Child in time допуска правописни грешки!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Child in time допуска правописни грешки!

Мнениеот Levskar_90 » 28 мар 2013 00:23

Liquidator написа:
Levskar_90 написа:Аз съм Бог. А сега нека някой заключи тази изключително полезна и интерестна тема...

Интерестна ли ти е? :?

Грешката я допуснах нарочно. Ако искам мога, да пиша правилно, но тук не ми дреме особено ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 28 мар 2013 00:23

Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба :)
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2013 00:24

LUDAKIS написа:
child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива! :) :) :)

Имам бая мнения в този форум и ги направих в началото защото след 6 месеца просто се отказах да пиша тук. Съжалявам ама заради нявки дришльовци с правописен речник в ръка и с обиди на пръстите .. просто .. времето ми е прекалено ценно да се занимавам с такива пубери .. затова да си задам въпрос .. към теб и към другите с над 2000-2500 мнения .. защо се мъчите е така не знам ..

На моменти и аз се си се чудя ...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 28 мар 2013 00:28

child in time написа:
LUDAKIS написа:
child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива! :) :) :)

Имам бая мнения в този форум и ги направих в началото защото след 6 месеца просто се отказах да пиша тук. Съжалявам ама заради нявки дришльовци с правописен речник в ръка и с обиди на пръстите .. просто .. времето ми е прекалено ценно да се занимавам с такива пубери .. затова да си задам въпрос .. към теб и към другите с над 2000-2500 мнения .. защо се мъчите е така не знам ..

На моменти и аз се си се чудя ...

Тук си има едни .. 50 - 100 човека който са грамотни и интелигентни с които даже ми е кеф да споря защото няма как да сме на едно и също мнение по дадени въпроса ми ...да и това ми отнеха ... от простотия .. просто вече не ми се занимава ..
Изображение

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 мар 2013 00:38

Спокойно пич!!!! Както писа Викторчо, важно е да изписваш думите правилно - другото е............
За съжаление, образованието в БГ е все по зле :oops: Мисля, че по старите поколения ги могат тези неща по добре от нас.
[offtopic]и аз правя грешки, но ми дреме на.....[/offtopic]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 28 мар 2013 00:55

С тези правописни грешки си само за Любянка!Мога да те уредя.С връзки съм.
Последна промяна от джугашвили на 28 мар 2013 00:59, променено общо 1 път.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 28 мар 2013 00:55

LUDAKIS написа:Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба :)

ОфициЯлен ли ,бре?!? :) Пунктуация ?!? :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 мар 2013 00:57

kanar4o написа:
LUDAKIS написа:Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба :)

ОфициЯлен ли ,бре?!? :) Пунктуация ?!? :)

Пише се така, неграмотник:

ОфициЯлен ли, бре ?!?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ambelata
Контакти:

Мнениеот ambelata » 28 мар 2013 01:03

:mrgreen: Всички правим грешки . Аз също и то много , но има хора които са уникални със свещенната си простотия (не в този форум) . Мислех да започна да събирам бисери , но няма смисъл те са толкова много , че се обезсмисля . Не съм никакъв ментор и въпреки това като видиш примерно fostata , xaresvami , иавно , миниор и ....още стотици подобни се дразня, без да изпадам в педантичност да дебна за прецизност при всеки пишещ .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 мар 2013 01:06

ambelata написа::mrgreen: Всички правим грешки . Аз също и то много , но има хора които са уникални със свещенната си простотия (не в този форум) . Мислех да започна да събирам бисери , но няма смисъл те са толкова много , че се обезсмисля . Не съм никакъв ментор и въпреки това като видиш примерно fostata , xaresvami , иавно , миниор и ....още стотици подобни се дразня, без да изпадам в педантичност да дебна за прецизност при всеки пишещ .

Тва за fostata не го знаех, култово е! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”