Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Иван и Марсело ше бъдат продадени лятото.. така ги виждам аз нещата. В Костадинов има доста хляб.. дано бъде налага догудина.. от към защита мисля, че всички в момента играещи са най-добрите на постовете си. Мишо ще бъде налаган най-вероятно догодина и така трябва! На отбора му трябва още 1 нападател и 1 крило. Също и класен дефанзивен полузащитник. Не мисля, че ще се хвърлят много пари тази година. Вероятно ще се вземат отново 1-2 класни, и няколко за бройка.
Иван и Марсело ше бъдат продадени лятото.. така ги виждам аз нещата. В Костадинов има доста хляб.. дано бъде налага догудина.. от към защита мисля, че всички в момента играещи са най-добрите на постовете си. Мишо ще бъде налаган най-вероятно догодина и така трябва! На отбора му трябва още 1 нападател и 1 крило. Също и класен дефанзивен полузащитник. Не мисля, че ще се хвърлят много пари тази година. Вероятно ще се вземат отново 1-2 класни, и няколко за бройка.
Харесвам този форум,защото потребителите тук са интелигентни и могат да се водят доста добри спортно-технически анализи и дискусии.Лично аз много харесвам политиката на този отбор,като се почне от ДЮШ,база,стил на игра...За мен обаче не се надгради нищо след требъла,който се постигна миналата година и за мен това е причината за провалите.Ивайло Петев да се научи,че футбола се играе 90 минути,защото сянката на Динамо Загреб ще тегне дълго време над този отбор.
Лига Европа е перфектната възможност за малко повече мачове в ЕКТ и начин този отбор да получи европейско признание след като доказа,че в България е вече сред фаворитите за титла всеки сезон.Успех и късмет!
Лига Европа е перфектната възможност за малко повече мачове в ЕКТ и начин този отбор да получи европейско признание след като доказа,че в България е вече сред фаворитите за титла всеки сезон.Успех и късмет!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
eelche написа:Харесвам този форум,защото потребителите тук са интелигентни и могат да се водят доста добри спортно-технически анализи и дискусии.Лично аз много харесвам политиката на този отбор,като се почне от ДЮШ,база,стил на игра...За мен обаче не се надгради нищо след требъла,който се постигна миналата година и за мен това е причината за провалите.Ивайло Петев да се научи,че футбола се играе 90 минути,защото сянката на Динамо Загреб ще тегне дълго време над този отбор.
По-добре е за Лудогорец да играе в ЛЕ за да натрупа коефициент и след това спокойно да атакува ШЛ.Малко надскочиха етапа си на развитие миналата година.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Най-добрия вратар, най-добрата защита
само един в полузащита и един класен нападател - това е
Син до гроб_ написа:Искам да попитам дали наистина Генчев си тръгва след сезона? И дали наистина се говори из Разград ,че ще идва към Левски?
Много работи се говорят, но малко са вярни. Лично Генчев в едно интервю съвсем скоро каза, че никой не го е търсил за разговори от Левски и е несериозно да се твърди подобна информация, но не се знае сега тепърва какво ще става.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
dickinson написа:Най-добрия вратар, най-добрата защита
И един треньор да им казва да излизат за победа с красива игра....

-
- Контакти:
Ще трябва доста промени да се направята.При положение, че зор нямаме за никъде - е добре да Лц да си подреди къщичката. Младите момчета да станат много опитни през следващия сезон. Да се продадат играчи с големи заплати, като Гъргоров, Марселиньо и т.н.
Мантула игра прекрасно мачът с Ботев.Не ми харесва,че Георги Костадинов не се налага за сметка на Бургзорг.Спира му се развитието.Берое го иска.Нека го пуснат поне под наем да трупа опит.
[center]R.I.P[/center]
- D.Georgiev
- Контакти:
Parmalat написа:Мантула игра прекрасно мачът с Ботев.Не ми харесва,че Георги Костадинов не се налага за сметка на Бургзорг.Спира му се развитието.Берое го иска.Нека го пуснат поне под наем да трупа опит.
А, де... Питай Петев, той много я разбира тая игра. Особено пък в развитието на футболисти няма равен.