миналия път се извиних ,но ти не написа поне едно ,ок беше когато се заяждахме за мача с Литекс,тогава обаче заключиха темата.
Не съм някой горделив самозванко ,но обичам да се заяждам с теб,ако те нагробявам по-някакъв начин няма да коментирам един твой пост.
А за извинението пич наистина го направих още онази вечер
Анкета: Новият капитан на Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новият капитан на Левски!
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:миналия път се извиних ,но ти не написа поне едно ,ок беше когато се заяждахме за мача с Литекс,тогава обаче заключиха темата.
Не съм някой горделив самозванко ,но обичам да се заяждам с теб,ако те нагробявам по-някакъв начин няма да коментирам един твой пост.
А за извинението пич наистина го направих още онази вечер
Ако си го направил, извинявам се, че го споделям сега, визирах ето това viewtopic.php?f=1&t=131227&p=4420871#p4420871 мнение, в което ме наричаш подлога, само защото си споделям същото.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Пелето вече е пуснал корени и ще има бойкоти, скандали и тн. Това е добре дошло за нас, които ви дебнем изодзаде 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
за това не съм, но го правя сега да беше прав и аз се извинявам за това че те нарекох подлога на бат ти Ицо,извиних се а онази вечер когато спорехме за мача ни с Литекс.
Може би понякога знаеш повечко истини за моя отбор и това ме угорчава,но не мога да схвана защо толкова много се интресуваш от Левски след като си фен на Националния,моля те кажи ми.Ти знаеш всичко което се случва в Левски,а това е нормално за нас феновете на Левски.
И сега ми кажи червени картони ще има ли във Варна-

Може би понякога знаеш повечко истини за моя отбор и това ме угорчава,но не мога да схвана защо толкова много се интресуваш от Левски след като си фен на Националния,моля те кажи ми.Ти знаеш всичко което се случва в Левски,а това е нормално за нас феновете на Левски.
И сега ми кажи червени картони ще има ли във Варна-

LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:И сега ми кажи червени картони ще има ли във Варна-![]()
![]()
![]()
Писах го още снощи, във Варна и Надежда ще има приятелски мачлета в които ще се спасява на един отбора, а на друг главата, така ги виждам аз нещата, щото ловеч ще победят Враца и така Локо Сф и Лудогорец ще се качат над чертата.
Титлата отдавна е решена, но все още ми е мъгла в чия посока, лично ми се струва, че е за посока Пловдив, но да видим
Относно настоящата тема Гаджев няма да е капитан.
Последна промяна от BadBoy на 19 мар 2013 23:29, променено общо 2 пъти.
Правилно решение да се изхвърли Пелето от Левски !
Още по-правилно е Гаджев да последва Пелето !
Много ми е чудно Пенев как взима Гаджев в националния отбор ?
Пинто ли е минто ли е уникално слаб играч е -Вън от Левски !
Г-н Локомотив да излезне и да каже по-имена играчите бойкотирали мача с Миньор Пк - Защото сега се случи същото и с Монтана !
Още по-правилно е Гаджев да последва Пелето !
Много ми е чудно Пенев как взима Гаджев в националния отбор ?
Пинто ли е минто ли е уникално слаб играч е -Вън от Левски !
Г-н Локомотив да излезне и да каже по-имена играчите бойкотирали мача с Миньор Пк - Защото сега се случи същото и с Монтана !
Последна промяна от balef на 19 мар 2013 23:36, променено общо 2 пъти.
E бахти пича, ти да не си слагал СРС-та в тая съблекалня????

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Писах го още снощи, във Варна и надежда ще има приятелски мачлета в които ще се спасява на един отбора, а на друг главата, така ги виждам аз нещата, щото ловеч ще победят Враца и така Локо Сф и Лудогорец ще се качат над чертата.
Титлата отдавна е решена, но все още ми е мъгла в чия посока, лично ми се струва, че е за посока Пловдив, но да видим
тук тотално ме втрещи бе човек относно титлата-Пловдив ти наистина ли го мислиш това бе човек.Мале колко съм назад само,а купата а и тези думи на Тонев че видиш ли Левски ще е шампион -нали се сещаш какъв автогол си вкарва-не че с този отбор искам титла-казвам го съвсем ясно и точно.
Инач всички останали вече казват че не искат титла Петричев,Гърнето,Стоичков,ама днес ти ме разби и май не са случайни тези загуби на двете Л-ТА.
Шок и ужас-бед бой тамън щях да лягам бе човече какво направи бе.
тук тотално ме втрещи бе човек относно титлата-Пловдив ти наистина ли го мислиш това бе човек.Мале колко съм назад само,а купата а и тези думи на Тонев че видиш ли Левски ще е шампион -нали се сещаш какъв автогол си вкарва-не че с този отбор искам титла-казвам го съвсем ясно и точно.
Инач всички останали вече казват че не искат титла Петричев,Гърнето,Стоичков,ама днес ти ме разби и май не са случайни тези загуби на двете Л-ТА.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:За мен новия капитан трябва да се казва Владо Гаджев и веднага казвам защо.
Той е тартора на едната от трите групички в Левски ,тази на Ангелов вече е минало и сега-Рамос,Пинто както и самия Ангелов вече са аут от първия отбор.На всички ни стана ясно че тези тримката не искат да играят за Илиан и в Пловдив и срещу Монтана и срещу ловчанлии.
Гаджев е много близък с Борето и съм сигурен че ще му дадат лентата ,а и това е единствения правилен вариант в момента.
Хората на Пелето ще бъдат аут още за контролата със Славия.
За поста на Пинто има двама не по-зле от него и Ели и Орлин ще играят поне с огромно желание.
За Рамос не се притеснявам ние три мача играем с десет души там място има дори юношката Пламен Илиев.
В средата задължително връщане на Владо в средата+Велев или Димов(Даниел).
Напред или с двамата тарани или варианта Михелич зад Базил или Силва.
Защо не Тигъра капитан(точно заради това с Пелето,защото тогава Владо пак ще накове останалите а точно в този момент няма времеза други експерименти,за това казвам че Гаджев е точния човек за капитан а и да си призная в мачовете пролетта той се впрягаше и искаше топката.
Мисля си че Илиан знае всички подлоги на Пелето в отбора и съвсем скоро ще ги разберем и ние.
Моля модовете да дадат шанс на тази тема-все пак днес новините са свъзани с Левски и е нормално тази активност от наша страна.

zlatan написа:
Толкова оправдания има за казани думи, че свят ще ти се завие. Тонев бил казал, че ще сте шампион, е той каза, че и Пацо ще е капитана, но му взе лентата като на мръсно коте.
Кои администрират първенството и разпределят дивидентите?
На кой отбори са собственици?
Кой е най-добре представящия се отбор през пролетта?