ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: ТРАНСФЕРНО ЛЯТО 2013 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)

Мнениеот GGMU_forever » 21 май 2013 15:21

Рууни в Челси? :lol: :lol: Точно при вас не вярвам да дойде. :) :)
Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 май 2013 15:25

GGMU_forever написа:Рууни в Челси? :lol: :lol: Точно при вас не вярвам да дойде. :) :)

то и феновете на Арсенал не вярваха РВП да иде при вас ама.... :lol:

ПП: аз не го искам Рууни иначе ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 21 май 2013 15:31

Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 май 2013 15:32

Спокойно може да извадите от списъка и Марио Гомез ... Просто не вярвам да а извадите 35 млн евро за него ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 май 2013 15:36

riak4 написа:Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.

Фалкао няма да дойде при нас...почти сигурно ще отиде в Монако, Сити преговарят с Наполи за размяна Кавани/Дзеко, така че ако взимаме нападател ще е някой друг.... :roll:

Аз искам Йо-Йо, но надали ще наддаваме за него....пък и Арсенал уж са дали вече 30 млн за него :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 21 май 2013 15:40

Аз пък няма да откажа Марио. Тази година ще направи 28. Не е много стар. Да, леко е дървен, но пък рядко пропуска възможностите, които са му създадени в наказателното поле. Според мен не е по-лош вариант от Фалкао, който е доста по-скъп от Гомез.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 21 май 2013 15:48

JackPackage написа:
riak4 написа:Според мен ще се търси подсилване в атака. Шюрле и още някой нападател. Фалкао ми изглежда, като най-очакваното име. Според мен нямаме нужда от подсилване в дефанзивен план. Също, като добавим, че имаме доста добри играчи, които са под наем състава става доста широк и на нужното ниво. Определено ни очаква интересно лято.

Фалкао няма да дойде при нас...почти сигурно ще отиде в Монако, Сити преговарят с Наполи за размяна Кавани/Дзеко, така че ако взимаме нападател ще е някой друг.... :roll:

Аз искам Йо-Йо, но надали ще наддаваме за него....пък и Арсенал уж са дали вече 30 млн за него :?

Дали те 30 млн... Венгер и за Меси няма да даде толкова. :mrgreen:
А иначе, за вас най-важният трансфер ще е ЖМ. Като състав има какво да се желае на някои постове, но имате добра база за надграждане - Мата, Хазарта, Оскар, Ба, Луис, Рамирес и пр. Луканку му е време да се пуска. Показва, че има потенциал и то много.
Интересно ще е, както при вас, така и в много отбори това лято и за играчи и за треньори.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 май 2013 15:51

ZinedineZidane написа:
JackPackage написа:

Дали те 30 млн... Венгер и за Меси няма да даде толкова. :mrgreen:
А иначе, за вас най-важният трансфер ще е ЖМ. Като състав има какво да се желае на някои постове, но имате добра база за надграждане - Мата, Хазарта, Оскар, Ба, Луис, Рамирес и пр. Луканку му е време да се пуска. Показва, че има потенциал и то много.
Интересно ще е, както при вас, така и в много отбори това лято и за играчи и за треньори.

Аз принципно съм ок, да не правим повече от 2-3 трансфера, зависи от желанието на Моу - имаме играчи под наем които се представиха страхотно - Тибо, ДеБрюн, Лукаку....Шурле уж е сигурен, така че не повече от 2 трансфера ще са достатъчни ако някой напусне, но да видим...Моу си има своите виждания и той знае най-добре :roll:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 21 май 2013 15:59

сериозно ли слагата Есиен в центъра?? че той едвам се движи вие в центъра го слагата.. Аз очаквам нападател + центъра и шурле ако дойде за крило..
Макар че би било добре на Моу да му светне да ползва Оскар в центъра на терена, доста по полезен е

и да Фалкао е с класи над рунита и гомезци.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 21 май 2013 16:16

Фалкао ако отиде в Монако край с кариерата му поне на високо ниво. Сега е времето ако му се играе в Европа и по-скоро ШЛ да напуска нищо, че Атлети ще играят в ШЛ. Ако отиде в Монако ще бъде стъпка назад и край.. :)
Изображение[/center]

Върни се в “Архив”