юни 2013 00:11

Цветан Василев стана това, което е именно по времето на управлението на ГЕРБ. Така че Бойко Борисов да не се прави на луд! Той направи така, че разни изсмислени олигархчета като Василев да колят и да бесят в тая държава. Банката на Василев - КТБ до този момент държеше над 70 процента от парите на големите държавни компании. С тези пари банката създаде огромна медийна империя, начело с ТВ7 и Нюз 7, вестниците Монитор, Телеграф, Уикенд, Меридиан Мач, Шоу,половината от Стандарт, сайта БЛИЦ и още много други. Тази медийна групировка лижеше задника на Борисов до момента, в който падна от власт. Служебното правителство на Марин Райков реши да въведе нови правила, според които държавните компании няма да могат да държат повече от 20% от парите си в една банка. В същия момент медиите на Цв.Василев начело с най-голямата подлога на Борисов - Николай Бареков рязко обърнаха палачинката и стана това, което стана...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 01 юни 2013 00:13

slavia_forever написа:Аз не съм написал, че твърдя нещо. Аз поставям нова тема от изказване на експремиера. Поставям същото на дискусия и отварям анкета ако някой иска да участва. Да, смятам, че въпросът е интересен и съм се постарал да направя и темата такава, без излишни интерпретации.

Ами прав си. Едно изказване на бивш премиер трябва да тежи доста. Ако обаче, не живеехме в България и нашите политици не ръсеха глупости от сутрин до вечер. По някога се изумявам как могат за всичко да се скарат и обиждат, а в крайна сметка би трябвало да са от един отбор и да имат обща цел - благоденствието на народа, а не личното си.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 01 юни 2013 00:30

Усещам завистливи нотки по посока Ботев Пловдив!Пожелавам на всеки Бг президент да си дава така парите за футбола-базата почти е готова,идва ред и на новия стадион.
Последна промяна от Agnostic front 1912 на 01 юни 2013 01:00, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 01 юни 2013 00:31

„Нелегалната ГДБОП” е подслушвала политици по поръчение на Митко Каратиста, който е сочен като много приближен на експремиера Бойко Борисов, и на Румен Николов – Пашата.

Незаконното слухтене се е осъществявало от февруари миналата година до март тази година, обяви в ефира на bTV Григор Здравков от легия "Антимафия". Oт организацията преди време съобщиха за частната структура, която под прякото ръководство на Цветан Цветанов е извършвала нерегламентирано подслушване и дискредитиране на политически лидери и журналисти. Това е ставало с одобрението на Бойко Борисов, по думите на Георги Здравков.

Пусни видео
Според легия „Антимафия” в списъка с подслушваните от БСП са били Сергей Станишев и съпругата му Моника Йосифова, Мая Манолова, Ангел Найденов, Кристиан Вигенин и Антон Кутев.

От ДПС „под контрол” били Ахмед Доган, Лютви Местан, Камен Костадинов, Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева. Мислело се е как да бъде отстранен Делян Пеевски, твърди още Здравков. „Разработван е сценарий за физическото нараняване или отстраняване на шефа на КТБ Цветан Василев”, добави той.

От "Атака" били слушани Волен Сидеров и Деница Гаджева. Главният прокурор Сотир Цацаров бил също подслушван преди да заеме поста, за да се провери превантивно дали ще е лоялен.

За този списък е сезиран ГДБОП. Самият Станимир Флоров, който беше отстранен от поста, поел сигнала и го заключил в каса, обясни Здравков.

http://btvnews.bg/bulgaria/stanishev-do ... gdbop.html

Inex Бан по IP

Мнениеот Inex Бан по IP » 01 юни 2013 00:53

На него това му е целта ,пуска провокацията за да задоволи приятелките и да има бан за жълтИтИ.
И след като му го написах естествено ме банна ,но пропусна тактично точно въпроса ми с "доказаната история".

Върни се в “Архив”