Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:Рууни в Челси?![]()
Точно при вас не вярвам да дойде.
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
riak4 написа:Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:riak4 написа:Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.
Фалкао няма да дойде при нас...почти сигурно ще отиде в Монако, Сити преговарят с Наполи за размяна Кавани/Дзеко, така че ако взимаме нападател ще е някой друг....![]()
Аз искам Йо-Йо, но надали ще наддаваме за него....пък и Арсенал уж са дали вече 30 млн за него
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:riak4 написа:Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.
Фалкао няма да дойде при нас...почти сигурно ще отиде в Монако, Сити преговарят с Наполи за размяна Кавани/Дзеко, така че ако взимаме нападател ще е някой друг....![]()
Аз искам Йо-Йо, но надали ще наддаваме за него....пък и Арсенал уж са дали вече 30 млн за него
Дали те 30 млн... Венгер и за Меси няма да даде толкова.![]()
А иначе, за вас най-важният трансфер ще е ЖМ. Като състав има какво да се желае на някои постове, но имате добра база за надграждане - Мата, Хазарта, Оскар, Ба, Луис, Рамирес и пр. Луканку му е време да се пуска. Показва, че има потенциал и то много.
Интересно ще е, както при вас, така и в много отбори това лято и за играчи и за треньори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта